Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohh be gasolncim hoşgeldin cnm..nyu falanda yok bugün ozluur yok
kızlar size bişey sorucam şimdi biz nişanda damada saat alalım mı? eğer nişanda saat alırsak düğünde ne takıcaz annemler bana bişey taksınlar mı pek takılcak bişeyde yok birer çeyrek takılsa yeterli mi?şimdi bizim burda adet takılmıyor takı ama onların adetleri nişanda takı oluyormuş napsam ki mantıklı nasıl yaparsak daha hoş olur objektif fikirler isityorum annemle ona göre konuşucam bu akşam
yaa kızlar bölük pörçük okuyabildim, gözdecim geçmiş olsun bugün stresli bi gün galiba senin için...cnm ben hiç duymadım ama ..ben kaplıcalar memleketinde yaşadığım için kınageceme bikaçgün kala arkadaşları toplayıp hamama gidicez
bizde de nişanda takı takılır canım. ama özellikle kıza takılır. çünkü nişan takıları kıza hediyedir. kız onları takar özellikle büyükleri ziyaret ettiğinde falan. gerekirse de çeyizine alışveriş yaparken kullanır o takıları. yani destektir birnevi. bizim ihtiyacımız olmadığı için sürekli takabileceğim şeyler takıldı. yani mesela babam bana gerdanlık taktı nişanlıma künye. nişanlımın babası bana altın toka taktı oğluna koldüğmesi. nişanlımın dedesi bana broş taktı nişanlıma kösteklisaat. abilerimi nişanlımın ablalarını halaları amcaları kuzenleri saymıyorum bile. setler bilezikler kolyeler vs... bunların olması gerekmiyor tabiki de az da olsa takılır yani takılmazsa ayıplanır iki tarafta
gizemcim hemen bende bakayım ela resort otele bizde antalya alanya düşünüyoruz bakalım...Önce sizin düğün olursa artık bana memnuniyetını belirtirsin![]()
yaa kızlar bölük pörçük okuyabildim, gözdecim geçmiş olsun bugün stresli bi gün galiba senin için...
Allah askerinin de yardımcısı olsun, bütün askerlerimizin daha doğrusu...
Lavantacım walla benim de şimdi gönende olasım geldi hee, hamamfln deyince, bu soğukta ne güzel olur sıcacık ohh misss...
Bi de biz saati düğünde takacağız damadıma, şimdi altın takacak bizimkiler..
Gasolincim sen tecrübelisin bu konularda, bizimkileryani annemle babam damadıma nişanda birer tane cumhuriyet takacaklar, uygunmudur sence?
saati düğünde takacağız... ne dersin?:26:
yaa kızlar bölük pörçük okuyabildim, gözdecim geçmiş olsun bugün stresli bi gün galiba senin için...
Lavantacım walla benim de şimdi gönende olasım geldi hee, hamamfln deyince, bu soğukta ne güzel olur sıcacık ohh misss...
Gasolincim sen tecrübelisin bu konularda, bizimkileryani annemle babam damadıma nişanda birer tane cumhuriyet takacaklar, uygunmudur sence?
Çok sağol tatlım bi hayli korktum valla amin inş.yaa kızlar bölük pörçük okuyabildim, gözdecim geçmiş olsun bugün stresli bi gün galiba senin için...
bak cnm walla ben çok begendm balayı paketi harıka aradm knştm 258 dolar diyo iki kişi gecelık.ama balayı ve erken rezervasyon için toplamda %25 ındrm yapıorlar.3 gunlk 1050 ye gelır..yol parası falan derken 3 gun 1500 işte cnm..
Çok sağol tatlım bi hayli korktum valla amin inş.
Ooooo 3 gün için 1050 çok cnm ya biz 1 hafta kalıcaz 3milyarı rahat gecer yıne guzel ama daha hesaplı bır yer arastırsan
güzel bence cumhuriyetin fiyatlarına bakayım bizimkinler öyle takabilceklerini sanmıyorum 2 tane ama belki 1 tane takabilirler..annemde 1 çeyrek takar babam cumhuriyet ama çok zor yaa inanın salon falan tutulcak fiyatı alt tarafı 250 tl ama olmayınca insan düşünüyor..aslında bu kadar zahmet çekmezdik ama beklediğimiz paralar gelmeyince böyle oluyor
hatunlaarr teyzem kakaolu kahveli kek yapmış, çağırdı, ben bir karşı daireye geçip çayı keki mideye indirip geliyorummm
sizi de üpüyoruumm![]()
hatunlaarr teyzem kakaolu kahveli kek yapmış, çağırdı, ben bir karşı daireye geçip çayı keki mideye indirip geliyorummm
sizi de üpüyoruumm![]()
cnm şimdi erkek tarafı bana takı takıcaklar zaten..hani burda erkek tarafı zaten takıyor adettir ister düğünde takıcakları bilezikleri ister nişanda takarlar isterlerse sadece söz bileziği günlük kolye fln takarlar ama kız tarafı olarak biz damada saat takalım boş olmaz doğru düğünde ise yarım çeyrek falan takılır banada bi bilezik takmaya çalışırlar bizimkinler ..mutlu olmak önemli ama ilerde laf söz olmasın hiç bişey yapamadılar diye ondan
selam herkese ben daha yenı kesfettım bu sayfayı bende 9 hazırande evlenıcem kısmetse..
ses verin gelinlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()