• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

gizemcim hemen bende bakayım ela resort otele bizde antalya alanya düşünüyoruz bakalım...Önce sizin düğün olursa artık bana memnuniyetını belirtirsin:70:

ohh be gasolncim hoşgeldin cnm..nyu falanda yok bugün ozluur yok

kızlar size bişey sorucam şimdi biz nişanda damada saat alalım mı? eğer nişanda saat alırsak düğünde ne takıcaz annemler bana bişey taksınlar mı pek takılcak bişeyde yok birer çeyrek takılsa yeterli mi?şimdi bizim burda adet takılmıyor takı ama onların adetleri nişanda takı oluyormuş napsam ki mantıklı nasıl yaparsak daha hoş olur objektif fikirler isityorum annemle ona göre konuşucam bu akşam

Bencede saati düğünde taksan daha iyi olmazmı canım simdi bi altın takın düğünde takarsın zaten yeteri kadar masraf yapıcaksınız bende öyle yapıcam acıkcası hem arastırır daha iyi bi saat alırsın ozamna kadar

cnm ben hiç duymadım ama ..ben kaplıcalar memleketinde yaşadığım için kınageceme bikaçgün kala arkadaşları toplayıp hamama gidicez
yaa kızlar bölük pörçük okuyabildim, gözdecim geçmiş olsun bugün stresli bi gün galiba senin için...
Allah askerinin de yardımcısı olsun, bütün askerlerimizin daha doğrusu...

Lavantacım walla benim de şimdi gönende olasım geldi hee, hamamfln deyince, bu soğukta ne güzel olur sıcacık ohh misss...
Bi de biz saati düğünde takacağız damadıma, şimdi altın takacak bizimkiler..

Gasolincim sen tecrübelisin bu konularda, bizimkileryani annemle babam damadıma nişanda birer tane cumhuriyet takacaklar, uygunmudur sence?
saati düğünde takacağız... ne dersin?:26:

bizde de nişanda takı takılır canım. ama özellikle kıza takılır. çünkü nişan takıları kıza hediyedir. kız onları takar özellikle büyükleri ziyaret ettiğinde falan. gerekirse de çeyizine alışveriş yaparken kullanır o takıları. yani destektir birnevi. bizim ihtiyacımız olmadığı için sürekli takabileceğim şeyler takıldı. yani mesela babam bana gerdanlık taktı nişanlıma künye. nişanlımın babası bana altın toka taktı oğluna koldüğmesi. nişanlımın dedesi bana broş taktı nişanlıma kösteklisaat. abilerimi nişanlımın ablalarını halaları amcaları kuzenleri saymıyorum bile. setler bilezikler kolyeler vs... bunların olması gerekmiyor tabiki de az da olsa takılır yani takılmazsa ayıplanır iki tarafta

cnm şimdi erkek tarafı bana takı takıcaklar zaten..hani burda erkek tarafı zaten takıyor adettir ister düğünde takıcakları bilezikleri ister nişanda takarlar isterlerse sadece söz bileziği günlük kolye fln takarlar ama kız tarafı olarak biz damada saat takalım boş olmaz doğru düğünde ise yarım çeyrek falan takılır banada bi bilezik takmaya çalışırlar bizimkinler ..mutlu olmak önemli ama ilerde laf söz olmasın hiç bişey yapamadılar diye ondan

gizemcim hemen bende bakayım ela resort otele bizde antalya alanya düşünüyoruz bakalım...Önce sizin düğün olursa artık bana memnuniyetını belirtirsin:70:

bak cnm walla ben çok begendm balayı paketi harıka aradm knştm 258 dolar diyo iki kişi gecelık.ama balayı ve erken rezervasyon için toplamda %25 ındrm yapıorlar.3 gunlk 1050 ye gelır..yol parası falan derken 3 gun 1500 işte cnm..

yaa kızlar bölük pörçük okuyabildim, gözdecim geçmiş olsun bugün stresli bi gün galiba senin için...

Lavantacım walla benim de şimdi gönende olasım geldi hee, hamamfln deyince, bu soğukta ne güzel olur sıcacık ohh misss...

Gasolincim sen tecrübelisin bu konularda, bizimkileryani annemle babam damadıma nişanda birer tane cumhuriyet takacaklar, uygunmudur sence?

güzel bence cumhuriyetin fiyatlarına bakayım bizimkinler öyle takabilceklerini sanmıyorum 2 tane ama belki 1 tane takabilirler..annemde 1 çeyrek takar babam cumhuriyet ama çok zor yaa inanın salon falan tutulcak fiyatı alt tarafı 250 tl ama olmayınca insan düşünüyor..aslında bu kadar zahmet çekmezdik ama beklediğimiz paralar gelmeyince böyle oluyor

canım bence gayet uygundur, düğünde de saat takılacakmış madem, biz de öyle yaptık zaten, iyi düşünmüşsün sen :70:

Çok sağol tatlım bi hayli korktum valla amin inş.:72::72:
bak cnm walla ben çok begendm balayı paketi harıka aradm knştm 258 dolar diyo iki kişi gecelık.ama balayı ve erken rezervasyon için toplamda %25 ındrm yapıorlar.3 gunlk 1050 ye gelır..yol parası falan derken 3 gun 1500 işte cnm..

Ooooo 3 gün için 1050 çok cnm ya biz 1 hafta kalıcaz 3milyarı rahat gecer yıne guzel ama daha hesaplı bır yer arastırsan

Kızlar dısarı cıktıgımda çerezlik alıcam şu paptya gb olanlar varya etraflarına çöpünü atıyorsun işte ortayada çerezi koyarız kullanışlımıdır acaba :21::21:

güzel bence cumhuriyetin fiyatlarına bakayım bizimkinler öyle takabilceklerini sanmıyorum 2 tane ama belki 1 tane takabilirler..annemde 1 çeyrek takar babam cumhuriyet ama çok zor yaa inanın salon falan tutulcak fiyatı alt tarafı 250 tl ama olmayınca insan düşünüyor..aslında bu kadar zahmet çekmezdik ama beklediğimiz paralar gelmeyince böyle oluyor

canım hiç takılma böyle şeylere yaa, herkes bütçesine göre yapıyo işte bişeyler
olmasaydı biz de bişey takmazdık, kimse de kusura bakmazdı bakamazdı, kimsenin de haddine düşmez benim mutluluğumla ilgili laf söylemek
yok o takıldı bu takılmadı bilmem ne, sanane ne sana mı takıyolar, hayret bişe yaaa
ay sinirlendim bak şimdi bana noluyosa :9::9::9:
annen de baban da elinden geleni yaparlar bişeycik olmaz, bak başındalar, babacın senin mutlu günlerini görüyo ya, bunları da düşün kuzucum :112:

birinde saat, birinde de alabileceğiniz bir altın (büyüklüğü keseye göre değşir ne olduğunun hiç önemi yok inan) alırlar takarlar bitti gitti..:54:

hatunlaarr teyzem kakaolu kahveli kek yapmış, çağırdı, ben bir karşı daireye geçip çayı keki mideye indirip geliyorummm:10:

sizi de üpüyoruumm :54:

cnm şimdi erkek tarafı bana takı takıcaklar zaten..hani burda erkek tarafı zaten takıyor adettir ister düğünde takıcakları bilezikleri ister nişanda takarlar isterlerse sadece söz bileziği günlük kolye fln takarlar ama kız tarafı olarak biz damada saat takalım boş olmaz doğru düğünde ise yarım çeyrek falan takılır banada bi bilezik takmaya çalışırlar bizimkinler ..mutlu olmak önemli ama ilerde laf söz olmasın hiç bişey yapamadılar diye ondan

anladım canım. çok büyütmeye gerek yok o zaman. ufak bişey yeter bence de. saati düğünde taksan daha güzel olur sanırım

Back
X