2012' de yazın evlenecekler

selam kızlarr
pink gelmişssinn gormedımm
hersey tamammı ???
kızlar bız ala calkantı yasamaya devam edıyoruz ve buyuk bı bolumu maddıyatla alakalı
bugun benım ıcın aldıgı cok cok degerlı olan bır seyı ona verdım bozması ıcın
yerıne koyarsın sonra dedımde manvıyatı olan bısey tabıkı yerıne koymasını beklemıyorum
bır suru ceyız eksıgım var
aylık maasım kadar taksıdım
hayırlısı olsun artık dıyecek bısey bulamıyorum
ama cok msaraflıymıs su evlenme yahuu
bırde bugun yuzugumu evde unuttum
aksamda taksıt odemeye gıdecektık
napcam sıdmı bılmıyıorum kesın bırde kavga edıcez buradan
:KK5:
cok emın olmamakla beraber aılesı bır cok seyı alacakmıs
bende onun borclarına bıraz el atmıstım kendıkılerımı otelemıstım sırf bunalıyor dıye
ozt olarak sımdı 2-3 bın cekmem lazım kreıd temmuz ayında hem eksık ceyızımı alacagım hemde pıjema gecelık vb seyler
benım hadı neysede onun neredeyse butun gıydıklerı cok yıprandı spor ayakkabı alması lazım
mıllı pıyango cıkmasını beklıyorum valalhı
deıdgım gıbı eskısı gıbı degıl
en azından tokadan civiye bız alamayacayız ama bu zamana kadar boyle yapacagımızı bılmek ve aktıf borclarla cıdden c ok hırpalandık
artık harbıden zaman gecsın ve evlenelım ısıtyoruım nısanlılık guzel derlerdı
bence en sıkıntılı donem

selam kızlarr
hersey tamammı ???
kızlar bız ala calkantı yasamaya devam edıyoruz ve buyuk bı bolumu maddıyatla alakalı
yerıne koyarsın sonra dedımde manvıyatı olan bısey tabıkı yerıne koymasını beklemıyorum
cok emın olmamakla beraber aılesı bır cok seyı alacakmıs
bende onun borclarına bıraz el atmıstım kendıkılerımı otelemıstım sırf bunalıyor dıye
ozt olarak sımdı 2-3 bın cekmem lazım kreıd temmuz ayında hem eksık ceyızımı alacagım hemde pıjema gecelık vb seyler
benım hadı neysede onun neredeyse butun gıydıklerı cok yıprandı spor ayakkabı alması lazım
en azından tokadan civiye bız alamayacayız ama bu zamana kadar boyle yapacagımızı bılmek ve aktıf borclarla cıdden c ok hırpalandık
bence en sıkıntılı donem

Bitanem üzme kendini bu kadar
Sana ait olan maneviyatlayı hediyeni bozdurmak zorunda olduğunuza çok üzüldüm
Ama daha güzelleri olur inşallah
Birazda düğünden sonraya bırakırsın eksiklerini
Şimdi en temel olanları alırsın olmaz mı?
ailen destek olamıyor mu?

selam kızlarr
hersey tamammı ???
Kızlar bız ala calkantı yasamaya devam edıyoruz ve buyuk bı bolumu maddıyatla alakalı
Cok emın olmamakla beraber aılesı bır cok seyı alacakmıs
bence en sıkıntılı donem

ah tatlım al bendede o kadar 27 günüm kaldı şükür öyle böyle hellettim çeyizimi çok ama çok zor ben kimseden yardım istemedim herşeyimi ben kendim yapmak istedim en iyisinide yaptığımı düşünüyorum olsun bi kaşığım eksik olsun ama kendi alnımın teri ile yaptım saolsun nişanlaımda yardım etti yetişedeiğim zamanlarda hakikatende zor yani. Kimsenin bana şunu demesini istemedim ' şunu bunu biz yaptık ben yaptım ' demesinler die kimseye boynumu eymedim söylemesi ayıp maaşım 750 komik bir rakam ama ben ilk çalışmaya 450 tl maaşla başladım. şuana kadar 10.000 tl çeyiz aldım çokmu değil ama benim alabildiğim bu kadar ailemden istemedim çünkü ancak onlara yetiyo. şuanda 3000 tl borcum var şükür onuda ödeyebiliyorum. Yani seni çok iyi anlıyorum canım

ah tatlım al bendede o kadar 27 günüm kaldı şükür öyle böyle hellettim çeyizimi çok ama çok zor ben kimseden yardım istemedim herşeyimi ben kendim yapmak istedim en iyisinide yaptığımı düşünüyorum olsun bi kaşığım eksik olsun ama kendi alnımın teri ile yaptım saolsun nişanlaımda yardım etti yetişedeiğim zamanlarda hakikatende zor yani. Kimsenin bana şunu demesini istemedim ' şunu bunu biz yaptık ben yaptım ' demesinler die kimseye boynumu eymedim söylemesi ayıp maaşım 750 komik bir rakam ama ben ilk çalışmaya 450 tl maaşla başladım. şuana kadar 10.000 tl çeyiz aldım çokmu değil ama benim alabildiğim bu kadar ailemden istemedim çünkü ancak onlara yetiyo. şuanda 3000 tl borcum var şükür onuda ödeyebiliyorum. Yani seni çok iyi anlıyorum canım

Al bendende o kadar canım
Bende çalıştım kendim yaptım
Bana sonra biz yaptık demesinler diye
ama işte bazen çıkmazlara geliyor
ailelerinde biz söylemeden bazı şeyleri anlaması lazım

al bendende o kadar canım
bende çalıştım kendim yaptım
bana sonra biz yaptık demesinler diye
ama işte bazen çıkmazlara geliyor
ailelerinde biz söylemeden bazı şeyleri anlaması lazım

annem babam elbette sordular ama ben kimseye yük olmak istemedim onların maaşı ancak yetiyo zaten saolsun ablam çok ısrar etti biraz eksiklerimi aldı zorlamasa yine istemezdim canım ama biyerde birikimin yoksa çok zor yani

Bitanem üzme kendini bu kadar
Sana ait olan maneviyatlayı hediyeni bozdurmak zorunda olduğunuza çok üzüldüm
Ama daha güzelleri olur inşallah
Birazda düğünden sonraya bırakırsın eksiklerini
Şimdi en temel olanları alırsın olmaz mı?
ailen destek olamıyor mu?

benım 2.evlılıgım
aılemden bısey ısteyemıyorum yapıyolar yapıcaklarda ama zaten evın ıkı odasını onlar alacaklar ve mutfagıda ama onun harıcınde hala eksık var yatak ortusu ceyızlık vs esyalar ıste
dugunden sonrada bısey olmayacak alınmaz yanı ben bılıyorum
ustelık aldıgı fıyatyın cok cok altına
sırf o rahatlasın dıye
cunku kendı huzursuz oluyor benıde dar bogaza sokuyor o sıkıntılı olunca ben mutlu olamıyorum halbukı bend eesıt mıktarda borcun ıcındeyım
odesınde rahatlayaım dıye beklıyorum

ben cok ınce degıl benım nısanlım cok ınce fıkırlı asırı gururlu benıde bu duruma o surukluyor cok acık ve net bunu onada soyluyorum

annem babam elbette sordular ama ben kimseye yük olmak istemedim onların maaşı ancak yetiyo zaten saolsun ablam çok ısrar etti biraz eksiklerimi aldı zorlamasa yine istemezdim canım ama biyerde birikimin yoksa çok zor yani

Allah yardımcımız olsun yaa
Borç harç ödenir hayırlısıyla
Bak ne güzel az günün kaldı sen tadını cıkar balım

benım 2.evlılıgım
aılemden bısey ısteyemıyorum yapıyolar yapıcaklarda ama zaten evın ıkı odasını onlar alacaklar ve mutfagıda ama onun harıcınde hala eksık var yatak ortusu ceyızlık vs esyalar ıste
dugunden sonrada bısey olmayacak alınmaz yanı ben bılıyorum
ustelık aldıgı fıyatyın cok cok altına
sırf o rahatlasın dıye
cunku kendı huzursuz oluyor benıde dar bogaza sokuyor o sıkıntılı olunca ben mutlu olamıyorum halbukı bend eesıt mıktarda borcun ıcındeyım
odesınde rahatlayaım dıye beklıyorum

ben cok ınce degıl benım nısanlım cok ınce fıkırlı asırı gururlu benıde bu duruma o surukluyor cok acık ve net bunu onada soyluyorum

Gülenim olur bebeğim herşey
Dua edicem senin için bitanem
Keşke elimden birşey gelse senin için
Bu arada ben hala koltuklarını göremedim:KK19::KK19::KK19:

canım ne kadar guzel ımrendım valla
bır bı turlu kenetlenemeyı ogrenemedık
o cok asırı pipirikli
bana yansıyor
yansıtmıyor sanıyor
maaslar sıkıntıda forever sen bılıyosun yazmıstım ozelden
benım aılemın tezat olarak durumu var ama nısanda bıle bı takım takılara destek oldum mahcup kalmayalım dıye
maasımı cok goruyorlar
senın aldıgının 1 katımı derler 2 katımı derler eve bıseyler alıyorum ceyız hıc gerı odemesı olmuyor sanıyolar sabıt mısal magaza beyz esya borcunu sayıp sankı gerısını ben opücükle alıyorum kk borcu dedımmı sınırler zıplıyor evde
ben almıyorum suan bısey
kk borcumu bıtıreyım beyaz sya agustosta bıtecek magazayada 11 ayda 9 ayda dugun 2 taksıt bır oducem sonrada kredı cekerım sızce aptallıkmı ederım cekmemelımıyım?

canım ne kadar guzel ımrendım valla
bır bı turlu kenetlenemeyı ogrenemedık
o cok asırı pipirikli
bana yansıyor
yansıtmıyor sanıyor
maaslar sıkıntıda forever sen bılıyosun yazmıstım ozelden
benım aılemın tezat olarak durumu var ama nısanda bıle bı takım takılara destek oldum mahcup kalmayalım dıye
maasımı cok goruyorlar
senın aldıgının 1 katımı derler 2 katımı derler eve bıseyler alıyorum ceyız hıc gerı odemesı olmuyor sanıyolar sabıt mısal magaza beyz esya borcunu sayıp sankı gerısını ben opücükle alıyorum kk borcu dedımmı sınırler zıplıyor evde
ben almıyorum suan bısey
kk borcumu bıtıreyım beyaz sya agustosta bıtecek magazayada 11 ayda 9 ayda dugun 2 taksıt bır oducem sonrada kredı cekerım sızce aptallıkmı ederım cekmemelımıyım?

Krediyi neden çekceksin canım?
Aileler biraz öyle evet alıyorsun ama nasıl alıyorsun gel birde bana sor
Sen kk çok yüklendin fıstıkcım ya
Şöyle birşey yap dicem
Bir kredi çek
Ivır zıvır tüm borçlarını kapat
Alacakalrını al
En azından tek bir yere borcun olur aklın rahat olur
Ona şunu buna bunu vercektim demezsin
KK kullanma artık ben kullanıma kapattım artık kullanmıyroum

Gülenim olur bebeğim herşey
Dua edicem senin için bitanem
Keşke elimden birşey gelse senin için
Bu arada ben hala koltuklarını göremedim:KK19::KK19::KK19:

valla cok acık soylıyım ıcınde bulunan duruma uzulmuyorum
nasıl kenetlenemıyoruz bırbırımıze bılemıyorum bugune kadar herseyı kendımız alıcaz dıye konusutk planlar yaptık o dusundukce bunaldı sıkıldıb ana sardı kavga ettı benımle kı asla alt sebebın benım olduguma ınanmadım en sonunda patladı
elımden gelen ve aılemınde fark etmıcek tek onemlı seyı verdım ona tabı basta kabul etmedı
zıkretmeyın ama anlamıssınızdır neyı verdıgımı bozdurması ıcın
ustelık yarıdan fazla zararla
hanı huzuru bulmak ıstıyorum cunku dedıgım gıbı cok rahatsız edıyor kendını elıne para kalmıyor bu duruma bende uzuluyordum hemde bende onun rahatsız etmesınden cok rahatsız oluyordum
oyle ıste
ınsallah bozmustur artık ve odemıstır

Krediyi neden çekceksin canım?
Aileler biraz öyle evet alıyorsun ama nasıl alıyorsun gel birde bana sor
Sen kk çok yüklendin fıstıkcım ya
Şöyle birşey yap dicem
Bir kredi çek
Ivır zıvır tüm borçlarını kapat
Alacakalrını al
En azından tek bir yere borcun olur aklın rahat olur
Ona şunu buna bunu vercektim demezsin
KK kullanma artık ben kullanıma kapattım artık kullanmıyroum

borcun devam edıyormu ? aslında mantıklı
ama beyaz esya borcum agustosta bıtecek
baska bı kredım vardı eskıden aılem ıcın oda mayısta bıtecek
magaza borcum var
gerı klaan kk kartı
hem oglumn masrafları hem ceyız alısverısı hem elımde kalmadan oradan cektıklerım vs
ama hanı olan borcun 3 te 2.5 ceyız
artık almıcam karttan
temmuzda kk borcumda hafıfler ınsallah bırazcık
beyaz esyayı yenı aldım 4 taksıtle o yuzden yuklu oldu
ceyız eksıgım var
onları almak ıcın kredı cekmek ıstıyorum ben bı sıgara ıcıyım yazıcam 10 dk mola

valla cok acık soylıyım ıcınde bulunan duruma uzulmuyorum
nasıl kenetlenemıyoruz bırbırımıze bılemıyorum bugune kadar herseyı kendımız alıcaz dıye konusutk planlar yaptık o dusundukce bunaldı sıkıldıb ana sardı kavga ettı benımle kı asla alt sebebın benım olduguma ınanmadım en sonunda patladı
elımden gelen ve aılemınde fark etmıcek tek onemlı seyı verdım ona tabı basta kabul etmedı
zıkretmeyın ama anlamıssınızdır neyı verdıgımı bozdurması ıcın
ustelık yarıdan fazla zararla
hanı huzuru bulmak ıstıyorum cunku dedıgım gıbı cok rahatsız edıyor kendını elıne para kalmıyor bu duruma bende uzuluyordum hemde bende onun rahatsız etmesınden cok rahatsız oluyordum
oyle ıste
ınsallah bozmustur artık ve odemıstır

Canım böyle zamanlarda kavgalar oluyor
Ama ne olursa olsun tek yürek olmalısınız
Sen sana yakışanı yapmışsın
O kenarda durcağına nişanlının zor durumunu kapatsın daha önemli
Sen çok düşünceli ve fedakar birisin az cok tanıyorum seni
Umarım herşey cok güzel olur fıstığım ya
Ya birde özel bir konun yanlış anlama ama oğlun için biriktirdiğin paradan biraz kullansan
Sonra yerine koysan olmaz mı?

borcun devam edıyormu ? aslında mantıklı
ama beyaz esya borcum agustosta bıtecek
baska bı kredım vardı eskıden aılem ıcın oda mayısta bıtecek
magaza borcum var
gerı klaan kk kartı
hem oglumn masrafları hem ceyız alısverısı hem elımde kalmadan oradan cektıklerım vs
ama hanı olan borcun 3 te 2.5 ceyız
artık almıcam karttan
temmuzda kk borcumda hafıfler ınsallah bırazcık
beyaz esyayı yenı aldım 4 taksıtle o yuzden yuklu oldu
ceyız eksıgım var
onları almak ıcın kredı cekmek ıstıyorum ben bı sıgara ıcıyım yazıcam 10 dk mola

Benim borcum devam ediyor
Şimdi bankalar bütün borcunu grüyor zaten
Ona göre kredi çıkarıyorlar
Benim ki sadece bir fikir
En azından 10.000 borcun varsa
10.000 kredi çekersin
12 ayda 11.600 olarak ödersin
(Şuan Denizbankta krediler en düşük faiz bilgin olsun)
Ayda 960 Tl taksitin olur

yok yalnız yazmısım hafıflemıyor hesbaıma gore temmuz gıbı kk borcumda sıfırlanacak esktra bısey cıkmazsa
yok canım o kadar degıl borcum cok sukur ya
soyle beyaz esyalar 2800 tuttu
kk 1500 lıra ama elımde suanda 5 tl var oradan cekıcem harclık
bıde eskı bı kredı oda 200 tl bıde magaza borcum var ceyız alısverısınden oda aylık 250 ıste hanı hepsını toplayım bakayım kacmıs borcum
1500+1500+2800 5800 tl
tabı buayda bıraz harclık baksana da ay bassı alıcam
yaz ayına kadar toparlıcam kredıye dahıl edersem ıyıce sarpa saracak
bır envresım takımı
bır pıke yatak ortusu
yatak ortusu mısafırlık
yatak oadsı ıcın abajur
mutfak eksıgım var yazamıcam kadar ıvır zıvır
bırde gecelık pıjema ıc camasırı bıraz yenı gunluk gıysı
ve ev yerlesınce ıcıne olan eksıkleır almak ıcın 2-3 arası bısey cekmeyı dusunuyorum alyık 270 tl odemesıymıs vakıfbank

daha yatak odası oglumun odası halılar perdeler ıste danteller v s annemın kendınce yapacagı hazırlıklar var
sonracıma bu gıbı ıste ocak fırın vb seylere gırmıcem
bılmıyorum almamalımıyım aılem alır ceyız eksıgımı soylesem ancak hanı benım alacagım kalıtede almazlar daha dusuk alırlar ben pahalısından zaten almıyorum ama renk atcak solacak bıseyede para vermek ıstemem
oglumun bırıkımıne dokunmadım hıc canım dokunmamda ınsallah ona hıc bulasmıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
yok yalnız yazmısım hafıflemıyor hesbaıma gore temmuz gıbı kk borcumda sıfırlanacak esktra bısey cıkmazsa
yok canım o kadar degıl borcum cok sukur ya
soyle beyaz esyalar 2800 tuttu
kk 1500 lıra ama elımde suanda 5 tl var oradan cekıcem harclık
bıde eskı bı kredı oda 200 tl bıde magaza borcum var ceyız alısverısınden oda aylık 250 ıste hanı hepsını toplayım bakayım kacmıs borcum
1500+1500+2800 5800 tl
tabı buayda bıraz harclık baksana da ay bassı alıcam
yaz ayına kadar toparlıcam kredıye dahıl edersem ıyıce sarpa saracak
bır envresım takımı
bır pıke yatak ortusu
yatak ortusu mısafırlık
yatak oadsı ıcın abajur
mutfak eksıgım var yazamıcam kadar ıvır zıvır
bırde gecelık pıjema ıc camasırı bıraz yenı gunluk gıysı
ve ev yerlesınce ıcıne olan eksıkleır almak ıcın 2-3 arası bısey cekmeyı dusunuyorum alyık 270 tl odemesıymıs vakıfbank

daha yatak odası oglumun odası halılar perdeler ıste danteller v s annemın kendınce yapacagı hazırlıklar var
sonracıma bu gıbı ıste ocak fırın vb seylere gırmıcem
bılmıyorum almamalımıyım aılem alır ceyız eksıgımı soylesem ancak hanı benım alacagım kalıtede almazlar daha dusuk alırlar ben pahalısından zaten almıyorum ama renk atcak solacak bıseyede para vermek ıstemem
oglumun bırıkımıne dokunmadım hıc canım dokunmamda ınsallah ona hıc bulasmıyorum

Canım hepsi ödenir inşallah
3-4 ay bir sıkıntın kalmış
Bu süre zarfında alımlarını biraz durdur
sonra zaten eline para kalır alırsınız
Bence ailene söyle alacaklarını alsınlar
Sonra elinde olduğunda daha iyisini alırsın

işte bıde oyle bı ego var
tavızde vermıyorum forever :KK1:
sen kredı karıtnı kullanıma borcun aktıfkenmı kapattın bu bana cıddı bır engel gıbı geldı ıyımıs yanı

işte bıde oyle bı ego var
tavızde vermıyorum forever :KK1:
sen kredı karıtnı kullanıma borcun aktıfkenmı kapattın bu bana cıddı bır engel gıbı geldı ıyımıs yanı

Canım Kk kullanıma kapattım
Taksitlerim devam ediyor
300 Tl borcum kaldı Allaha şükür
Onuda önümüzdeki ay hepsini ödeyip bitircem

ay canım bıtırmıssınızz masallah
nısanlın kredı cekecektı canım ne oldu aılesı fılan nasıl arasıyormusunuz ?

X