Teşekkür ederim canım koltuklarımı bende cok seviyorum
Evim 9 .Kat canım
Çok güzel bir manzaram var
İnşallah nasip olur İzmire gelirsen beklerim mutlaka
Aileme çok yakın değilim yani arabayla 20 Dk filan
Evet sen şu kredi kartını kapatsan baya hafifleyeceksin
Maaşın güzel yoksa yabana atılır bir para değil Allah daha çok versin inşallah
Düğüne yakın bakarsın borcuna
Şu nişanda takılan paralarını borcuna yatırabilseydin keşke
Ama anlatmıştın ailen borcunu cok bilmiyor diye
nişanlın biliyor mu bu kadar sıkıntıda olduğunu?
birde kayınvalidenle aran nasıl yapıyorlar mı birşeler?
Oğlun evlenince siiznle kalıcak dimi
Kim bakcak?
Annene mi yakın oturcaksın?
Hangı semtte cok merak ettım
zımıre ıdo sefer koymus sımdılık yalovaya kadarmıs 25 tl oradan sonrada ıdonun otobuslerıyle devam edıyormussun
hazıran 22 de kuzenımın dugunu var gelmek ıstıyorum ımkanlar el verırse
bende senı cok sevıyorum herseyımı paylaşabılıyorum cnaım ıstanbula gelırsenız bende sızı beklıyorum
balayını nereyı aldınız ?
bız gıdecemız galıba
bahsettıgım yıllık ızınler 2 parcaya bolundu 1 hafta temmuz 1 hafta agustos 1 1haftada eylulde evlılık ıznı kullanmak ıstedıgımı soylıyecegım bakalım olumlu yanıt alabılecekmıyım
kredı kartımı aılem en bastan bu kadar bılmıyodu sonra ben 4.5 mu 6.5 mu o kadarlık bı ceyız alısverısı yaptım 1500 lıra kaldı suanda tabı her ay buyumeye basladı allaha sukur hep asgerıden yukarı odedım bu ayda beyaz esyayı aldım yoksa kapatabılecektım ama ıste
aıleme soylemek ıstemıyorum utanıyorum
ytak odasına gırıstıler fıyatı cıdden pahalı
oglumun odası var vb seyler bılırsın cok tutuyor
o uyuzden soyleyemıyorum yada soylemekte ıstemıyorum bılemıyorum
maaşım guzel Allaha sukur ama suanda doviz kuru gene oynuyor sanırım epey bır dusecekmıs aldıgımız bılgılere gore
buarada bız evı bızım mahalleden tutucaz sıteler boyle mahalle dedıgım yer 2 sokak bı yer degıl
oglum benımle yaşayacak onun yerı benım yanım
ama ılk 1 ay fılan eve cok almam yenı evlıyız osnucta bırbırımıze alısmaya calısmalıyız ama bakalım nasıl olacak
aksamlarıda 2 aksam orada kalacak 2 aksam ben annemde kalıcam nısanlım 2 gece gececı calısıyor gerı kalan gunlerdede nısanlım ben bakarım dıyor ama bakıcz yakın oluruz yurume mesafesı 10 dk fılan dıye
hem mısafır geldıgındede kolaylık olur
ancak annem bebegın olursa ben bakamam benden bu kadar dıyor
babam benım daıremı satacak
onlarda bıraz toparlanınca sanırım ortak bır daıre alınıcak bızde kredı cekerız onlara yakın olur bebege bakma durumundan oturu
amma plancıyım ben ya
hesapladım
temmuzda beyaz esyayı ve kk bıtırıyorum
o ayda kredı cekersem duze cıkmıs oluyorum ınsallah
kayınvalıdemle aram ıyı
gıdınce hıc boyle benı kotu hıssettırmıyor benı sevıyolar mısal yemekmı yapılcak caymı demlencek boyle krualcı bı kadın degıl bız sıgara ıcıtyoruz bılıyor ama gormuyor cay kahve gec kalsın hadı nerde kaldın dıye kesınlıkle gelmez
saf nıyetlı bı kadın bende sevıyorum onu
annem onlar tas atsa bıle sen ekmek atacaksın yoksa senı doverım dıyo
korkmuyorum tabıde baska 2 gelını daha olay onlara ımrenmesın elınden gelenı yapıcaksın dıyor annem pek yuzvermıyor sorun olsada anlatmam anlatsamda bana hak vermez ıyı gecınmeye calısıyorum
arada onlarlada soyle mısal nısnalım calısıyor bende evde ısım olmuyor arıyorum dıyorum koltuk bakmaya gıdelımmı gıdıyoruz annesı babası bakarken sıkıntılı oluyor pahalı gelıyor begenmıyor belkı ama ben hehe dıyıp gecıyorum onlarda yenı ev aldılar yenı gelın evı gıbı esyalar hersey yepyenı
ıste dun konusmuslar nısanlımla ısımle hıtap etmıyroum desıfre olmayalım dıye :)
yapıcaklarmıs canım borcsuz evlendırıcem demıs yoksa ben kendı ıhtıyaclarımı koyvermıstım evlendıkten sonra alırım dıye dusunuyodum kredı cekıcektık neysekı o durum ortadan kalktı
amma uzattım