kuzuum deme öle onlar evin boş halini grdü evlnm hle sze dolu halini gösterrm bi şekilde
Merhaba hanimlar nasilsiniz? Az vaktim var hemencik bi selam vereyim dedim :) Bi kac güne kadar dönüyorum. Sizi gelismelerden haberdar edecegim. Yeni ceyizliklerde aldim hepsini paylasacagim. Herkes iyidir insaAllah. Hepinize kucak dolusu selamlar.
kuzuuu ahhh şu face ilk bnide yeni sonra askerliktede öle olduk şimdi maşşallahı var bu erkeklerde var bi tekleme noktasıaa yolcu hoşgeldin..
bubaburcum atıştık çünküm facede benim kurbanımın adresi vardı ne iş dedi bende çekiliş yaptık falan dedim de allahım yarabbim ne ayaksın sen diyor.. işte öyle face kapatıcam dedi bence kapat da gör o zman dedim..teli kapattık tekrar aradı bişey yokmuş gibi devam...=)
kızlar cnm cips çekti gidip alıcam ama param yok ya cnm başka bişeylerde çekersee
he ne yazcam ne yazcam diyordum geldi aklıma evet ilk gecede korkuyorum tırsıyorumm geriliyorum ne ararsanız var..
aa yolcu hoşgeldin..
bubaburcum atıştık çünküm facede benim kurbanımın adresi vardı ne iş dedi bende çekiliş yaptık falan dedim de allahım yarabbim ne ayaksın sen diyor.. işte öyle face kapatıcam dedi bence kapat da gör o zman dedim..teli kapattık tekrar aradı bişey yokmuş gibi devam...=)
kızlar cnm cips çekti gidip alıcam ama param yok ya cnm başka bişeylerde çekersee
ne için kavga ettiniz anlamadım kurbanmı?aa yolcu hoşgeldin..
ohh maşallahhh sana canımvalla bnde korku morku yok tedirginlik muhakkak olu ama korku
bunuda bilse burayada muhalefet olu en azndan burda rahatım
he ne yazcam ne yazcam diyordum geldi aklıma evet ilk gecede korkuyorum tırsıyorumm geriliyorum ne ararsanız var..
bubaburcum cnm cahil değiliz tabiki kuzum ama geriliyorum..neler olucak biliyorum elbette artık ilkokul çocuğu biliyor ama bilmek yetmiyor uygulayıp görmek lazımmorayı acıcaz oarasını görcek ama orası
elifcim gönder gelsin hepsinden acayyipp gerildik aklıma geldii
ne için kavga ettiniz anlamadım kurbanmı?
bızımkıde en sonunda face adreslerımızı bırlestırdı 500 adet arkadas oldusureklı yazıp cızen ben cok popülerim beni cok entel görüyolarmış bilseler paçoz oldugumu
cipsmi ben gecelerı severım yeme bence hıc yararlı degıl acmısın yemek yemedınmı ?/B]
ohh maşallahhh sana canım
ya benım ılk evlılıgımde hıc olmadı cok problemliydi acıkcası kımle neyle alakalı bılmemde mahkemede ıkı kere benı bekaret raporu almaya yolladılar taı savcımı neyse ıste o muayneler sıkıntılı gectı ınsallah bı sıkıntı yasamam valla herkezde duydu acıkcası inşallah sıkıntısız geçer
tamam şekerimm sen iste yeter kiii ben ciddiyim he adres göndertt aldıram birine burdan kargo yapimm yarın yirsinn
cnm senin 22 aylık bebeğin yokmu??
kavgada yılbaşı çekilişnden dolayı adres göderdi arkadaş o adresi soruyor ne iş diye bende böyle böyle dedimde nette gezindiğim için kızıyor..
gittim cnm cips almaya yine tatlı aldım geldim ..ben tatlısız yapamam anlaşıldıısaol cnm yüreğine sağlık
canım benım bebegım var tüp bebek yontemıyle oldu lab. ortamında dogumda sezeryan
bıde ıhanet sebebı ayrılıgın
bence dua etsınde benım gıbı bırıne denk geldıde kapıcıyla sütcüyle aldatmadım neysee
kader evet ama hayatımızın devamını etkıleyecek kararı şansa bırakmamak gerek cok kucuktum ınankı 19 yasındakı ınsan bılmez ev nasıl cekıp cevrılır ınsan nasıl tanınır hıc dusunmeden evlenmısım hos aılem cok ıstıyordu zorla evlendırılmedım ama cıddı baskılar vardı ıyı olur sandılar olmadıcnm ya çok gençsin yaa..allah evladını sana bağışlasın..ne desek boşş kaderinde varmış yaşamış görmüssün inşallah bundan sonraki günlerinçok mutlu geçer..
benim annemde çok çekti..aynı şekilde annemde yanlışa kapılıp intikap peşinde koşabilirdi bizler için sabır etti şimdi çok mutlu..bana çektiriyor o hariç..onuda ben gidince yanlız kalıcak ondan yapıyor diyorum kendmi teselli ediyorum
soru cvp nası olcekkiiii
Ben 2 sene önce uyguladım 1,5 ayda 5 kilo vermiştim canım bu iksirlee
Üç tane tek taş mıı
olurr kuzum neden olmasınnnn
Ayol bir sürü alyans olur mu hiç?O kadar alyansım olsa ben ona alyans değil yüzüklerim derdim şahsen.Alyans dediğin tek olmalı,aşkını simgelemeli,biribirinden vazgeçene kadar o parmaktan hiç çıkmamalı,bence alyans ve anlamı budur...
Bu arada havincim geçmiş olsun geçmişte yaşadığın hastalıktan böyle pimpirikleniyosun bence,Benim de vardı rahimde ilaç tedavisiyle atlattım,rahmi geç beynimde sakat bölgede vardı ameliyat olcaktım onu da ilaç tedavisiyle atlattım.Sen dua et, ilaçlarını kullan bir şey olmaz Allah'ın izniyle
Lavantacım ellerine sağlık bayıldım sürprizine
öğleni geçti ama yinede gününüz güzel geçsin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?