- 27 Mart 2011
- 2.984
- 2
- 106
Hoşgeldin canımcım kıs ne çabıkk bitirdin ayı hee daha dur bakalım dün bir bugün sekiz daha ayın bitmesine yirmi üçgün var
matematiik işlemi gibim oldu birazcık sankim
kııs hem askerim gelsin hem sözüm olsun hem nişan olsun diye acelem va benim
inşalllaahh zman su gibimm akıp gidee senin için bide bizim için hepimiz için Allam süphaneke dinimiz amin
8şubat askerim geliyo
18 şubat söz oluyo
7 nisan nişan oluyo
6 eylül kına
8 eylül düğün
yapılcak çooook şe vaaa9:
2012 gelinleri balayına gitcekmisiniz?
erken rezervasyonlar basladımı?
kalplarim bi fon kağıdı daha aldım..ne kadar çıkarsa artık...
ayy kızlarr bubaburcum cnm evinin resimerni gördüm çok güzel allah mutlulukla oturmayı nasip etsin..
aşkımlada kavga tmiştik neyseki hemen bişey olmamış gibi toparladık..kuzum o benim..
kalplarim bi fon kağıdı daha aldım..ne kadar çıkarsa artık...
Ayy kızlarr bubaburcum cnm evinin resimerni gördüm çok güzel allah mutlulukla oturmayı nasip etsin..
Aşkımlada kavga tmiştik neyseki hemen bişey olmamış gibi toparladık..kuzum o benim..
ben niye görmedim resimleri yaa
ben niye görmedim resimleri yaa
kızlar burda yüklenen resimler googlede çıkıyo şans eseri benimki görürse oyar beni çünkü bu siteden haberi yok...
facesi olan arkadaşlarıma faceden msn olan arkadaşlarıma msnden gösterdm..
yanlış anlamayn lütfen
kııs hem askerim gelsin hem sözüm olsun hem nişan olsun diye acelem va benim
gitcez inşallah ama ben bi fabriakda calsııyorum temmuzda 15 gun hepımız cıkıyoruz ızne ben herhalde 3 gun ızın alırım bı arkadasada 4 gun vermıslerdı sadece ama sadece 1 gun daha koparsam 5 gun olur ee 2 de hafta sonu yeter demı2012 gelinleri balayına gitcekmisiniz?
erken rezervasyonlar basladımı?
ohh enguzell sana özendim valla telepatiyle yardıma geleceğim vallahi bende işten cıkmadan bı kalp fonu bulayımda ornek alayım kendimekalplarim bi fon kağıdı daha aldım..ne kadar çıkarsa artık...
ayy kızlarr bubaburcum cnm evinin resimerni gördüm çok güzel allah mutlulukla oturmayı nasip etsin..
aşkımlada kavga tmiştik neyseki hemen bişey olmamış gibi toparladık..kuzum o benim..
bende dıcektım bız nıye goremıyoruz dıyeeebeenmene çokk sevindim canım darısı size
nie atıştınız kiii
kızlar burda yüklenen resimler googlede çıkıyo şans eseri benimki görürse oyar beni çünkü bu siteden haberi yok...
facesi olan arkadaşlarıma faceden msn olan arkadaşlarıma msnden gösterdm..
yanlış anlamayn lütfen
anlaşıldı şekerim benim face kapalı canım malum neyse şansımıza küselim artıkın
gitcez inşallah ama ben bi fabriakda calsııyorum temmuzda 15 gun hepımız cıkıyoruz ızne ben herhalde 3 gun ızın alırım bı arkadasada 4 gun vermıslerdı sadece ama sadece 1 gun daha koparsam 5 gun olur ee 2 de hafta sonu yeter demıilk geceden korkuyormusunuz kızlar
ohh enguzell sana özendim valla telepatiyle yardıma geleceğim vallahi bende işten cıkmadan bı kalp fonu bulayımda ornek alayım kendimesenin kalpler cok guzel tombiş tombiş
ha bide biz tartısmadık ama azıcık ucundan dondum cunku cok ılgılıdır kendısı hanı merakta bırakmaz ınsanı hıc sehır dısında dedıydımya bı kac saat tek tuk mesaj yazdı ıcten ıce nasıl kınlendım trıbe baglayacaktım kararlıydım ama engel olmaya calsııyorum kendıme cunku sınırlıdır kendısı ve uyanık ne yapar ne eder kendını haklı cıkarır benıde pesınde dolandırır
bende dıcektım bız nıye goremıyoruz dıyeee
buarada benımkıde bılmıyo burayı aman bılmeısn zaten son 4-5 sene burda D: aman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?