Arkadaşlar bende buna benzer bişey yapmştım.
Kapsüllü ilaçlardan aldım, hepsinin içini tek tek boşalttım, ve minik kağıtlara notlar yazarak yuvarlayıp (silindir şekline getirdim ama minicik) boş kapsüllerin içine koymuştum
Aşkım çok beğenmişti hergün bi tane aç karnına vitaminini almayı unutma diyede not yazmıştım:)
süpersin cnm bunlar için 1 sürü kalp kesmem gerek artık müşterim gelicek yarına kalır
elifcim anlamdım ki nasıl yapsam eksın olur
vayyy hemencikk laf söylemişin bana
Sana teslim oldum
bende kılo almaya calısıyorum canım 1.71 boy 51.5 ile 2.etap kılo almay yarısmasına katıldım forumda
canım bende 1.70 51 kiloyum ramazandan önce 58,59 kilo flandım ramazandı nişan telaşıydı derken verdim baya azcık alsam iyi olcak
vayy canına bu cok yaratıcı olmuss ne dersınız kızlar ?
SEN Benim GÖKYÜZÜMSÜN Benim EN SEVDİĞİM TEPESİN Benim SICAK YATAĞIMSIN Benim FIRTINADA SIĞINDIĞIM LİMANSIN Benim EN DEĞERLİ ARMAĞANIMSIN Benim EN DUYGUSAL ANIMSIN Benim SONSUZA DEK EN YAKIN ARKADAŞIMSIN Benim İLHAM KAYNAĞIMSIN Benim KADERİMSİN Benim PARILDAYAN IŞIĞIMSIN Benim GECEM, GÜNDÜZÜMSÜN Benim YÜREĞİMİN İLACISIN Benim ÖFKEMİN GİDERİCİSİSİN Benim AĞRI KESİCİMSİN Benim BAHAR ATEŞİMSİN Benim NADİR BULUNAN MÜCEVHERİMSİN Benim DUALARIMIN YANITISIN Benim KALBİMSİN, RUHUMSUN Benim HAYATIMI HAYAT YAPANSIN Benim KUTSALIMSIN Benim MORALİMİ DÜZELTENSİN Benim EN BÜYÜK ŞANSIMSIN Benim SON DANSIMSIN Benim EN İYİ VURUŞUMSUN Benim ENERJİMSİN Benim İŞTAH AÇICIMSIN Benim SABAH GÜNEŞİMSİN Benim AKŞAM EĞLENCEMSİN Benim DANS PARTNERİMSİN Benim KALBİMİN BEKÇİSİSİN Benim KAHKAHALARIMIN KAYNAĞISIN Benim SONSUZUMSUN Benim YANAN ATEŞİMSİN Benim EN BÜYÜK ARZUMSUN Benim RUHUMUN EŞİSİN Benim İNANCIMSIN Benim RÜYALARIMSIN Benim HERKESTEN ÖNCE GELENİMSİN Benim GÜVENCEMSİN Benim SAĞDUYUMSUN Ölene kadar SEBEBİMSİN BELKİ, BİLMİYORSUNDUR.
vayyy hemencikk laf söylemişin bana
Sana teslim oldum
bende kılo almaya calısıyorum canım 1.71 boy 51.5 ile 2.etap kılo almay yarısmasına katıldım forumda
vayy canına bu cok yaratıcı olmuss ne dersınız kızlar ?
aboowwwwwwwwwww neeee hoşmuşşşş ayollllllllll, çooookk beğendimmm beee, vayyy anasınııııı, hay maşşaallllaahhhh, aferimmm, süperrrrrrrr, huhuhuuhuh,allaahh yarabbbiiiii, vaaaawwwwwbende yine bi tepki yoğunluğuu olduuu vallaa billaa aferim çok başarılııı bravooo durduramıom kendimiii
evet bunlar kalplar daha da kesicem dolu olsun kazak görünmesin istiyorum kalplarden
evet bunlar kalplar daha da kesicem dolu olsun kazak görünmesin istiyorum kalplarden
ayy tatlımm çok güzel olmuş ama bu kalp kalıplarını nerden aldın
sende zayıfmısın 15 gunun sounda ben 1 kılo 300 gr alabıldımcanım yazdım az önce ama linkin içine yazmışım pincim duymasın kızıyo linkler karıştı diye şişşşş
bende 1.70 51 kiloyum canım ramazandan önce 58,59 flandım sonra ramazandı nişan telaşıydı verdim baya birazcık almam lazım
bende suanda asırı heycanlıyım bende yapıcam ılaclardan ama ben yıllık yapıcam yanı hayal kurucam mesela ıcınde 20 kapsul varsa tahmınen sunu yapıyoruz mutluıyuz vs huzurluyuz ev aldık bu sene bebegımız oldu yazıcam bakalım seneler sonra ne ıfade edecekSanırım müdahale etmem gerekecek:) Bende netten bulmuştum bu fikri, bana ait değil yani arkadaşlar ama bence yapmalısınız çok güzel bir hediye.
canım bu kalpler karton degılmı ? kalpleri nereden buldun boy boymu olacak aynımı ? çok tatlı gozuktuler sahsen ben zıp zıp sızın fıkırlere eksımek ıstıyorumayy tatlımm çok güzel olmuş ama bu kalp kalıplarını nerden aldın
wuuuuww çok güzell görünüyolarr lavantacımm ayyy çokk heyecanladım hee sankim bana noluyosa
bu arada orda yüzüklerimde var görmeiş gibi olmuş kusra bakmayın daha önce alyans resimin eklicektim kısmet olmmaıştı fotoya güzellik katsın diye öyle çektim yanlış anlaşılmasın..
google amcadan kalp şablonu yazdım beğendimi yazıcaıdan çıkartıp kestim çizdim gene kestim..
haa süper aylar sürecek trip =) aklımda olsun....
ben a4 kağıdından çıktı aldım kestim..kırmızı mukavvaya kopya çekip çizdim ve kestim arada kaytardım kimi kalpler yamuk oldu..sen de nasıl rahat edersen öyle yaparsın cnm
fon kartonu değilmi tatlım bu? Bende yapmayı düşünüyorummmçok hoşuma gittiii
yap cnm benim yaparken ben çok keyif alıyorumm hayal ediyorum birsürü kalpbin içinden alttaki hediyeyi görücek falan süper yaa bana yapsa uçarım uzaya valla....
Fon kağıdı heralde tatlım yaa unuttum kağıtların ismini mukavva kalmış aklımda böyle kalındeğil incede değil rengarenk satılıyorya zaten kırtasiyeye gitsen hemen gözünde canlandırısın belkide fon kağıdıdır..
kızlarrr aramısdaa bi tane bilemm psikolog gelinimis yokmu yaw :26:
hayırdır tatlım ihtiyaçmı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?