canım bozma hemen moralini, biyopsi yapıldı mı ki? patoloji raporu falan yok sanırım daha?
hemen kötü şeyler getirme aklına, kist demek hemen kanser demek değil sıkma canını hemen
amanın da amanın kim geelmiiişş, benim rosaam gelmiişşToplam 9 kullanıcı konuyu okuyor.
Gasoline+,
LamEliff+,
yurda87,
havingzl,
ankara_ankara,
pink_love,
YenidenDogdum,
Lavanta+
hepiciğinizee selamlarrryağmurrr yağıyorrr sellerrr akıyorrr rosaaa camdannn bakıyorr durumundayım bennn hastalara acil şifalar:94: yeni gelenler hoşgelmişlerr
lameliifffffffff lavantama gösterdiğin o kutu ne güzell bişii kızzz nerdee hangi sitede oo
kullan, dikkat et ihmal etme ilaçlarını bişeycik olmaz inş.evet değil. yapıştırmış doktor koruyucu ilaçları. yok yaaa benim şansım yok
muckkızlarrr destek iç.in tşklerrrr valla çok temiz kalplisinizz
belki koliyi ters çevirmem ama bütün mobilyaları moda lifedan alacağımmm
vayyyyy canınaaakızlar geleneksel atasay altın çadırında 8-9-10-11 aralıkta zararına satış yapılcakmış.tek taş 890 lira ve 222 liralıkta hediye para veriyolarmış ama sadece istanbulda imiş bu çadır galiba
hoşbuldukkkkkkToplam 9 kullanıcı konuyu okuyor.
Gasoline+,
LamEliff+,
yurda87,
havingzl,
ankara_ankara,
pink_love,
YenidenDogdum,
Lavanta+
hepiciğinizee selamlarrryağmurrr yağıyorrr sellerrr akıyorrr rosaaa camdannn bakıyorr durumundayım bennn hastalara acil şifalar:94: yeni gelenler hoşgelmişlerr
lameliifffffffff lavantama gösterdiğin o kutu ne güzell bişii kızzz nerdee hangi sitede oo
canım sakın ısyan etme rahım kanserımı dedıler sana? kac yasındasın ? Inanırsan herseyın ustesınden gelırsın bebegım
25 yaşındayım. 22 yaşında kanser oldum. 24te iyileştim. tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor.
Gasoline+,
LamEliff+,
yurda87,
havingzl,
ankara_ankara,
pink_love,
YenidenDogdum,
Lavanta+
yok ne kusuru. yanlış anlama benimki öyle değil onu söyledim sadece. tepki değil yani başka bşy düşünme lütfen
kızlarrr destek iç.in tşklerrrr valla çok temiz kalplisinizz
canım pes etme anlıyorum senı
bende 24 yasındayım
19 yasında evlendım aılem ıstedı dıye görücü degildi tam
evlenır evlenmez kendımı tüp bebek merkezlerinde buldum detaya gırıp can sıkmak ıstemem
bır oglum oldu
dogar dogmaz terk edıldım
hayatım alt ust oldu
aglamaktan sag goz damarım catladı
ve mıdemde yara var
bende bazen kendımı yasıtlarımdan cok cok yaslı ve yorgun hıssedıyorum
zor bi durum. geçmiş olsun. şimdi evleneceğin kişi oğlunla kabul ediyor seni o zaman
evet btanemm benimde hoşuma gitti benim kociş anlarmı acep die düşünüyodum bendekızz ne kadaannn gürgüsüz gacısınn hee kutu değel o AŞK kavanozu
hemen bi mesaj çakıyom sanada yavru bakarsın ordan
rica ederim tatlım sen iyi ol yeterki üzme tatlı canını biz seni çok seviyoruz ..
tamam ozman sen bize alırsın canımcımmoda lifeden nolcak sankim dermişimmmm hihhi
atasay çadırını kaçırmayın istanbuldaki arkadaşlar. geçen yıl gttim süperdi
anlatmak ıstemedıgım turlu saglık sorunları mevcut
hayat cok zor
kesınlıkle cok zor
evet edıyor o hıc evlenmemıs bende zaten evlılıgı arkadas gıbı gecırmıs bırıyım anlıyorsunuzdur acık yazmadım
Rabbim bundan sonra heepp güldürsün yüzünü inşallah, sana yeniden doğdum dedirten bütün güzellikler hep yanında olsun..canım pes etme anlıyorum senı
.....................
kızlarrr destek iç.in tşklerrrr valla çok temiz kalplisinizz
amanın da amanın kim geelmiiişş, benim rosaam gelmiişş
yirimm seninnn kediii canınıııı heeeee
evet btanemm benimde hoşuma gitti benim kociş anlarmı acep die düşünüyodum bendekızz ne kadaannn gürgüsüz gacısınn hee kutu değel o AŞK kavanozu
hemen bi mesaj çakıyom sanada yavru bakarsın ordan
bende gelmek istiyorum yaaaaaaaaniye heryerde yokki sanki üffff
inşallah send einşallah benim gibi herşeyi yenersin ve hepimiz yuva kuran hepimiz mutlu olalım inşallahanlıyorum canım.umarım mutlu olursun ve oğluna baba gbi belki olamasada iyi babalık yapar. dilerim mutlu olursunuz üçünüzde
Rabbim bundan sonra heepp güldürsün yüzünü inşallah, sana yeniden doğdum dedirten bütün güzellikler hep yanında olsun..
inşallah send einşallah benim gibi herşeyi yenersin ve hepimiz yuva kuran hepimiz mutlu olalım inşallah
Çok tesekkur ederım canım inşallah bundan sonra herşey çok güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?