2012' de yazın evlenecekler

canım bozma hemen moralini, biyopsi yapıldı mı ki? patoloji raporu falan yok sanırım daha?
hemen kötü şeyler getirme aklına, kist demek hemen kanser demek değil sıkma canını hemen

evet değil. yapıştırmış doktor koruyucu ilaçları. yok yaaa benim şansım yok

kızlarrr destek iç.in tşklerrrr valla çok temiz kalplisinizz

belki koliyi ters çevirmem ama bütün mobilyaları moda lifedan alacağımmm

amanın da amanın kim geelmiiişş, benim rosaam gelmiişş

evet değil. yapıştırmış doktor koruyucu ilaçları. yok yaaa benim şansım yok
kullan, dikkat et ihmal etme ilaçlarını bişeycik olmaz inş.

muck

moda life da fiyatlar çok pis uygunmuş hee, duydumdu da :114:

kızlar geleneksel atasay altın çadırında 8-9-10-11 aralıkta zararına satış yapılcakmış.tek taş 890 lira ve 222 liralıkta hediye para veriyolarmış ama sadece istanbulda imiş bu çadır galiba
vayyyyy canınaaa
hoşbuldukkkkkk
[

25 yaşındayım. 22 yaşında kanser oldum. 24te iyileştim. tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum

canım pes etme anlıyorum senı
bende 24 yasındayım
19 yasında evlendım aılem ıstedı dıye görücü degildi tam
evlenır evlenmez kendımı tüp bebek merkezlerinde buldum detaya gırıp can sıkmak ıstemem
bır oglum oldu
dogar dogmaz terk edıldım
hayatım alt ust oldu
aglamaktan sag goz damarım catladı
ve mıdemde yara var
bende bazen kendımı yasıtlarımdan cok cok yaslı ve yorgun hıssedıyorum

evet btanemm benimde hoşuma gitti benim kociş anlarmı acep die düşünüyodum bende kızz ne kadaannn gürgüsüz gacısınn hee kutu değel o AŞK kavanozu
hemen bi mesaj çakıyom sanada yavru bakarsın ordan

yok ne kusuru. yanlış anlama benimki öyle değil onu söyledim sadece. tepki değil yani başka bşy düşünme lütfen

rica ederim tatlım sen iyi ol yeterki üzme tatlı canını biz seni çok seviyoruz ..

tamam ozman sen bize alırsın canımcımmoda lifeden nolcak sankim dermişimmmm hihhi

zor bi durum. geçmiş olsun. şimdi evleneceğin kişi oğlunla kabul ediyor seni o zaman

zor bi durum. geçmiş olsun. şimdi evleneceğin kişi oğlunla kabul ediyor seni o zaman

anlatmak ıstemedıgım turlu saglık sorunları mevcut
hayat cok zor
kesınlıkle cok zor
evet edıyor o hıc evlenmemıs bende zaten evlılıgı arkadas gıbı gecırmıs bırıyım anlıyorsunuzdur acık yazmadım

teşekkür ederim canım

anlıyorum canım.umarım mutlu olursun ve oğluna baba gbi belki olamasada iyi babalık yapar. dilerim mutlu olursunuz üçünüzde

amanın da amanın kim geelmiiişş, benim rosaam gelmiişş

yirimm seninnn kediii canınıııı heeeee

neee bilimmmmm ayolll bennnn daha ne kutuuu gördükk ne kavanozzzzz

anlıyorum canım.umarım mutlu olursun ve oğluna baba gbi belki olamasada iyi babalık yapar. dilerim mutlu olursunuz üçünüzde
inşallah send einşallah benim gibi herşeyi yenersin ve hepimiz yuva kuran hepimiz mutlu olalım inşallah
Rabbim bundan sonra heepp güldürsün yüzünü inşallah, sana yeniden doğdum dedirten bütün güzellikler hep yanında olsun..

Çok tesekkur ederım canım inşallah bundan sonra herşey çok güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…