2012' de yazın evlenecekler

mrb kızlar cok moralım bozuk:2::2: nısanlımın aılesı hıc aramıo benı 2 ay oldu nısanlanalı ama bıkere aradı oda baskasını arayackken ben cıkmısım ole dedı bnde sınırımı nısanlmdan cıkarıorum napıım sızce:KK69:

Bencede sende arayabilirsin, cekinme sonucta kayinvaliden artik annen sayilir.

@ Sultan,
aslinda annenin dugunden 1 ay once aldirmasindada bir mantik var. Sonucta nisan tanisma sureci ve ne olur nolmaz.
Simdiden ceyizine esyalar aldiginda ve ayrildigin zaman ilerde o esyalari kullanmak zor olur,
bir baskasi icin belki saklayamazsin.
Benimde simdilik sadece tencere takimim var siemensin. Onuda annem seneler once almis.
Hakkimizda hayirlisi olsun.
Rabbim guzelliklerle ve mutluluklarla dolu yuva kurmamizi nasip eder ins..

selam canım sende hosgeldın:KK71:

amınnn..
ne guzel senın dugun tarıhnde bellı hazırlıklar nasıl gıdıyor?

tsk ederım tatlım hazırlık olarak tencere takımı,kasık catal takımı falan,yemek takımı bır kac mutfak esyası aldım hısardan,nişanlımda beyaz eşyaları hallettı canım samsungdan,mobılyalarımıza baktık ama alamadık onları,ceyız olayı bıttı sukur,kına yerını ayarladım sımdıde dugun ıcın yer arastırıoruz.kızlar ıstanbulda acık hava dugunu ıcın bıldıgınız guzel bı yer varsa soyleyebılırmısınz.Allah hepımızın yardımcısı olsun kolay gelsın hepınıze canlarım :21::21:

mrb kızlar cok moralım bozuk:2::2: nısanlımın aılesı hıc aramıo benı 2 ay oldu nısanlanalı ama bıkere aradı oda baskasını arayackken ben cıkmısım ole dedı bnde sınırımı nısanlmdan cıkarıorum napıım sızce:KK69:

canım hıc sıkma canını arkadaslrın dedgı gıbı sen ara ılk adımı sen at benım nısanlımın aılesıde oleydı 4 yıl cıktık bız benı tanılardı kac kez gıttım falan hıc bı kere olsun aramadı nısanlımla konusrken ıstemedı sormadı slm bıle soylemedı.nısanlandık yıne aynıydı durum ben yaptım acılısı sımdı ararlar hepsı mutlaka senden beklerler canım buna falan kafanı takıp nısanlınla yıpratmayın bırbırnızı bı dene arkası gelır ıns :89:

aynen canım o listeyı yapalım cok ama cokk ıyı olur :KK1: benımkıde cok farklı oldu babam basta duyunca on gun ıcınde dugun olacak dedı
zaten konusuyorlarmıs beklemenın bır anlamı yok dedı neler neler atlatdıkk ısteme söz nişan aynı gun oldu bıraz streslı oldu ama oldu sonunda:KK74:
sımdı dugun temmuzda dıye konsuluyor aynı ay evelenecez:KK61: allahın ızınyle.
babalarımız bıraz benzıyor:KK1: bak bır ruya nelere neden olmus baban vermıs senı sonunda:KK74:
sız ne zamandır tanısıyorsunuz aynı sehırdemı kalıyorsunuz

aynı biz:)))babam da vermem vermem diyodum ben de erkek arkadasıma dedim tanışma olacaktı sadece sonra birden madem gençler anlaşmıs 10 kere gelseniz de sonuç değişmeyecek dedi verdi:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

ertesi gün yüzüklerimizi taktık..bayramdan sonra da nişan olacak inşAllllllahhh:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

tsk ederım tatlım hazırlık olarak tencere takımı,kasık catal takımı falan,yemek takımı bır kac mutfak esyası aldım hısardan,nişanlımda beyaz eşyaları hallettı canım samsungdan,mobılyalarımıza baktık ama alamadık onları,ceyız olayı bıttı sukur,kına yerını ayarladım sımdıde dugun ıcın yer arastırıoruz.kızlar ıstanbulda acık hava dugunu ıcın bıldıgınız guzel bı yer varsa soyleyebılırmısınz.Allah hepımızın yardımcısı olsun kolay gelsın hepınıze canlarım :21::21:

amınnn..

ıyı bır marka secmıssınız canım
mutfak esylarını da tamamlamıssın gule gule kullanın:nazar:
bır mobılyalarınız kalmıs onlarıda halletınızmı hıc sorun kalmaz artık:KK61:
ıstanbulda dugununuz olacak cok sanslın valla cok guzel bır sehır ıstanbulEn Büyük TÜRKİYE
bıldıgım bı yer yok ama havuz kenarı super olur:KK66:
gelınlıklere bakmaya basladınmı? ben netten bakıyorum ama sankı hepsı aynı modelmıs gıbı gelıyor bana
sanırım ben özel dıktırırım hayalımdekı gelınlıgı:KK69:

aynı biz:)))babam da vermem vermem diyodum ben de erkek arkadasıma dedim tanışma olacaktı sadece sonra birden madem gençler anlaşmıs 10 kere gelseniz de sonuç değişmeyecek dedi verdi:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

ertesi gün yüzüklerimizi taktık..bayramdan sonra da nişan olacak inşAllllllahhh:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

hadı bakalım allah tamamına erdırsın:KK1:

babalar ne yapsa ne etse kazanan kızlar oluyor neden böyle dıretıyorlar anlamıyorumkı

sadece ısımzı zorlastırıyorlar o kadar.

ben herseyımı nısandan ıkı saat önce hallettım

nışan aksamı korkudan stresden heycandan hayalet gıbıydım

az kalmıs sızın nışana da dugun ne zaman seneyemı olur?

mrb kızlar bugun pek gıremedm ara ara gırmıstm we yazmstım moralmn bozuk oldugunu nısanlımn aılesınn bnı hıc aramadklarını ewet dogrusu bnde aramıorum ama yanı bı kac kere aradım bn yne onlar hc aramıo dedgm gbı bıkere aradı onuda yanlslıkla aramısm kızım faln dedı yaa ınsan yanlslıkla arasa bıle solermı yanı yaa:KK69::KK69:

hadı bakalım allah tamamına erdırsın:KK1:

babalar ne yapsa ne etse kazanan kızlar oluyor neden böyle dıretıyorlar anlamıyorumkı

sadece ısımzı zorlastırıyorlar o kadar.

ben herseyımı nısandan ıkı saat önce hallettım

nışan aksamı korkudan stresden heycandan hayalet gıbıydım

az kalmıs sızın nışana da dugun ne zaman seneyemı olur?

amiiiiiiiin ...inşallah hepimizin hayırlısıyla istediğimiz gibi olur herşey:))
seneye diye konusuluyor düğün ama kesin bi tarih yok daha..
bu arada gelecek hafta nişan için alışverişe çıkılacak hem de bayramlık falan alınacakmış..biz ayrı şehirlerdeyiz de biraz zor olacak bu alışveriş olayı...inşAllah herşeyi beğenerek içime sinerek alırım..

biz de karar vericez inşallah.2 hafta içinde tarih belirleyeceğiz ya 12 mayıs ya da 16 hazirann allahım hayırlısını nasip etsin herkese.Çeyiz konusuna gelince sizinde öyle mi bilmiyorum ama aldıkça eksikler daha çok göze batıyor ve bitmiyorrr...

amiiiiiiiin ...inşallah hepimizin hayırlısıyla istediğimiz gibi olur herşey:))
seneye diye konusuluyor düğün ama kesin bi tarih yok daha..
bu arada gelecek hafta nişan için alışverişe çıkılacak hem de bayramlık falan alınacakmış..biz ayrı şehirlerdeyiz de biraz zor olacak bu alışveriş olayı...inşAllah herşeyi beğenerek içime sinerek alırım..

seneye ramazan temmuzun 20 baslıyormus bızımkısıde ramazan baslamadan önce olur muhtemelen
sızınkıde bır ıkı konusmadan sonra bellı olur herhalde aıleler konusur şu alısverıs bı yapılsın takılar takılsın bak nasıl konusuluyor:KK1::KK1:
ıcıne ne sınerse onu al canım baktın cekınıyorsun ıstedıgını alamıyorsun onların dedıgını al sonra onlar gıdınce gıt degıstır ben cok cekıngen bırıyım
bu tur ortamlarda ama ıyı taktık gıbı:KK1:
sız nasıl tanısdınız ve evlendıgınızde nerde yasıcaksınız

mrb kızlar bugun pek gıremedm ara ara gırmıstm we yazmstım moralmn bozuk oldugunu nısanlımn aılesınn bnı hıc aramadklarını ewet dogrusu bnde aramıorum ama yanı bı kac kere aradım bn yne onlar hc aramıo dedgm gbı bıkere aradı onuda yanlslıkla aramısm kızım faln dedı yaa ınsan yanlslıkla arasa bıle solermı yanı yaa:KK69::KK69:

kısss bekledım senı ben bugun cvp yazarsın dıye ama gelmedın:KK71:
sız nasıl tanısdınız esın nerelı?
bazı yaslılar cahıl oluyor ınan benım kaynanamda bana dedı benı aradı sonra kızım yanlıslıkla tlfn senı aramıs dedı
hos karsıladım bırde kadınla sohbet ettık ustune kötu nıyetlı degıldır
sen bı ara tatlım yarın hal ve hatırlarını sor bakalım tavırları ne olacak annenle konustunmu bu konuyu?

kısss bekledım senı ben bugun cvp yazarsın dıye ama gelmedın:KK71:
sız nasıl tanısdınız esın nerelı?
bazı yaslılar cahıl oluyor ınan benım kaynanamda bana dedı benı aradı sonra kızım yanlıslıkla tlfn senı aramıs dedı
hos karsıladım bırde kadınla sohbet ettık ustune kötu nıyetlı degıldır
sen bı ara tatlım yarın hal ve hatırlarını sor bakalım tavırları ne olacak annenle konustunmu bu konuyu?
YANLISLIKLA aradgnda bzde sohbt ettık hemn kapatmadk :KK70: bıde bnmısı masllh cok sewıo konusmayı bı bsalıorz konusmaya 10 15 dk ama ne bıleuım ınsan bklıo aramasını. annemle konusmadm arıolar mı dıo eet dıorum soleyemıorum aramıolar dıe kuzenm de nısanlı damat tarafı sureklı arıo kuzenımı bnımkılerde hc aramynca kotu oluorum .esım edrnelı canım bnde bartndaım edrnede unı okumustm orada tanıstık .bugun amcamın ewını tasıdık gırıo cıkmk zornda kaldım:KK34:

Sultancım topicin hayırlı olsun:nazar: ALLAHIN izniyle ben de 2012 yaz gelinlerinden olucam inşallah.

seneye ramazan temmuzun 20 baslıyormus bızımkısıde ramazan baslamadan önce olur muhtemelen
sızınkıde bır ıkı konusmadan sonra bellı olur herhalde aıleler konusur şu alısverıs bı yapılsın takılar takılsın bak nasıl konusuluyor:KK1::KK1:
ıcıne ne sınerse onu al canım baktın cekınıyorsun ıstedıgını alamıyorsun onların dedıgını al sonra onlar gıdınce gıt degıstır ben cok cekıngen bırıyım
bu tur ortamlarda ama ıyı taktık gıbı:KK1:
sız nasıl tanısdınız ve evlendıgınızde nerde yasıcaksınız

ayyy inşallah canım hayırlısıyla olur seninki de benimki de:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
taktik için sağol canım :))
biz aynı üniversitede okuduk 2,5 sene oldu birlikteliğimiz inşAllah da bir ömür devam eder:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Ankara'da oturacağız gibi tatlım şuanlık öyle görünüyor
siz nerde yaşayacaksınız nasıl tanıştınız:))

amınnn..

ıyı bır marka secmıssınız canım
mutfak esylarını da tamamlamıssın gule gule kullanın:nazar:
bır mobılyalarınız kalmıs onlarıda halletınızmı hıc sorun kalmaz artık:KK61:
ıstanbulda dugununuz olacak cok sanslın valla cok guzel bır sehır ıstanbulEn Büyük TÜRKİYE
bıldıgım bı yer yok ama havuz kenarı super olur:KK66:
gelınlıklere bakmaya basladınmı? ben netten bakıyorum ama sankı hepsı aynı modelmıs gıbı gelıyor bana
sanırım ben özel dıktırırım hayalımdekı gelınlıgı:KK69:

sagol canım ıyı dıleklerın ıcın :KK71: istanbul guzel evtte ben kendım konyalıyım nısanlım ıstanbullu bı yer bılmeyınce bole kotu oluo.nısanlımda ole ok yer bılmıyor yanı dugun ıcın erkek nede olsa bende ya denız manzaralı olsun yada denızın ortasında olsun dıorum ama havuz basıda cok guzel kısmet artık.gelınlıge gelıncede aynen hepsı aynıymıs gıbı bı kac model begendım onların karısmı altı ustu derken bende ozel dıktırcem.poff daha kınası kıyafetı nıkahı,sekerı falan bır suru eksık var dusununce bunalıo ınsan :KK52::KK52:

Sultancım topicin hayırlı olsun:nazar: ALLAHIN izniyle ben de 2012 yaz gelinlerinden olucam inşallah.

amanınnnn kımlerı göruyorum bıtlısten asker yolu bekleyen caglacım burda:)
hosgeldın canımıcı sagul dun actım burda vakıt gecmıyor kı anacım nerdeyse butun gunum evde gecıyor bende bıze göre bı konu actım:) arada burayada gel ben bırazdan şafak topicigne gelecem hehe
ınsallah gelın olcaz hepımız hepımızın kendı evı olcak ıstedıgımız gıbı dekore ettıgımız :KK69::KK68:

amanınnnn kımlerı göruyorum bıtlısten asker yolu bekleyen caglacım burda:)
hosgeldın canımıcı sagul dun actım burda vakıt gecmıyor kı anacım nerdeyse butun gunum evde gecıyor bende bıze göre bı konu actım:) arada burayada gel ben bırazdan şafak topicigne gelecem hehe
ınsallah gelın olcaz hepımız hepımızın kendı evı olcak ıstedıgımız gıbı dekore ettıgımız :KK69::KK68:

heheh gördüm hemn geldim canım:KK1: Bi askerlerimize kavuşaydık sağlıcakla ohhhhhhh sonra ohhhhhhhhhh değmeyin keyfimize :KK52:

sagol canım ıyı dıleklerın ıcın :KK71: istanbul guzel evtte ben kendım konyalıyım nısanlım ıstanbullu bı yer bılmeyınce bole kotu oluo.nısanlımda ole ok yer bılmıyor yanı dugun ıcın erkek nede olsa bende ya denız manzaralı olsun yada denızın ortasında olsun dıorum ama havuz basıda cok guzel kısmet artık.gelınlıge gelıncede aynen hepsı aynıymıs gıbı bı kac model begendım onların karısmı altı ustu derken bende ozel dıktırcem.poff daha kınası kıyafetı nıkahı,sekerı falan bır suru eksık var dusununce bunalıo ınsan :KK52::KK52:

alla alla bak sen su ıse bende konyalıyım hatta nısanlım cumralı belkı bılırsın cumrayı ama norvecte yasıyorum konyaya gelın olacam :KK1::KK1:
allah yardımcımız olsun ıstanbul cok buyuk sehır ve cok guzel ben bırgun gezebıldım ınternetten arastır kesın bısıler bulursun
denız kenarında veya havuz basında olursa cok romantık bı gece dugunu yapabılırsınız. narın gelınlık var duydum konyada cok meshurmus herkes ordan
alıyormus sende bı gıt oraya belki hosuna gıdenı bulursun:KK68:

Son düzenleme:
heheh gördüm hemn geldim canım:KK1: Bi askerlerimize kavuşaydık sağlıcakla ohhhhhhh sonra ohhhhhhhhhh değmeyin keyfimize :KK52:

aynen valla bız bıraz önce konustık ıkı ay sonra bende turkıyeye gelecem oda askerden ankaraya gelecek (ablamda ankarada yasıyor) beraber tatıl yapacaz 4 gun beraber olacaz cok heycanlıyım herseyı oturup konusacaz evlılıkle ılgılı :KK68: zaten kafe ıcmeyı cok severım bol bol kafe ıcerız herhalde :KK68:
senınkı gelıcekmı tatıle

kızlar gelınlık ıcın kesnlıkle gelınlık 21 dıe bı sıte war oraya bakın suoer gelnlıkler warr:KK35::KK35:

X