2012' de yazın evlenecekler

ya ben 9 ekim olsun istemiştim 9u tanışma yıl dönümümzdü 5.yıl bitiodu ama şimdi kısmet 11.11.11e naapalım :KK70:

erkeklerın bır klasıgıdır bu once bıgun belırlersınız ok derler anasıyla babasıyla konustuktan sonra nolcak bıraz gec olsun derler bende de ole olmustu.amann bosver canım tamam de gec canını sıktıgına değmez nasılsa olcak keyfıne bak salla

Son düzenleme:
kızlar kuzenim üst katta annesine gelmiş de, ben gidiyim accuk bebiş seviyim, ooyy paşam ya çok tatlı ablaları yaa, minicik bi de suratı varrr:nazar::nazar:
hadi görüşürüz gelirim ben yine :KK8::KK8:

edit : bebiş kuzenimin :)

ayyy bayılırım bebişlere :86::86: hemm alıştırma yapmış olursun ccanımcım:KK49:

erkeklerın bı kalsıgıdır bu once bıgun belırlersınız ok derler anasıyla babasıyla konustuktan sonra nolcak bıraz gec olsun derler bende de ole olmustu.amann bosver canım tamam de gec canını sıktıgına değmez nasılsa olcak keyfıne bak salla

hevesim kaçıyor ya wala... amaaaaaaaaaaannn :KK19:

dün geceden beri artık elini kendiliğimden tutmadığımı ona sarılmadığımı o msj atmadan atmamaya başladığımı genel olarak ilgisiz olduğumu savunup duruyo...evlilik hazırlığına kapıldığımı onu boşladığımı düşünüo..ve en önemlisi haklımı haksızmı karar veremiyorum..

dün geceden beri artık elini kendiliğimden tutmadığımı ona sarılmadığımı o msj atmadan atmamaya başladığımı genel olarak ilgisiz olduğumu savunup duruyo...evlilik hazırlığına kapıldığımı onu boşladığımı düşünüo..ve en önemlisi haklımı haksızmı karar veremiyorum..

ne dııcemı sasırdım sımdı.Öle bi esmişlerdir ya ssende etkılenme nısanlının sozlerınden

ayyy bayılırım bebişlere :86::86: hemm alıştırma yapmış olursun ccanımcım:KK49:
yaptım alıştırmamı geldim :emir_bebek:

çeyizciklerim geldi çok iyi olmam lazım ama ne bilim bi garibim
çeyizlerinin resmi için sözü almıştık senden unutma bak, hem keyfin yerine gelir :KK34: :KK70:

...........ve en önemlisi haklımı haksızmı karar veremiyorum..
olabilir canım, haklı bile olabilir,
hani gerçekten hazırlıklara kaptırıp dikkat edememiş de olabilirsin, bunun için sıkma çok canını
eğer gerçekten varsa öyle birşey bundan sonra dikkat edersin olur biter
uzatılacak bir problem değildir, tasalanma sen, illa taraflardan biri böyle bir konuda bir dönemde şikayet ederler :KK68:
bu dönemdeki sana denk gelmiş napalımm :KK70::KK70:

X