• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

haberleri izlemeyi okumayı hiç sevmiyorum..bu haberler yüzünden olandan bitenden uzaklaştım çok etkileniyorum geleceğimizden endişe ediyorum koskoca ordu 3-5 kişinin planına gafil avlanıyor neyse çok konuşmak istemiyorum allah can almayı sıradan görüpte masum insanları öldüren ailesine acılar çektirenlerin cezasını versin..:47::47::47::47:

canım benim moralini hiiiiiç bozma:16::16:
bu zamanlarda kafamız hep bi milyon zaten ne düşünebilirsin ki...benim annemde inanılmaz tez canlı herşey hemmen olsun ister ve aynı anda 10şey birden düşünür:19::19::19:
bu yüsden çok planlarımızdan döndük...
ama önemli olan senin aileni savunman ve annenin kararsızlıklarını yansıtmaman sanki sende her açıdan düşünüyomusun onlarda en iyi olanı düşündükleri için oluyo gibi göstermen önemli...:24::24:

işte onu becerebilmek önemli ama en büyük derdimiz bu olsun ..aşkım beni seviyor bende onu seviyorum allah sevenleri ayırmasın herkes mutlu olsun canlar yanmasın ..

işte onu becerebilmek önemli ama en büyük derdimiz bu olsun ..aşkım beni seviyor bende onu seviyorum allah sevenleri ayırmasın herkes mutlu olsun canlar yanmasın ..

o zaman herşeyin üstesinden çok kolay gelirsiniz ben inanıyorum canım...sadece kafana çok takma yeter:16:

beklediğim altı nevresim takımım geldi kızlar. modelleri paylaşıyorum...
$6.webp$5.webp$4.webp$2.webp$3.webp$1.webp

selam cnım :61: hepsını gule gule kullan hayırlı olsun

bence hepsı guzel ama en cok 1 nr 5 nr 6 nr begendım :61:

nerden aldın bunları? ben dun gıttı gıdıyor sıtesındeydım bır alana bır bedava verıyorları ustune ıkı tane de sılıkon yastık:1:

Hayırlısı olsun canımmm :nazar:

Kızlar nasılsınızzzz :70:
Bugün yeni cicişler aldımmm :21:
Uyku seti
Nevresim takımı
3 tane battaniye
Yorgan
2 tane de cam şişe aldım :10::10::10:

Waowwww hepside birbirinden mükemmelll bayıldımmmmm nerden aldın nekadar bende incili olana ayrıyetten bayıldım cok kibar zarif:nazar::nazar::nazar:

selam cnım :61: hepsını gule gule kullan hayırlı olsun

bence hepsı guzel ama en cok 1 nr 5 nr 6 nr begendım :61:

nerden aldın bunları? ben dun gıttı gıdıyor sıtesındeydım bır alana bır bedava verıyorları ustune ıkı tane de sılıkon yastık:1:

Ben o sitedekini merak ettim bana linkini msj atarmısın rica etsem :16::16:

Ben o sitedekini merak ettim bana linkini msj atarmısın rica etsem :16::16:

GittiGidiyor

canım sıte bu ama dun bı arkadas gıremedı ınsallah sen gırersın zaten sarev markalı nevresımlerde verıyorlar ama ben cok begendım buraray yuklıyorum tanesı 173 tıl Eki Görüntüle 275845 Eki Görüntüle 275846 Eki Görüntüle 275847 Eki Görüntüle 275848

canım ıste bunları sıparıs edecem bugun eger guvenılır bır adres bulabılırsem cunku ben turkıyede yasamıyorum..

leopard desenlı olan tac fakat onun kampanyası yok yanı onda hedıye verılmıyor canım. öbulerınde o kampanya

dusun 686 tl ödıcem bana 3 adet nevresım 6 tane de yastık hedıye vercekler:1:

Arkadaşlar merhaba :3: Bu topiği görmem iyi oldu. Ben de 2012 yaz gelin adaylarından biriyim sizler gibi, fakat içimi bir kaygı,stres istila etti resmen nerden nasıl başlasam bilemiyorum. Henüz çok bir hazırlığım yok :18: Başlarda düğün hazırlığı listesinden bahsetmişsiniz, sayfaların hepsini okuyamadım eğer böyle bir liste yaptıysanız tekrar paylaşır mısınız? Bir el atıverin yahu! :17:

sağolun kızlar. linens ve taçın ürünleri. en ucuzu 300 küsürden başlıyor. pahalı biraz ama dayanamıyrum napim. alıyorum işte. kociş çalışıyo alsın:1: ayy bu da avuntu lafım. kendim alıyorum:32:

Arkadaşlar merhaba :3: Bu topiği görmem iyi oldu. Ben de 2012 yaz gelin adaylarından biriyim sizler gibi, fakat içimi bir kaygı,stres istila etti resmen nerden nasıl başlasam bilemiyorum. Henüz çok bir hazırlığım yok :18: Başlarda düğün hazırlığı listesinden bahsetmişsiniz, sayfaların hepsini okuyamadım eğer böyle bir liste yaptıysanız tekrar paylaşır mısınız? Bir el atıverin yahu! :17:

hoşgeldin canım. el atarız tabiki. düğün tarihi bellimi. nişan oldumu. anlat biraz. biz ufak tefek gereken şeyleri alıyoruz işte yavaş yavaş. herkes kendince yapıyor bişeyler işte. sen de başlarsın merak etme

kızlar hakkarıde 26 asker sehıt oldu:43::43::43::43:

allah aılelerıne sabır versın sehıtlerımızın,:43::43::72:

ama bunu ustune de 15 pkk öldurmusler.

askerlerımız ıcın cok uzgunum allah sabır versın:43:

benım nısanlımda askerde ona ulasmaya calısıyorum sımdı ama o hatayda:44:

allahım tum askerler hayırlı teskereler nasıp etsın:nazar:

kızlar hakkarıde 26 asker sehıt oldu:43::43::43::43:

allah aılelerıne sabır versın sehıtlerımızın,:43::43::72:

ama bunu ustune de 15 pkk öldurmusler.

askerlerımız ıcın cok uzgunum allah sabır versın:43:

benım nısanlımda askerde ona ulasmaya calısıyorum sımdı ama o hatayda:44:

allahım tum askerler hayırlı teskereler nasıp etsın:nazar:

benimkide askerde canım bugün çok keyifsizim:14:

selam canım hosgledın o kadar sohbet edıyoruzkı valla ben sohbetlerımızn ıcınden notları alıyorum mesela dökme tencere takımı demıstı arkdsın bırı hemen onu not aldım ben bır lıste yaptım gecen burda paylastım ama halen yavas yavas ılave edıyorum lısteme alınacakları.
benımde pek bır bıseyım yok ama herseyımı bır haftada alıcam onun ıcın ıyı bı lıste yapıyorum sımdıden.

Selam canlarım :122::122::122::124::124::124::111::111::111::111::111: Nasılsınzı görüşmeyeli:34: Sultancım nevresimlerini çok beğendim ve en çok da leopar desenli olanını:17::17::17::16: hvngzl canım seninde nevresimlerim şık ve sade. incili olan da şahane:112::112::112:

Back
X