• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2012' de sözlenicek olanlar buda bizim topiğimiz olsun :)

isteme ve nişan tariihi 1-1,5 ay önce belirlicez ona göre : ) ayani cogu benim akrabam insanları yolda süründrümek istemiyorum acıkcası servis tutma ile de ugraşamam en iyisi oturdugum yer olsun bari : ) gerçi diğer alternatifte maltepe cok uzak değil aslında ne bilim bilemedim

pazara geliyolar tanışmaya zannımca yarına bilet alacaklarmış bi aksilik çıkmaz inşallah bu sefer de :52:

heyecan yok stres var :18: :37:

Bizde 2 yıldır birlikteyiz erkek arkadaşımla işimiz gücümüz var aileler tanıştı ama benim ailem nedense ağırdan alıyor inşallah baharda bizde sözlenmek istiyoruz ama hersey ailemde bitiyor:( beni çok üzüyorlar...

bende geldimm :) bizimde 2 senelik bi ilişkimiz var artık ailem sıkıştırmaya başladı 1 ay içinde tanışma isteme nişan olucaktı fakat nişanı erteledik tanışma-isteme-söz olucak galibaa offf yeni iş kurdu ben söz yüzüğü olmasada olur diyorum bizimkiler olmaz diyo sıkıştırıp bunaltmakta istemiyorum.. Allahtan hayırlısı herkesi mutlu etsin Rabbim tamamına erdirsin inşallahhh...

2012 Haziraaaaaaaaan artık söz yüzüğümü kesseler parmagımı çıkartmam :)

hayırlısı olsun hepimiz için kızlaaar Allah'ım gönlümüze göre versin.tarihi belli olanlar da gözünüz aydın olmayanlarda inşallah hayırlısıyla istedikleri vakitte olur.benim de belli değil ama adım atmak başlamak bile bişeydir diye düşünüyodur elbet o gün de gelir zamanla :52: :16:

bizde geçtiğimiz pazar en sonunda tanıştırdık aileleri. istanbuldan kalktılar geldiler. sabah 8buçuktan akşam 11buçuğa kadar dolu dolu geçti nasıl geçti anlamadım bile :8: erkek arkadaşımda askerdi zaten burda onunda çarşı günüydü o da geldi :16: her şey çok olumluydu.kayınpederim babamdan söz almak isteyim derken istemiş beni Allah'ın emriyle :60: amacı oldu bittiye getirmek değildi tabi ki ama işte öyle diyivermiş ben mutfakta uğraşıyodum bişilerle soradan duydum nabız tavan yaptı :52: şimdi artık askerliğin bitmesini bekliyoruz iade-i ziyarete gidicez istanbula.sonrasına babam o zaman karar verecekmiş :8: :72: şafak 75 :72:

kızlar bu işler nasıl olur detaylı aktarabılırmısınız:)
yaza dusunuyoruzda innş.
ilk once aıleler tanısıyormu? vs
çok karışık ve heyecanlı :52::16:

Pazar günü istemeye geliyorlar.

Ama henüz hiçbirşey hazır değil.

Allah yardımcım olsun.Heyecandan oracıkta düşüp bayılmayım :30:

çarşamba günü aileler tanıştı ayın sonuna doğru inşallah isteme söz olcak:69:

bizde 2 hafta önce aileleri tanıştırdık ama daha piyasada ne isteme var ne nişan var :31: askerde erkek arkadaşım. 65 günü kaldı. askerlik bitince iade-i ziyarete gidicez.bide daha abisinin nişanı var temmuzda.ohoooo :31:

inşallah ben de nisanda bu işten kurtulmuş olacağım :)
İsteme olayı çok geriyo beni, bir an önce geçse keşke...
herşeyim hazır aslında :) bi tek ailemin henüz bu niyetimden haberi yok ...

inşallah ben de nisanda bu işten kurtulmuş olacağım :)
İsteme olayı çok geriyo beni, bir an önce geçse keşke...
herşeyim hazır aslında :) bi tek ailemin henüz bu niyetimden haberi yok ...

ay canım nasıl oluyo ki o.hem nisanda kurtulucam diosun hem ailenin haberi yok aklım karıştı :9:

kızlar ben de fikrinizi almak istiyırum. geçen hafta aileler tanıştı . bir kaç hafta sonra da isteme olayı olacak. ben de o gün için siyah şifon topuklara kadar olan bir etek giymeyi ve üzerine de gece mavisi saten bebe yaka bir bluz giymeyi düşünüyorum. sizce nasıl olur. resim eklemeyi bilmiyorum ama anlattığımı anlamışsınızdır umarım

kızlar ben de fikrinizi almak istiyırum. geçen hafta aileler tanıştı . bir kaç hafta sonra da isteme olayı olacak. ben de o gün için siyah şifon topuklara kadar olan bir etek giymeyi ve üzerine de gece mavisi saten bebe yaka bir bluz giymeyi düşünüyorum. sizce nasıl olur. resim eklemeyi bilmiyorum ama anlattığımı anlamışsınızdır umarım

hayırlı olsun :3:
şifona bayılıyorum bende ya.ve maviyle siyahın uyumu da çok hoş.az buçuk canlanır gibi oldu gözümde.olabilir tabi en başta sen kendine yakıştırdıysan zaten kesin olmuştur :34: bu arada resim eklemek de kolay aslında. yukarıdaki simgelerin üzerüne geldiğinde "insert image" var.ordan yükleme yapabilirsin. o zaman daha çok fikir verebiliriz diye düşünüyorum :) Allah tamamına erdirsin :nazar:

Evet haberleri yok. ailemle pek yakın değilim. zaten ayrı şehirdeyim. dan diye söyleyeceğim ben evlenmek istiyorum diye :) sonra da kurtulcam inş :)

yani eğer öyleyse dediğin gibi olur başka bi türlüsü yok gibi :) hakkınızda hayırlısı olur inşallah :)

Back