- 18 Temmuz 2011
- 9.127
- 17
- 158
kızlar Allah herkesi hayırlısı ile sevdiğine kavuştursun inş.
bizde erkek arkadaşımla yaklaşık 5 yıldır cıkıyoruz henüz evlenme teklifi almadım ama bu yaz nişan düşünüyoruz.
sizce ramazandan öncemi uygun ramazandan sonra mı ramazandada nişan isteme olur mu?
temmuzun ilk haftası sınavım var ve şuan hem calışıp hem kursa gidiyorum anlıcagınız temmuzun ilk haftasından önce vaktim yok
temmuzun ikinci haftasındada hemen isteme olsa 1hafta sonra nişan düşünüoruz fakat ramazan giriyor araya eylül uygun acaba sonucta evlilik 2013 te olacak Allahın izni ile . birde nerde yapcam evimiz cok kücük öyle dışarda salonda da sevmiyoruz aile arası olsun istiyoruz ne yapabilirim fikirleriniz var mı ? bu arada anlatırken bile heyecanlanıyorum :) nazar değmesin inşallah...
maşallah maşallah canım
biz nişanı gemide yapıcaz inşallah düğün salonu fiyatının aynısı canım hem güzel hem değişik olmuş olucak.söz zaten aieller arası olucak nişanı biz biraz kalabalık yapıcak yemeklide olucak hemen alternatif olsun senin için
ramazanda yaparsanız bişeyler illa iftara kalmaları gerekir telaşın çok olur canım