• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2012' de sözlenicek olanlar buda bizim topiğimiz olsun :)

Hayırlısı olsun inşallah ikimiz içinde :)

Bizimkiler şehir dışından gelicekler, erkek arkadaşım burda ama ailesi başka şehirde. İlk gün isteme olmaz diye düşünüyordum bende, ama babam her an isteyebilir o ne yaparsa kabul edicez artık dedi. Ve bizim ailelerimiz hiç tanışmıyorlar daha. Nasıl olucak hiç bilmiyorum. Allahtan babamlar çok anlayışlılar, erkek arkadaşımı tanıştırdığımda ilk bir şok yaşamışlardı ama sonra durumu kabul ettiler :D

Ben ilk gün tanışalım, bizde güzel bir yemek yiyelim çayımızı içelim; ertesi günde kahve içilsin isteme olsun istiyorum ama erkek arkadaşım tek bir günde gelip beni almaya niyetli sanırsam :D

Hayırlısı olsun inşallah ikimiz içinde :)

Bizimkiler şehir dışından gelicekler, erkek arkadaşım burda ama ailesi başka şehirde. İlk gün isteme olmaz diye düşünüyordum bende, ama babam her an isteyebilir o ne yaparsa kabul edicez artık dedi. Ve bizim ailelerimiz hiç tanışmıyorlar daha. Nasıl olucak hiç bilmiyorum. Allahtan babamlar çok anlayışlılar, erkek arkadaşımı tanıştırdığımda ilk bir şok yaşamışlardı ama sonra durumu kabul ettiler :D

Ben ilk gün tanışalım, bizde güzel bir yemek yiyelim çayımızı içelim; ertesi günde kahve içilsin isteme olsun istiyorum ama erkek arkadaşım tek bir günde gelip beni almaya niyetli sanırsam :D

aynennn ya bu erkekler nıye hep boyle yaa.. hıc sıkıntıya gelemıyorlar..bızımklerde cookk uzaktan gelıcekler 2gece kalrlar sanrsam ılk gun tanısma sonrakı gun ısteme soz nişan hepsı bır olucak.. ama sevgılım aynı gun hepsı olsun bıtsın ıstıyo.. yangından mal kacırıyoruz sankii...:@

ben konuştum benimkiyle, izah ettim. ailem bana bıraktı zaten, sen nasıl olsun diyorsan öyle olsun dediler. sevgilime de söyledim ailem bana bıraktı ama ben böyle istiyorum dedim ve nedenlerini açıkladım. oda tamam dedi kıyamadı bana, seni ne mutlu edicekse öyle olsun dedi. canım benim yaaaa, valla aşka geldim şimdi bunları yazarken hee = )

hobimsen, nasıl heycan var mı? beni çok fena bir stres kapladı hatta bugün hiçbirşey yiyemedim desem yeridir :(

teşekkür ederim. çok güzel geçti, herşey ama herşey tam istediğim gibi oldu. kayınpederim kayınvalidem falan o kadar tatlı insanlarki... sözdü bizimki ama nişan gibi oldu resmen, kıyafetim, saçım, makyajım, pastam, fotoğraflarım vs herşey çok güzeldi. içimden geldiği gibi davrandım. ve günün tadını çıkardım, her saniyesinden tat aldım. herkes çok memnun ayrıldı. sözden sonrada sözlüm ve arkadaşlarıyla dışarı çıktık bi kaç saat. hayatımın en güzel günüydü desem yeridir. Allah herkese yaşatsın bu duyguyu. Sevgili olmaktan çok farklı gerçekten.

Kızlar 12eylülde isteme ve söz 15 eylülde de nişanımız oldu ..çok stresli,koşturmacalı,zor bir hazırlıktı biz yaptık çünkü :) ama değdi ..ufak tefek aksaklıklar olsa da normal karşıladım ..güzeldi Allah isteyen herkese nasip etsin ..güzel şeyler bunlar ;) değen insanla tabi
...herkese hayırlı olsunnnn :):16:

Kızlar 12eylülde isteme ve söz 15 eylülde de nişanımız oldu ..çok stresli,koşturmacalı,zor bir hazırlıktı biz yaptık çünkü :) ama değdi ..ufak tefek aksaklıklar olsa da normal karşıladım ..güzeldi Allah isteyen herkese nasip etsin ..güzel şeyler bunlar ;) değen insanla tabi
...herkese hayırlı olsunnnn :):16:
Canmm hyrlısı olsun allah tamamına erdirsnn...Bizimde adım atıldıı ama henüz tarih yok =)) neler yaptnz nsıl geçti foto yok mu hiççç

Canmm hyrlısı olsun allah tamamına erdirsnn...Bizimde adım atıldıı ama henüz tarih yok =)) neler yaptnz nsıl geçti foto yok mu hiççç

Amin canım çok sağol sizin için de hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah :54: albüm ekleyebilirsem ekliyim nişan ve söz fotolarını ..yeni üyeler ekleyebiliyor mu bilmem çok da yeni değilim ama 100 mesaj dolmadı daha ??

Nes-li cim profilime bak albüm olarak ekledim 3 foto :D bak bakalım canım :34:

çok süper olmuş bu topik aranızda yeniyim :)

bayram ertesi sözüm olacaktı babamın rahatsızlığı nedeniyle tarih ertelendi yeter ki babacığım iyi olsun :S

herşeyim hazırdı bütün hazırlıkları yapmıştım hediyelere kadar ama kısmet değilmiş:(

Back