• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2012' de sözlenicek olanlar buda bizim topiğimiz olsun :)

Ben de 30 Ağustos'ta sözleniyorum kızlar şuan evde büyük bir temizlik telaşı var. Heyecan desen cabası. Kıyafetim, ayakkabım hazır uzun süre sonra ilk kez topuklu ayakkabı giyeceğim ve o şekilde kahve taşımaktan biraz tırsıyorum. Umarım güzel geçer :/

Bu senenin sonuna doğru kaçınılmaz olan bizim için de gerçekleşecek sanırım.
Bir yandan korkuyorum, bir yandan istiyorum.
Karışık.

Ben de 30 Ağustos'ta sözleniyorum kızlar şuan evde büyük bir temizlik telaşı var. Heyecan desen cabası. Kıyafetim, ayakkabım hazır uzun süre sonra ilk kez topuklu ayakkabı giyeceğim ve o şekilde kahve taşımaktan biraz tırsıyorum. Umarım güzel geçer :/

o sorun bende de var nasıl haleettin yürümeyi merak ediyorum cnm

geçtiğimiz bahar söz, nişan, evlilik ne kadar uzaktı bana, bu topiği görsem "vay be insanlar sözleniyor, evleniyor" derdim. ama herşey nasip kısmetmiş... ummadığım anda girdi hayatıma ve ummadığım anda gelişti herşey. nasipse 1,5 2 hafta sonra benimde isteme-söz bir arada olucak. hepimiz için hayırlısı olsun hanımlar :)

bende 2 ay önce sözledim kızlar :) sözleninde bu sayfayı unutmuşum :P :))
Hepimizinki hayırlı uğurlu olur inşallah...

kızlar merhaba ben yeni katıldım aranıza :)
bu cumartesi istemeye geliyorlarrr beni stres heyacan bastı. erkenmi diye düşünmeye başladım ama bu tarihi belirleyene kadarda göbeğim çatladı diye bilirim. şimdi hissettiğim duygular normalmi sizce ???

merhaba kızlar beni de bugün istemeye geleceklerdi ama erkek arkadasımın teyzesi öldü biraz ertelenecek sanırım neyse biz bundada vardır bi hayır diyoruz hayırlısı olsun insll :)

kızlar tarih belli oldu, 28 inde gelicekler bize. ama daha önce tanışmadı aileler, tanışma-isteme beraber olucak :D ayyyy ilk kez heycan yaptım :D

kızlar tarih belli oldu, 28 inde gelicekler bize. ama daha önce tanışmadı aileler, tanışma-isteme beraber olucak :D ayyyy ilk kez heycan yaptım :D

Banada haftaya cuma, yani 28inde gelecekler. Bugün aradi annesi anneme, haftaya cuma müsaitiz demis anneciiiim :)
Tanisma, sohbet falan olacak. Bir-iki saat falan otururlar heralde. Istenmez heralde ilk gün, bilmiyorum ama yinede.
Offff cok heyecanliyim! Sonunda hayallerim gercek oluyor heralde.
Daha öncede yazdim foruma, babam baya beklettirdi bizi. 3-4 aydir sirf gelebilmeleri icin ugrastik :) Ve sonunda oluyooooo.. Cok mutluyum!

Kizlar, ilk gün neler olur? Biliyorum, aileye, kültüre, adetlere göre degisiyor. Ama sizin ilk bulusmalar nasil oldu???
Neler konusuluyor?

Bizim aileler az tanisiyorlar :)

Back