• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2012' de sözlenicek olanlar buda bizim topiğimiz olsun :)

Bizde 31 martta tanıstırıyoruz bakalım :17: çok gerginim çokkk :30: Hayırlısı ile bir atlatalım ondan sonrasına bakarız:16:

az kalmış ya bi kaç gün sadece hazırlıklar başlamıştır artık ufaktan :9:
bende hiç heyecanlı değildim ama çok gergindim senin gibi.ama geldiler kahvaltı filan yaptık oturduk geçti düzeldi içimdeki o stres :8:

bizde askerliğin bitmesini bekliyoruz iade-i ziyarete gitmek için.babam henüz yorum yapmıyo bi gitseydik evlerine ne olacağını konuşurlar artık sonrasında :31: uzak şehirlerde zor oluyo bu işler yaa :31:

Canım teşekkür ederim öncelikle.. Ama şöyle ki 7 yıllık bir birlikteliğimiz var. Artık adını koyalım dedik ama abisi ilk kendisinin evleneceğini söyledi, e benimki de küçük olunca bize susmak düştü.. Bakalım annesiyle konuşucam. En azından bi söz yapalım ki milletin ağzı kapansın, biz sözlü 2 yıl bile durabiliriz. Uzuyacak ama hiç olmamasından iyi..

Kız tarafının bir de bu olayı var. İnsanların ağzı torba değik ki.. Ağzı olan konuşuyo işte, ceremesini de biz çekiyoruz :(

Son durum nedir tatlım var mı bi gelişme?her şey yolunda gidiyodur inşallah..
Benim de çok uzun süreli bi ilişkim var ve artık evet insanların çenesini tutamıyosun bi yerden sonra ve ister istemez can sıkıcı oluyorlar:36::36::36:
Ama sabretmek iydir,benim de tanışma faslı geçti nisanın 2.haftası istemeye gelecekler,çok tıırrrsıyoruuummmm:18::18::18::18:
Allah yardımcımız olsun:kkk:

merhaba kızlar,şimdi biz 5 yıldır çıkıyoruz.aileler eski komşular zaten :) isteme yakında olacak ama erkek tarafı 24 saat uzaklıktan gelecek dolayısıyla söz +isteme beraber isteyecekler ama geçen gün babam olmaz diyordu .bir daha gelsinler söz için diyor.böyle olur mu ki ? e geldiler istediler baabam tamam dedi yüzük takmadan nasıl ocak ? bana yardım eder misiniz?

1 senedir birlikteliğimiz vaz erkek arkadasımla. ve 2 hafta sonra istemeye gelecekler beni çok heyecanlıyım yaa. Isteme ve söz bir arada olsun diye konustuk kendi aramızda erkek arkadaşımla. Fazla teferruat falanda istemiyorum zaten. 1 ay sonrasınada nişan olmasını planlıyoruz bakalım :)

ona kalsa eylül-ekimde evlenelim die diretiyo ama ben seneye yaz olsun istiyorum. neyi bekliyoruz ki artık falan filan dil döküp duruyo.. aslında kızlar evlenelim artık diye diretir . ben diretiyorum diyoo . ben biraz korkuyorum sanırım evlenmekten.seviyorum onu :16: ama ya hersey kötü olursa şimdiki heyecanımız biterse diye korkuyorum. ve aileler tabiki sonuçta ailesiylende evlenmiş gibi oluyosun onlarlan anlaşamazzam bi sürü kafamda sorularr falan. birde assubay kendisi. şehir şehir dolanmak var ben izmir siz nasıl yapcaaam yaaaa :5:

Son düzenleme:

1 senedir birlikteliğimiz vaz erkek arkadasımla. ve 2 hafta sonra istemeye gelecekler beni çok heyecanlıyım yaa. Isteme ve söz bir arada olsun diye konustuk kendi aramızda erkek arkadaşımla. Fazla teferruat falanda istemiyorum zaten. 1 ay sonrasınada nişan olmasını planlıyoruz bakalım :)

ona kalsa eylül-ekimde evlenelim die diretiyo ama ben seneye yaz olsun istiyorum. neyi bekliyoruz ki artık falan filan dil döküp duruyo.. aslında kızlar evlenelim artık diye diretir . ben diretiyorum diyoo . ben biraz korkuyorum sanırım evlenmekten.seviyorum onu :16: ama ya hersey kötü olursa şimdiki heyecanımız biterse diye korkuyorum. ve aileler tabiki sonuçta ailesiylende evlenmiş gibi oluyosun onlarlan anlaşamazzam bi sürü kafamda sorularr falan. birde assubay kendisi. şehir şehir dolanmak var ben izmir siz nasıl yapcaaam yaaaa :5:

Ayy canım ya inşallah hayırlısı olur .:)
Heyecan bitmesinden korkuyorum demişsin ya seviyorsan heyecan hiç bitmez hatta evlenince daha da artar , ve seviyorsan her şeye katlanmak zorundasın :) mutluluklar ...

merhaba kızlar,şimdi biz 5 yıldır çıkıyoruz.aileler eski komşular zaten :) isteme yakında olacak ama erkek tarafı 24 saat uzaklıktan gelecek dolayısıyla söz +isteme beraber isteyecekler ama geçen gün babam olmaz diyordu .bir daha gelsinler söz için diyor.böyle olur mu ki ? e geldiler istediler baabam tamam dedi yüzük takmadan nasıl ocak ? bana yardım eder misiniz?

Söz ve istemenin aynı gün olması mantıklı olur. Zaten uzun yoldan gelenlerin çoğu böyle yapıyor. Sonuçta 24 saatlik uzaklık var ve o kadar kişi gelip gidecek yani açıkcası biraz masraflı da olur . O yüzden babanı ikna etmeye bak sen mutluluklar canım :)

Bizimde haziranda olacak ... Zaman bi geçse artık , düşündükçe heyecanlanıyorum :)

hayırlısıyla bi kasım olsa artık...
daha 3.5 ay var :77:

kızlar bende eylül sonu gibi sözlenebilirim inşallah erkek arkadaşım ve ailesi çok uzakta gelince tanışma isteme söz beraber mi olacak of bu işleri de hiç bilmiyorum ki

kızlar bende eylül sonu gibi sözlenebilirim inşallah erkek arkadaşım ve ailesi çok uzakta gelince tanışma isteme söz beraber mi olacak of bu işleri de hiç bilmiyorum ki

uzakta ise bi ihtimal öyle olabilir. normalde tanışma ayrı isteme ayrı oluyor sanırım . ama uzakta olunca gel git zor olmasın diye bi yol bulabilirler. ya da erkek arkadaşın ve ailse bi kaç gün kalabilirlerse bi gün tanışırlar başka bi akşam da isteme olur istemede de söz olur. aileler bi kolayını düşünür heralde.
hayırlıs olsun :16:

saol canım valla zormuş bu işler benim olduğum şehirde hiç tanıdıkları yok bizde kalcaklar sanırım bi kaç gün o bi kaç günde de dediğin gibi isteme ve söz beraber olacak sanırım hayırlısı olsun inşallah

eylül sonunda beni de şstemeye geliyorlar isteme ve sözü beraber yapacağız ekimde de nişan var.Çok heyecanlıyımmm sonunda kavuşuyoruz.:)

kızlar ayın 30unda ağustosta istemeye geliyorlar.sevgiliöm iskenderunlu ben erzurumdayım o yüzden önce isteme ardından 2 eylülde nişanım var.isteme de ne giyebilirim hiçççç bilmiyorum.bana yardımcı olun

Hepinize mutluluklar. :16:

kızlar ayın 30unda ağustosta istemeye geliyorlar.sevgiliöm iskenderunlu ben erzurumdayım o yüzden önce isteme ardından 2 eylülde nişanım var.isteme de ne giyebilirim hiçççç bilmiyorum.bana yardımcı olun

Canım o gün söz yapılacaksa özel bişeyler giyebilirsin. Sadece istemeseyse şık bi elbise tercih edebilirsin. :34:

Back