2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ceydaaa Senin oğlanda zaten bi bilim adamı tipi var belli o yakışıklılıklada çok kız ağlatır. Hem yakışıklı hem bilim adamı daha nolsun vatana millete hayırlı olsun. Kızın zaten şirine o sadece gülsün yeter

Bu arada iyiyim sagolun. Evden cikamiyom sikiliyom, Araba bende ama yemegiydi uykusuydu derken oglan geliyo, o da disari cikmak istemiyo, ps siylen oynuyo. Kocam da 8den once gelmiyo, erkenden de uyuyo. Kimse yok yani konusacak. Sikici yani
niye çıkamıyosun dışarı. Kız uyusun arabasında sen gez. Ben bu aralar cok sutlaç yapıyorum. Kapaklı kaselere koyuyorum. Dışarda onu yediriyorum.hemen bozulmuyo da. Tatlı diye sorun yaratmadan yıyo.

Bi eve 3 bilim adami miiiii. Deliririm la. Yeter bu kadar, o da muhendis olsun yeter, en fazla bi master. Diyom ya bole, buyuk konusmayim, ama bunun doktora yapmasi da hic cekilmez beeee. Anne kahve gtir anne su getir.
Kizim balim da gulsun evet mutlu olsun. Ama okusun ya, istemezse calismasin ama okusun. Dunyanin bin turlu hali var.

Unuttum sölemeyı göktug bayağ yurumeye basladı. Sadece tutunmadan kalkamıyo aslında kalkar gecen denedi yaptı ama alışkanlık herhalde illa tutunacak. Çocuk yürüsede iyice arabada oturmaktan kurtulsa. Yoksa bizi dişarda ağlamaktan bunaltıyo. Ama öle duşarda bırakalım yürüsün kadar değil odayı dolanıyo eller havada denge sağlıyo sanırım

niye çıkamıyosun dışarı. Kız uyusun arabasında sen gez. Ben bu aralar cok sutlaç yapıyorum. Kapaklı kaselere koyuyorum. Dışarda onu yediriyorum.hemen bozulmuyo da. Tatlı diye sorun yaratmadan yıyo.

Ole uyumuyo ya disarda. Burada illa bi yere arabayla gitcen heryer uzak. Ordan al arbadina yatir derken uyaniyo, iice sacmaliyo duzeni. Ondan sonra hep uykulu uykulu dolaniyo, uyuyamiyo da

Afferin goktugumaaaaa. Iice alisinca birakir tatlosum, garantici herhal. Eller havada oooo ooooo. Eglenceyi seviyoz cistak cistak

heee bizimki de öyle eller havada mindir mindir odadan odaya gezip duruo ama dışarda yürüyecek kadar ilerlemedik henüz bizde

Selam topikolar..
Bugün girebilsem iyiymiş, çok kafa yorduğum konuları konuşmuşsunuz..
Ben de bildiğiniz üzere araştırmacı, çalıştığı için vicdan azabı çeken ama çalışmadan da olmaz dîyen bîr anneyim..geçen ay çok takmıştım yok mıntesori yok eğitici kitap oyuncak, bayağı bîr araştırınca gördüm ki hepsî aynı kapıya çıkıyor.. Aslında bazı becerilere yönelik birkaç çeşit oyuncak var temelde, kapîtalizm bunları çeşitlendirmiş.. Ana felsefe aslında çocucuğu sev, güven, sorumluluk ver..
Birazdan metrobüs yolculuğum bitecek yarın devam ederim:))
Bu konuda konuşmak istiyorum.. Öpüldünüz

Bu arada ben de akis taraftariyim hatta mumkunse koy gibi bir yerde toprakla buyusun dil bilicem diye domatesi agacta buyuyor zannetmesin
mutlu olsun ozguveni yerinde olsun zamani gelince hersey olur
ne biliim yakan top ya da dalya oynamadan buyumesin
pc nin basindan kalk diycegime sokaktan eve gir diim

Goktuguma da masallah
Ceydamm biraz zaman sen de alisirsin yavru simdi herkes senin ustunde kolay degil tabii bi iki kafa dengi buldun mu bu is tamamdir

Walla ne guzel olur canim :))
benim kv yurtdisindaymis yoksa kesin bakarmisss 15 aydir yarim saat bakmisligi yoktur
Kocayi tavlamaya calisiyorum simdiye kadar bebelerle hic yalniz kalmadi biraz gaz veriyorum :)
Canım 2 saat olmazsa da yarım saat bırak birine çok seviniriz hepimiz
Benim kv bırakalım seninkileride

Günaydın topik..
Bugün cuma yaşasın..
Dün de dediğim gibi yaptığım uzun araştırmalar sonucu ben de o kadar kasmamak gerektiğine karar verdim.. Tabiki eğitmek güzel vakit geçirmek için birşeyler yapmalı ama çok da kasmadan.. zaten o kadar takınca yaptıklarımız da yapmacık oluyor, çocuk da bunu anlıyor.. Onun yerine daha samimi bir ilişki çocukların kendine güvenini daha çok artırır bence..
Benim çok kastığum dönemde eşim dalga geçiyordu ne olacak astronot mu olacak bu kadar eğitim verince dîye..
Birde bizim ofise her sene 10-15 stajyer geliyor. Cvler muhteşem çoğusu en iyi kolejlerden mezun, süper ing. Var, masterlı, bale piyano ne ararsan biliyor.. Ama bir iş veriyorsun kafa basmıyor.. Ve cvsş çok normal olan sadece devlet üni. Bitirmiş biri ondan çok daha başarılı olabiliyor..
İngilizce ile ilgili de şimdilik bir kreş vs. Çok erken bence ama geçen bir araştırma okudum bebekken evde yabancı müzik dinleyenler okul çağında çok kolay dil öğreniyormuş, kulak dolgunluğu.. Biz de evde ingilizce çocuk şarkıları dînleterek başlayabiliriz aslında..
Öpüldünüz..

Herkeslere günaydınn sevgili topikolarım , hepten karakış geldi ya birden bu ne

günaydınnn

senaysen canım sen tavlarsın kocayı biraz cilve iş tamamdır

feliz kesinlikle katılıyorum sana cocukların bu dönemde en çok ihtiyacı olan şey sevgi ve güven
bende akşam yeni bir oyun buldum el feneriyle duvara ışık verip gölge oyunu oynadık çok şaşırdılar bide kızıma bol kıyafet giydirip elma büyüklüğünde bir topu kıyafetine saklıyorum bayılıyor bunu oynamaya

iriss hesap vermeye gel bakim

ben bugün konbiyi açtım donuyorum ya kızada gece tulum giydirmeye başladım

Bendende gunaydın mutfagı toplamadan sizi göriyim dedim. Çok uykum var. Napıyonuz cumacılar burayada hesap verın ne durumdasınız. Sabah tsrtıldım ac karnına 61.5 toku tartmays korkuyorum.

nooluyo kız buluşma mı var

verdim hesabımı geldim allaha şükür

Bendende gunaydın mutfagı toplamadan sizi göriyim dedim. Çok uykum var. Napıyonuz cumacılar burayada hesap verın ne durumdasınız. Sabah tsrtıldım ac karnına 61.5 toku tartmays korkuyorum.

ben 63,5 hemşom , yavaş ilerliyom
sen hani 60 tın nooldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…