niye çıkamıyosun dışarı. Kız uyusun arabasında sen gez. Ben bu aralar cok sutlaç yapıyorum. Kapaklı kaselere koyuyorum. Dışarda onu yediriyorum.hemen bozulmuyo da. Tatlı diye sorun yaratmadan yıyo.Bu arada iyiyim sagolun. Evden cikamiyom sikiliyom, Araba bende ama yemegiydi uykusuydu derken oglan geliyo, o da disari cikmak istemiyo, ps siylen oynuyo. Kocam da 8den once gelmiyo, erkenden de uyuyo. Kimse yok yani konusacak. Sikici yani
Ceydaaa Senin oğlanda zaten bi bilim adamı tipi var belli o yakışıklılıklada çok kız ağlatır. Hem yakışıklı hem bilim adamı daha nolsun vatana millete hayırlı olsun. Kızın zaten şirine o sadece gülsün yeter
niye çıkamıyosun dışarı. Kız uyusun arabasında sen gez. Ben bu aralar cok sutlaç yapıyorum. Kapaklı kaselere koyuyorum. Dışarda onu yediriyorum.hemen bozulmuyo da. Tatlı diye sorun yaratmadan yıyo.
Unuttum sölemeyı göktug bayağ yurumeye basladı. Sadece tutunmadan kalkamıyo aslında kalkar gecen denedi yaptı ama alışkanlık herhalde illa tutunacak. Çocuk yürüsede iyice arabada oturmaktan kurtulsa. Yoksa bizi dişarda ağlamaktan bunaltıyo. Ama öle duşarda bırakalım yürüsün kadar değil odayı dolanıyo eller havada denge sağlıyo sanırım
Unuttum sölemeyı göktug bayağ yurumeye basladı. Sadece tutunmadan kalkamıyo aslında kalkar gecen denedi yaptı ama alışkanlık herhalde illa tutunacak. Çocuk yürüsede iyice arabada oturmaktan kurtulsa. Yoksa bizi dişarda ağlamaktan bunaltıyo. Ama öle duşarda bırakalım yürüsün kadar değil odayı dolanıyo eller havada denge sağlıyo sanırım
Alsenimm cok isterim de satamiyorum bebeleri yine satabildigim an ararim
Canım 2 saat olmazsa da yarım saat bırak birine çok seviniriz hepimiz
Benim kv bırakalım seninkileride
günaydınnn
senaysen canım sen tavlarsın kocayı biraz cilve iş tamamdır
feliz kesinlikle katılıyorum sana cocukların bu dönemde en çok ihtiyacı olan şey sevgi ve güven
bende akşam yeni bir oyun buldum el feneriyle duvara ışık verip gölge oyunu oynadık çok şaşırdılarbide kızıma bol kıyafet giydirip elma büyüklüğünde bir topu kıyafetine saklıyorum bayılıyor bunu oynamaya
iriss hesap vermeye gel bakim
ben bugün konbiyi açtım donuyorum ya kızada gece tulum giydirmeye başladım
Bendende gunaydın mutfagı toplamadan sizi göriyim dedim. Çok uykum var. Napıyonuz cumacılar burayada hesap verın ne durumdasınız. Sabah tsrtıldım ac karnına 61.5 toku tartmays korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?