2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Hoş geldin canım iyiyim sen nasılsın?
Enişde işi ne yaptı?

Hoş bulduk canım opuyorumnanaktan
Bende iyiyim ALLAHa çok şükür
Hala iş bulamadı Geçen hafta Halıcıoqluna qeldi iş qörüşmesi için ama buda omadı araştırmalara dewam ediyorus. Ben netten bakıyorum ona msj atıyorum böyle böyle die aşkımda qidio konuşuo, qörüşüo bakalım nolcak bilmiyorumkismile

Sessizlikk nerelerdesin kıss özledimmmm kaydirigubbakcemile3
ALeyküm selam hoş qeldin canım
İyiym ALLAha çok şükür, sen nasılsınn canımm Şeniz

emsercim burdayim ben : ))
sen nerdesin : )
olsun moralinizi bozmayin enistede en kisa zamanda bir is bulur Allahin izniyle insaAllah.

Bende burdayımm kaydirigubbakcemile5
Eskisi qibi deqilim artık canım, bardaqa dolu tarafından bakıyorum...
Şimdi ertuqrula bulduqum iş ilanlarını msj attım. Bakalım bunlardan ne sonuç çıkıcak fisfisfis

Son düzenleme:

Günaydın canım , hoş qeldinn opuyorumnanaktan
Ben çok iyiyim saoLasın... Sen nasılsınn ?
Şafak kaç buarada :1hug:

iyiyiz sen nasılsın?

sessizlik canım nasılsın

esmer herşey bir şekilde çözüme ulaşacak canım eninde sonunda iş bulacak canım ya bozma moralini sakın

Günaydın canlarım... İyiyim bende..
Cipram kullanmaya başladım..Aranızda hiç varmı kullanan kızlar..

Hepsine yetişmesi mümkün değil canım.
Bak ben şu şekilde yapıyordum.Sevdiceğime bir cv hazırladım.
İş ilanlarına onun mail adresinden cvsini gönderdim.Tabi uygun bir ön yazı ile.
Bu şekilde ilgilenen kişiler direk sevdiğimi aradılar.Ki bundan önceki part time işinide ben bulmuştum.En son kabul edildiği iki yerede yine ben başvurmuştum.

Şimdi allaha şükür işinden çok memnun.benim gibi masa başında.Az önce konuştuk sesi nasıl iyi geliyor.Allahım sizede nasip etsin inşallah.

Dün gecede diyorki benim arkamda her zaman sen vardın meleğim ben çok şanslıyım.Her iş ilanınıda sen buldun.Sana ilk maaşımla kocaman pasta ısmarlıcam:)

SELAM KIZLAR BEND EGELDİM YOĞUNUM YA

ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞŞturkbayragidelikafadulden:teytey::dance::sm_cool:

SAAT 3 DE BURDA SEVDİĞİM zemuszemusopuyorumnanaktan:asigim:

Hamd olsun neks iyi olmaya calisiyorum. Is konusu yüzünden biraz moralim bozuk ama Allah razi olsun sevdigim bana destek cikiyor yanimda olmaya calisiyor buda bana huzur veriyor.

Anladim canim tesekkür ederim aciklama icin. a.s.

Rica ederim canım.
Umarım herşey dilediğin gibi olur.

Hoş geldin siyah inci.

SELAM KIZLAR BEND EGELDİM YOĞUNUM YA

ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞŞturkbayragidelikafadulden:teytey::dance::sm_cool:

SAAT 3 DE BURDA SEVDİĞİM zemuszemusopuyorumnanaktan:asigim:

Nasıl sevindim anlatamam canım.
allahım bir daha ayrılık yüzü göstermesin hep mutlu olun inşallah.
Enişde ne süprizi yapcak merakla bekliyorum valla.

Eğer kendini çok kötü hissetmiyorsan kullanmamanı tavsiye ederim canım.
İlerde çok büyük sorunlar çıkarabiliyor.Tam emin değilim ama sıkı bir araştırma yapmadan içme derim.

Tatlım devamlı olarak baş ağrısı çekiyorum en son pazar günü oldu.. İstanbuldan gelirken çok kötüydüm.. Stresle büyük ilgisi var baş ağrılarımın ona eminim..

Tatlım devamlı olarak baş ağrısı çekiyorum en son pazar günü oldu.. İstanbuldan gelirken çok kötüydüm.. Stresle büyük ilgisi var baş ağrılarımın ona eminim..

Kendini stresten uzak tutucaksın canım.İlaç çözüm değil.Daha yaşın kaç ki ilaca bağımlı kalasın.Çok iyi araştır ve öyle kullan derim.Çok geçmiş olsun tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…