Resimleri pcyi temizlerken sildim.ama ismimi söylerim nolacamış.
Benim ismim Nilay
TAnıştığımıza memnun oldum benimde avatardan anlaşılacağı gibi önce CANAN :)))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ismim Nilay
Biz düğün bile istemiyoruz aslında sade bir nikah istedik ama sevgilimin ailesi izin vermiyo
Düğünleri artı oynamayı artı kalabalığı hiç sevmiyorum :)
Tatlım ben istiyorum ki önce ailesi gelsin bi tanışsın ailemmle..Sonra bi tarih belirlenir otarihtede toplar tanıdıklarını gelir ister...ah ah birde düsün tanisma isteme söz 3 haftaya sigdirmak var : ))
bende öyle olacak cünkü
aileler tanisiyor gerci ama o anlamda tanisma olmadi sonucta cocuklarinin birbirlerine asik olduklarini en azindan benim annem babam bilmiyor : ))
Durum buna müsait olsa bende böyle isterim tatlım ama aramızda mesafe var.. İstemeye halası amcaları vs gelcek bide ayrı bi söz yaparsam ohoo... Oyüzden cümbür cemaat gelmişken 2 si bir arada olsun istiyorum..Kıyafet konusunda sorun olucağını sanmam aksine ikisini bir arada atlatıcağım için işime gelirr sempatiksalakcinniolumunekankayizsmile
kızlar öle tek seferde olsun bitsin mantıgı yapmayım bugünün yarınıda var bence hersey geleneklere göre olmalı bi vuruşta cam devrilmez azcık naz yapın gelip gitsinler çikolatasını yiyelim olmadı bidaha gelsinler azıcık onun heyecanını yaşayın ben o şekilde yaptım gayet güzel oldu ş,imdi düşünsene istemeye gelcekler ona göremi kıyafet giyecekin yoksa söz takılcak die ona göremi kıyafet giyeceksin 4 4 lük olması için bi kerede olmamalı
Bu bilezik konusuda muamma konulardan biri..Hiç düşünmemişimdir bugüne kadar şu kadar blezik isterim falan diye.. Ailem böyle bişeyi sorun edermi die düşünmüyor deilim..İstediğimdede bu bize yatırım olucak yine evimiz için..Öyle kızlara boşversen benim arkadasım da bilezikte bilezik diye diretti sonuç hüsran nişan atıldı :gitme:
Aynen aynen ve aynen.
TAnıştığımıza memnun oldum benimde avatardan anlaşılacağı gibi önce CANAN :)))))
Benim ismim Nilay
Aileler istiyo işte yapılacak mecbur düğün :çok üzgünüm:
tanıştığıma memnun oldum nilay ve canan
bende burcu
Biz düğün bile istemiyoruz aslında sade bir nikah istedik ama sevgilimin ailesi izin vermiyo
Düğünleri artı oynamayı artı kalabalığı hiç sevmiyorum :)
Vallaa kızlar düğünsüz falan yapamam benn...Ohh şöle bi kurtlarımı dökmem lazım önceee kaydirigubbakcemile2Aynen aynen ve aynen.
Benim ismim Nilay
:):)
Bende memnun oldum...
Can kısmıda doğruysa çok hoş olmuş çok hoşma getti ve sen söyleyene kadar fark etmediydim![]()
Sevdiceğimde bende kesinlikle nikah ve nikahtan sonra yemek çok istiyoruz.
Düğünde ikimizde aşırı bunalıcaz oda bende sevmiyoruz.Hatta sevdiğimin planı var yangın merdiveninden kaçmak:)Şaka bir yana mecbur yapıcaz aileler istiyor.
Vallaa kızlar düğünsüz falan yapamam benn...Ohh şöle bi kurtlarımı dökmem lazım önceee kaydirigubbakcemile2
Bende Zehraaaa a.s. sempatiksalakcinni
Bende memnun oldum burcu.
Kaç gündür yazışıyoruz onca şey paylaşıyoruz sevinçlerimiz üzüntülerimiz ortak hayaller kuruyoruz ama isimlerimizi bilmiyorduk.İyi oldu bu bence.:1hug:
Sevdiceğimde bende kesinlikle nikah ve nikahtan sonra yemek çok istiyoruz.
Düğünde ikimizde aşırı bunalıcaz oda bende sevmiyoruz.Hatta sevdiğimin planı var yangın merdiveninden kaçmak:)Şaka bir yana mecbur yapıcaz aileler istiyor.
benimde aklıma geldi ama sonra yazmayı unuttum
kesinlikle herşeyimizi burada paylaşıyoruz ya iyi oldu buraya gelmem benim umarım aşkım buraya yazdıklarımıda okumazkaydirigubbakcemile3
benimde aklıma geldi ama sonra yazmayı unuttum
kesinlikle herşeyimizi burada paylaşıyoruz ya iyi oldu buraya gelmem benim umarım aşkım buraya yazdıklarımıda okumazkaydirigubbakcemile3
Benim aklımda düğün öncesi bir parti gibi bişi var kızlar..Sadece kız ark. yapıcağım bi bekarlığa veda gecesi olablir mesela.. :teytey:
Burcum onuda bende düşünüyorum yaa... Bi okursa varya.. eyvahedigeldismile Diyorum gerçi ona kk da yazışıyorum kızlarla diye.. Ama olsunn sempatiksalakcinni
Ben sevgilime bu siteye üye oduğumu söylemedim ama takıldığımı biliyo,neden söylemedim benimki çok kıskanç kesinlikle şifremi isteyecek ee bende en iyisi söylemiyim hiç dedim :)