Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi ya benim görümce pek tatlı dilli bana karşı telefonda yüzyüze görüşmedik ama nette ara sıra konuşuruz ben pek yazmam ben çk fazla samimi olmak istemiyorum ablasını pek seviyorum ama annesine bir türlü kanımısınmadı sevemedim kadını ya umarım tanıştığımda severim yani.
annemde onun aileiyle yapamazsın felan diyor istemiyorlar zaten
hadi ya seninkide pek sevmiyo anlaşılan annesini oda kötü ama ya .
hmm siyahinci canim simdi anladim : ))
nisana gelince ben aslinda pek büyük bi nisan istemiyorum ...
ama bizim yakin akrabalar bile toplanirsa büyük olmasina yeterli bir sebeb olacaktir yani...
Benim düşünce tarzımla birebir aynı canım...
Sözde bende masrafdan yana değilim.
Ama nişanda herşey özel olsun isterim.Alyansımız o olucak çünkü.
Bakalım bizimki nasıl olcak hayırlısı inşallah.
tatlikis canim ben gurbette oldugum icin bizim durumumuzu zorlastiriyor
2011 yazin haziran yada temmuz söz olacak
ondan sonra o bi sefer demisti ki izinden dönmeden önce nisan yapariz
bi sefer de kisin yapariz diye söz gecmisti
yani hic bi fikrim yok
acaba söz olmadan direk nisan olabiilrmi ?
hadi hayırlısı ben şimdiden yüzüklere bakmaya başladım salonuda bugun gidip tutucam herseyi ben ve sevgili sevgilim hallediyoruz bence öle kimseyi karışttırtmayın sonuçta sizin gününüz hersey sizin istediginiz gibi olsun valla kaynanamgiller veriyor parayı sevgilşkoma gidin istediğinizi alın diyor bizde kafamıza göre kıyafet yüzük tepsi ıvır zıvır alıyoruz :teytey:işte
hadi hayırlısı ben şimdiden yüzüklere bakmaya başladım salonuda bugun gidip tutucam herseyi ben ve sevgili sevgilim hallediyoruz bence öle kimseyi karışttırtmayın sonuçta sizin gününüz hersey sizin istediginiz gibi olsun valla kaynanamgiller veriyor parayı sevgilşkoma gidin istediğinizi alın diyor bizde kafamıza göre kıyafet yüzük tepsi ıvır zıvır alıyoruz :teytey:işte
Canım nişanda alyans oluyor...
Sözde genelde kız tek taş erkekde sade ince bir yüzük takıyor.
Ama ben aynı yüzüğü takalım istiyorum o yüzden çift yüzüğü alıcaz.
Bizim ilk yüzüklerimiz olucak bozdurmak istemiyoruz o yüzden.
Bazı çiftler mesela bozduruyor üzerine katıp alyanslarını alıyorlar.
Ama biz kalsın istiyoruz.Bakalım artık zaman ne göstericek.
Bizim söz ve nişan ayrı olucak.Sözde çok masrafa gerek yok dedim bende.
Benim nişan için düşündüğüm yüzüğü gördünmü :)
Bizde kendimiz yapıcaz canım..
Ama ikimizde çalışıyoruz ben iki ailenden de maddi anlamda destek almama taraftarıyım.
Ama tabi kaynanam geldiğinde ne düşünür bilemiyorum.
Uzakta oturduğu için yakın olma şansımız pek yok.
Tatlım ben isteme ve sözü birlikte istiyorum.. Bi kerede çıksın ortadan..Tekrar ve tekrar evde kalabalık istemiyorum Nişanı zaten olursa düğün salonunda düşünüyoruz.. Sözde tek taş nişanda alyans düşünüyorum..
Bizde kendimiz yapıcaz canım..
Ama ikimizde çalışıyoruz ben iki ailenden de maddi anlamda destek almama taraftarıyım.
Ama tabi kaynanam geldiğinde ne düşünür bilemiyorum.
Uzakta oturduğu için yakın olma şansımız pek yok.
Tatlım ben isteme ve sözü birlikte istiyorum.. Bi kerede çıksın ortadan..Tekrar ve tekrar evde kalabalık istemiyorum Nişanı zaten olursa düğün salonunda düşünüyoruz.. Sözde tek taş nişanda alyans düşünüyorum..
Ben destek görürsem almama taraftarı değilim neden hayata 1-0 geç başlayalımki,borçlu evlenmek bana göre 1-0 geri başlamak,gerçi ben kendi düğünümü yapacak kadar çalışıp birikim yaptım,sevgilim ne durumda bilemiyorum kaydirigubbakcemile2
senin için tekrar ekledim