2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

hmm siyahinci canim simdi anladim : ))

nisana gelince ben aslinda pek büyük bi nisan istemiyorum ...

ama bizim yakin akrabalar bile toplanirsa büyük olmasina yeterli bir sebeb olacaktir yani...

Aslında kötü değil canım.Yani aralarında kavga yok,kötü söz yok.Ararlar konuşurlar.Sevdiğim sadece bana ilk baştan beri bu ikimizin hayatı.Biz birbirimizin hayat arkadaşıyız gerisi yalan diyor.Prosedür gereği aileleri bir araya getiriyoruz.Yoksa bana kalsa çokdan evlenmişdik diyor.Hatta aradı nufus cüzlanımı alır vermez.Bir ara evlilik için netten araştırma yapıyordu ne gerekiyor filan diye.Lisede,üniversitede,askerde hep ayrı kaldığı için tavrını anlıyabiliyorum bende.

hmm siyahinci canim simdi anladim : ))

nisana gelince ben aslinda pek büyük bi nisan istemiyorum ...

ama bizim yakin akrabalar bile toplanirsa büyük olmasina yeterli bir sebeb olacaktir yani...

siz ne zaman düşünüyorsunuz canım?

hadi hayırlısı ben şimdiden yüzüklere bakmaya başladım salonuda bugun gidip tutucam herseyi ben ve sevgili sevgilim hallediyoruz bence öle kimseyi karışttırtmayın sonuçta sizin gününüz hersey sizin istediginiz gibi olsun valla kaynanamgiller veriyor parayı sevgilşkoma gidin istediğinizi alın diyor bizde kafamıza göre kıyafet yüzük tepsi ıvır zıvır alıyoruz :teytey:işte

tatlikis canim ben gurbette oldugum icin bizim durumumuzu zorlastiriyor

2011 yazin haziran yada temmuz söz olacak

ondan sonra o bi sefer demisti ki izinden dönmeden önce nisan yapariz

bi sefer de kisin yapariz diye söz gecmisti

yani hic bi fikrim yok

acaba söz olmadan direk nisan olabiilrmi ?

hımm hadi hayırlısı

ailen istemez bence söz niaşnı bir arada yapın daha iyi olur canım.

Benim nişan için düşündüğüm yüzüğü gördünmü :)

En qüzelini yapıyorsunuz canımm, bizde öyle yapmayı düşünüyoruzz sadece bir farkla parada bizden çıkcak sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Yinede eminim çok ama çokkkk qüsel olacakk...
Aşkım bi işe qirsinn o zaman herşey mükemmel olacak Şeniz

Tatlım ben isteme ve sözü birlikte istiyorum.. Bi kerede çıksın ortadan..Tekrar ve tekrar evde kalabalık istemiyorum Nişanı zaten olursa düğün salonunda düşünüyoruz.. Sözde tek taş nişanda alyans düşünüyorum..

Bizde kendimiz yapıcaz canım..
Ama ikimizde çalışıyoruz ben iki ailenden de maddi anlamda destek almama taraftarıyım.
Ama tabi kaynanam geldiğinde ne düşünür bilemiyorum.
Uzakta oturduğu için yakın olma şansımız pek yok.

bilmiyorum artik ailem istermi istemezmi bakacaz hele bir yaz gelsinde hayirlisiyla : ))

o zamana kadar hasretine nasil dayanicami bilmiyorum zaten : ))

Ben destek görürsem almama taraftarı değilim neden hayata 1-0 geç başlayalımki,borçlu evlenmek bana göre 1-0 geri başlamak,gerçi ben kendi düğünümü yapacak kadar çalışıp birikim yaptım,sevgilim ne durumda bilemiyorum kaydirigubbakcemile2

Daha bu sabah aynısını konuştuk sevdiğimle.
İkimizde kalabalıktan hoşlanmıyoruz.Bende diyorum ki tek seferde olsun bitsin.Ama tabi benim dememle olmuyor bakalım aileler ne dşünücek.
Güzel düşünmüşsün aslında ama ben tek taşı yüzüğümün yanına istiyorum kısmetse.

canım bize kalsa bizde kendi imkanlarımızla yapmayı istiyoruz ama kadın çok istiyo bişiler alıp yapmak ben alacagıma size verim kendi istediginizi alın dior yada sen begen ben alım diyor

ben eminim ailelerimiz bize yardim edecektir
ve bu yardimi kabul etmeyide yanils bulmuyorum
tabi ki cogu seyi kendimiz yapicaz kendimiz karsilicaz
ama onlarin desteginide geri tepmem yani
bu belki yanlis bi görüs olabilir sizler icin ama
benim görüsüm böyle yani...

ah ah birde düsün tanisma isteme söz 3 haftaya sigdirmak var : ))

bende öyle olacak cünkü

aileler tanisiyor gerci ama o anlamda tanisma olmadi sonucta cocuklarinin birbirlerine asik olduklarini en azindan benim annem babam bilmiyor : ))

Canım şu var.İkimizde çalışan insanlarız.Buna rağmen ailelere yüklenirsek her iki taraf içinde söylüyorum onlara söz hakkı tanımış oluruz.Kız ailesi genelde bu şekilde davranmaz çünkü kız alan erkek tarafı.Ve ben ne olursa olsun laf etmelerini istemiyorum.Çevremden çok gördüm çünkü önce çok iyi anlaşıp sonra düğünden sonra kaynanalığa başlayan bir çok insanı.Kolay olcak demiyorum ama sevdiğimde bende o sorumluluğa dünden razıyız.Yeterki bizi kendi halimize bıraksınlar.Aileler maddi destek sağladıklarında genelde çok fazla işin içinde oluyorlar.İstisnalarda var tabi.Bu sefer iki kişi yıpranıyor biz bunu istemiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…