sanırım ondna canım aman bi geçeydi ağzım yara içinde sabah bi kalktım
ne güzel kızlar sizlere öyle özeniyorumki
allah bozmasın
kizlar sahi görümce elti kayin ne durumda ?
benim bi büyük bi kücük kaynim birde eltim olacak : ))
Benim sevdiğim benim gibi iki kardeş.
Bir ablası bir kendisi.Ablası evli ve batmanda görevli polis kendisi eşiyle birlikde.
Birde annesi var babası vefat etmiş sevdiğim 11 yaşındayken...
Sevdiğimin annesiyle pek arası yoktur.Anneci değildir kendisi.Hatta beklemeyelim teyzem istemeye gelsin bile dedi ama ben kabul etmedim.Anneni bekliyelim dedim...
Annesi orduda kendi evlerinde kalıyor.Nisanda gitti ekim sonunda bizim için gelcek.
Sevdiğimin aklında birlik gibi bir düşünce yada orduya gidip kalma gibi bir düşünce yok.Zaten kendi hayatta istemiyor benimde bir şey dememe gerek kalmıyor.
Ama annesi olduki istanbula geldi kışın tabiyki bizde kalır misafirimiz olur diyor.Ama şu ayrım var sen birlik oturmuyorsun annem bizim evimize gelcek misafir olarak diyor.
Anneme söyledim bu durumu sakın kısım kadın zaten tek başına saygını asla kaybetme diyor.
Bende bir kadın sadece annesi saygısızlık etmek istemiyorum,benimkinin annesi ile arasından su sızmaz annesine asla karşılık vermez ama benim kayınvalidede kızına çok yardımcı oluyo maddi anlamda ve ben kızına yardım edecek diye yanında oturmak istemyorum evlerinin biri kirada kirasi görümceme gidiyo,ona para gidecek diye ben kayınvalide ile oturmak istemiyorum açıkcası kızlar,biz evlenince kiracılar çıkacak ve biz o eve geçicez kaydirigubbakcemile2
surda 2 dk işimiz vardı amma yazmışşınız yetişemiyorum hızınıza=)akannehir
surda 2 dk işimiz vardı amma yazmışşınız yetişemiyorum hızınıza=)akannehir
kızlar kaanda annesiyle hiç samimi değildir anneci değildir
ablası ayrıldı eşinden beraber oturuyorlarmışda bana sodu oturur musun diye hayatta dedim oda zaten bende istemiyorum beraber oturmak dedi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?