• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Ertuqrul annesine düşkün mü deqil mi anlayamadımm fisfisfis
Annesiyle kawqa eder,baqırır çaqırır ama ne ailesinin nede benim onlara laf söylememize asla müsade etmez...
Ewlenince asla ailesiyle oturmayı düşünmüyo bizim ilçede yaşamaya bile razı,tabi bende her zamanki qibi onun yanındayımm :roflol:

Annesine karşı antisempatim war kızlarr yhaa ilerde sorun olur die korkuyorumm... Bizim telefonlarımız yokken ben ewlerini arıyodum mecbur saqolsun bana karşı bişe demiyordu ama sürekli aşkıma neden konuşuyosunuz daha yeni nette konuşmadınız mı siz die söylüyordu bende duyuyordumm, ertuqrulda altta kalmayıp laf söylüodu tabi... Bende kapatıyodum sonra teli tabi ertuqrulu iyice tembihledikten sonra, buluşacamız zamanlarda para yüzünden tartışılyorlardı oysaki sadece yol parası işte böyle şeyler ilerde bunlar sorun yaratır mı sizce :uhm:

Ertuqrul annesine düşkün mü deqil mi anlayamadımm fisfisfis
Annesiyle kawqa eder,baqırır çaqırır ama ne ailesinin nede benim onlara laf söylememize asla müsade etmez...
Ewlenince asla ailesiyle oturmayı düşünmüyo bizim ilçede yaşamaya bile razı,tabi bende her zamanki qibi onun yanındayımm :roflol:

Annesine karşı antisempatim war kızlarr yhaa ilerde sorun olur die korkuyorumm... Bizim telefonlarımız yokken ben ewlerini arıyodum mecbur saqolsun bana karşı bişe demiyordu ama sürekli aşkıma neden konuşuyosunuz daha yeni nette konuşmadınız mı siz die söylüyordu bende duyuyordumm, ertuqrulda altta kalmayıp laf söylüodu tabi... Bende kapatıyodum sonra teli tabi ertuqrulu iyice tembihledikten sonra, buluşacamız zamanlarda para yüzünden tartışılyorlardı oysaki sadece yol parası işte böyle şeyler ilerde bunlar sorun yaratır mı sizce :uhm:

Biraz bende de var antisempati ama aşıcaz kaydirigubbakcemile3

siyahinci olsun canim belki enistemiz kiz kardesiyle özleden seni görüstürü annesi istemesede?
öyle bir ihtimal varmi?

kizlar hepinizde görümce var yani degilmi : ))

bi benim görümcem yok sanirim : ))

bu arada benim ki ana kuzusu degil ama annesini sever de sayarda
gerekirse annesine sofrasini bile hazirlar annesiyle aralarinda bir sorun yok
Allaha sükür
kardesinede sahip cikiyor abiligini yapiyor yani
abisinlede arasi iyi cok sükür bizim iliskimizden o ilk önce abisine anlatmisti zaten

evlilik durumuna gelince

bende büyük kaynim ve eltimle ayni binada oturacaz heralde
yada kiraya cikicaz o daha belli degil

günesay canim bende takip edemiyorum yalniz degilsin : ))

Hoş geldin canım aramıza.

Sen bizden bir adım öndesin.
Sanırım peşinden ben ve asilcariye geliyoruz.

Yüzüklerinizi ailelerle birlikde mi aldınız ayrı mı merak ettim?

valla benim aşkito evlenme teklifi yaparken saolsun tek taş puırlantamı almış bende dedim sadece sana alalım ben sana yüzügü verim 2 gün önceden parlattır sözde takarız masrafa gerek yok dedim ama o hersey tam olsun istiyo bizde gittik çok ince söz yüzügü aldık ikimiz kimseyede sölemedik aldıktan sonra biz aldık dedik=) nişanda birbuçuk ay sonra nişanda artık özel bişiler yaptırcaz bence sözde özel bişeye gerk yok yeterki güzel anılsın yüzük falan sembolik hikaye yani :1hug:

Misafir olarak gelirse kaydirigubbakcemile3

Kız valla ben demiyorum.
Sevdiğim aynen böyle söylüyor.
Misafir gelir kalır diyor.Kızına gitsin diyor.

Ben bazen diyorum ya anlaşamassam ne olur diye?
O zaman bizde kalmaz diyor.Zaten biliyor istemediğimi düşüncelerimi gelmek istemicektir diyor.Bende ne diyim ses etmiyorum.

Kız valla ben demiyorum.
Sevdiğim aynen böyle söylüyor.
Misafir gelir kalır diyor.Kızına gitsin diyor.

Ben bazen diyorum ya anlaşamassam ne olur diye?
O zaman bizde kalmaz diyor.Zaten biliyor istemediğimi düşüncelerimi gelmek istemicektir diyor.Bende ne diyim ses etmiyorum.

Seninki çok hanım köylü nekss :)

valla benim aşkito evlenme teklifi yaparken saolsun tek taş puırlantamı almış bende dedim sadece sana alalım ben sana yüzügü verim 2 gün önceden parlattır sözde takarız masrafa gerek yok dedim ama o hersey tam olsun istiyo bizde gittik çok ince söz yüzügü aldık ikimiz kimseyede sölemedik aldıktan sonra biz aldık dedik=) nişanda birbuçuk ay sonra nişanda artık özel bişiler yaptırcaz bence sözde özel bişeye gerk yok yeterki güzel anılsın yüzük falan sembolik hikaye yani :1hug:

Benim düşünce tarzımla birebir aynı canım...
Sözde bende masrafdan yana değilim.
Ama nişanda herşey özel olsun isterim.Alyansımız o olucak çünkü.
Bakalım bizimki nasıl olcak hayırlısı inşallah.

yok yok seni demiyorum bi tane kiz kardesi varmis ya onu diyorum annesi istemiyormus dedin ya o yüzden : ))

Tatlım istemediği kişi oğlunun kız arkadaşı..Küçük gelini oluyo yani.. Banada anlatmıştı kesinlikle o kızı istemiyorum diye... Kızdan yana bi şikayetim yok ama annesi için iyi şeyler söylemediler gelinim olmasını istemiyorum demiştii

Benim düşünce tarzımla birebir aynı canım...
Sözde bende masrafdan yana değilim.
Ama nişanda herşey özel olsun isterim.Alyansımız o olucak çünkü.
Bakalım bizimki nasıl olcak hayırlısı inşallah.

Kızlar..Tek taş-alyans hangisini söz-nişan olarak düşünüyorsunuz..Ben kısmet olursa büyük nişan istiyorum.. Bildiğim kadarıyla nişanlar alyans oluyo..Siz ne düşünüyosunuz

Seninki çok hanım köylü nekss :)

Hemde aşırı derece...

Ama neden biliyor musun?Çok yanlız kalmış.Annesi hep ablasının tarafını tutmuş.ablası lisede okucak sevdiğim peşinden gitmiş.Ablası istanbula gelcek sevdiğim peşimden gitmiş.Bir gün olsun sen ne istiyorsun diye sormadı diyor.

İşe girmeden öncede istanbulda zorluk çekti.Bende yapı olrakda öyleyim zaten hiç bir zaman fazla bir şey beklemedim destek olmaya çalıştım.

Bana hükümetimsin diyor.Ben istiyim aslında yapmayacağı şey yok buna inanıyorum gerçekden.

Benimkide öyle istemiyor.
Kızına gider diyor çok fena.
Ama gelirsede misafir olrak başımızın üstünde yeri var.

hadi ya benim görümce pek tatlı dilli bana karşı telefonda yüzyüze görüşmedik ama nette ara sıra konuşuruz ben pek yazmam ben çk fazla samimi olmak istemiyorum ablasını pek seviyorum ama annesine bir türlü kanımısınmadı sevemedim kadını ya umarım tanıştığımda severim yani.
annemde onun aileiyle yapamazsın felan diyor istemiyorlar zaten

hadi ya seninkide pek sevmiyo anlaşılan annesini oda kötü ama ya .

Kızlar..Tek taş-alyans hangisini söz-nişan olarak düşünüyorsunuz..Ben kısmet olursa büyük nişan istiyorum.. Bildiğim kadarıyla nişanlar alyans oluyo..Siz ne düşünüyosunuz

Canım nişanda alyans oluyor...

Sözde genelde kız tek taş erkekde sade ince bir yüzük takıyor.
Ama ben aynı yüzüğü takalım istiyorum o yüzden çift yüzüğü alıcaz.
Bizim ilk yüzüklerimiz olucak bozdurmak istemiyoruz o yüzden.
Bazı çiftler mesela bozduruyor üzerine katıp alyanslarını alıyorlar.
Ama biz kalsın istiyoruz.Bakalım artık zaman ne göstericek.

Bizim söz ve nişan ayrı olucak.Sözde çok masrafa gerek yok dedim bende.

canım sözde kimileri tektaşla berbaer sözyüzüğü takar kimisi nişanda alyansla tektaş takar insanına göre değişiyor bunlar
bende söz yüzüğünün yanında tektaşım olsun istiyorum bakalım
annem nişan yapıyalım diyor ama ben istiyorum valla. herşey 1 defa olucak tam ve güzel olmalı diyorum
allah hepimizin gönlüne göre versin.

Back