Annem görücü var demiş babamın ağzını aramış.
Babamda hem oğlum askere gidicek hem kızımın isteme durumu dayanamam demiş.
Beş yıl sonra dünyaya gelen ilk çocuğum ve babam aşırı düşkün kabullenmesi zor olucak gibi.
valla bizde iki kardeşiz ablam var evlendi 3 sene olacak işte.evin küçük kızıyım ve hiç büyümeyen..mafoldumben konuşurken bir toplulukta babam benim için minik kızım, bebek o daha falan diyo nasıl yapacağım senin gibi bilmiyorum ama allahtan daha bir sene var isteme işine benim biraz büyürüm belki gözlerinde
Çok karmaşık...
Duygularım tamamen iç içe girdi sendede öyle mi oldu bilmiyorum ama artık ne olucaksa olsun istiyorum.Bende uzatma taraftarı asla değilim.2011 yazındada düğünümüz olabilir kardeşim izne gelir vs o sorun değil.Ama düşündüğüm başka bir nedenden dolayı kardeşimi beklemek zorundayım.Ailemde belli sorumluluklarım var ve arkamı dönemem bu sorumluluklara.Zaten iki kardeşiz birbirimizden başka kimsemiz yok.Yüz üstü bırakamam.Ben baştan durumumu açıkladım ne kadar kem küm etsede beklicek.Ama söz olayının böyle aceleye gelmesi karmakarışık hale sürüklüyor beni.
Neyse kızlar ben iyi yanından bakmayı tercih ediyorum artık.
Yoksa düşün düşün kafayı yicem...
Sözleniyorum hemde canımıniçi sevdiceğimle daha ne olsun:)
Şimdi birkaç sorum var.
Sözde yüzükler takılcak yüzük için kurdele kesilcek.
Onun dışında damat ve gelin adayı birbirine takı takmak zorunda mı bilmiyorum.
Yani bizde nişanda takı olur ama emin değilim.
İkincisi istemeden önce benim annesiyle tanışmam lazım babası vefat emiş.(allah rahmet eğlesin) ablası batmanda görevde.Tanışma olayını ben annesi teyzesi halası yani bayanlar gelirler tanışılır diye düşündüm.Sonra isteme olur sonra bir kez daha gelcekler tabi:)Bu şekilde oluyordu dimi?
Birde ben söz yüzüğünü bozdurmak istemiyorum.Gümüş vs takmadığımız için ilk yüzüklerimiz kalsın istiyorum.Ama yuvarlak model mi olsun kare mi karar veremiyorum.
Ve en önemlisi yüzükleri biz kendimiz alalım dedik ama acaba aileler bu duruma bozulur mu?
bende aceleye gelsin istemiyorum sere serpe söz yapalım ablasının bir haftalık izni var istememi olacak söz mü anlamadımki,ama bulusuncada ondan ayrılıp eve gitmek zor geliyo ne olacaksa olsun diyorum ki sevgilim yasadığım yeri görsün istiyorum evimi yatagımı görsün oda çok merak ediy artık a.s
kizlar is konusu yüzünden yine moralim bozuk... bi türli isler ilerlemiyor...
cikmayi düsündügümü söylemistim ama malum para biriktirmem lazim..
simdi birde arabanin sigortasini ödemem lazim bu ay maasimi aldim ve yarisi sigortaya gidecek..
kenara hic koyamicam... diger yarisiylada bi ay gecinirim...
size belki sacma gelebilir ama bu is konusu cok canimi sIkiyor...
sabah kapidan iceri girer girmez saatler gecsede eve gitem diyorum...
of of... Allahim yardim et...
meltem evet hehehe herkes gitmis olacak senle ben hala gün sayariz
ay gülesim geldi Allah senide güldürsün : )
neks cok güzel düsünüyorsun
annenle bi sakin kafayla otur ve konus
insaAllah hersey senin adina cok güzel gelisir...
sIkma canini...
Sevdiğimde o konuda çok meraklı...
Teyzesini bize getircek ya yasak var ben yine gelemiyorum diyor.
birde diyor ki hayatım ben biraz otururm içerde sonra senin odana geçeriz beni o kalabalıkta bırakma olur mu diyor:)Bende diyorum ki ben kahveleri verip çıkıcam sen o kalabalıkda oturmak zorundasın.Kaçsak olmaz mı hayatım diyor:)Canımdan can o benim :asigim: Aslında boş yere kasıyoruz kendimizi.Dün yanında gözlerinin içine bakıp kokusunu içme çektiğimde kollarında gözlerimi kapatırken aklımda en ufak bir soru işareti yoktu.O benim için doğru insan ve ben umarım ailemi ikna edeceğim.:lepi:
Bizde sözde kayınvalide yüzük ile söz bileziği alır canım,senin o geceki kıyafetni,sende sevgilinin yüzüğünü ve o gece giyeceği kıyafetleri alırsın a.s
valla bizde iki kardeşiz ablam var evlendi 3 sene olacak işte.evin küçük kızıyım ve hiç büyümeyen..mafoldumben konuşurken bir toplulukta babam benim için minik kızım, bebek o daha falan diyo nasıl yapacağım senin gibi bilmiyorum ama allahtan daha bir sene var isteme işine benim biraz büyürüm belki gözlerinde
sözde siz takmayacaksınız ailesi sana bilezik veya kolye takabilir sadece.
aileler tanımıyorsa birbirlerini önceden bi görmeye gelme işlemi var kadın kadına.
yüzüğü bencede sakla sonuçta ilk resmi yüzüğünüz anı olarak sakla.
ailelerin yüzük olayına bozulacağını hiç sanmıyorum siz gidin beğenin.nişanda tekrar yüzük alınacağı için nişan yüzüğün daha güzel olmalı bunu sadece bi işaret anlamında almalısın ahım şahım birşey almana gerek yok.
benim bildiklerim böyle canım
Evet işte buluşunca tamam olsun bu iş diyorsun kararım kesin diyorsun eve gelince sorular sorular bilmiyorumkismile
Bizde öyle bir adet yok sanırım.
Biz birde birlikte yapalım diyoruz ama bu şekildede aileleri dışarda tutmuş oluyoruz sanırım.Buda hiç olmaz sanırım.Dedesi sevdiğime sormuş söz için ne istiyorlar sor bakayım diye.Bende bir şey istemiyoruz dedim:)Ben öyle diyemem şu alıncak filan diye.
Ahh ahh canım aynı ruh hali içindeyiz sanırsam hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?