2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Haberler çok güzel yaa umarım hersey gönlünüze göre olur kaydirigubbakcemile2özendim şimdi ya kaydirigubbakcemile3

Haberler çok güzel yaa umarım hersey gönlünüze göre olur kaydirigubbakcemile2özendim şimdi ya kaydirigubbakcemile3

Teşekkür ederim canım darısı isteyen herkesin başına inşallah.

Sevdiğim dün beni çok şaşırttı.
Biliyorum korkuyorsun özelliklede babandan tepkisinden ama ben hep yanındayım dedi.Sen erteleyelim dediğinde benim canım çok acıyor dedi.Sen evlenmeyi düşündüğüm insansın benim bundan hiç kuşkum yok dedi.Aileleri tanıştırma konusunda acele ediyorum çünkü birbirlerine ısınmaları lazım.Bir hafta size gelcem tanışcaklar sonraki hafta söz olcak bu çok nadirdir bunu bekleme dedi.Ailemde seni herkes biliyor dedi.Gözlerinin içine baktım erteleyelim diyince hemen kızardı dolu dolu oldu içim gitti.

Yüzük fiyatlarını söyledim 230'a buldum dedim.Olmuşken iyisi olsun haytım dedi.Yüzükleri ben alırım sen canını sıkma dedi.Bende olmaz ilk yüzüklerimiz dedim seninkini ben benimkini sen alırsın dedim.Sen neyi nasıl istiyorsan fıstığım dedi.

Kızlar ben artık kesin kararımı verdim.Bu iş ertelenmicek sanırım babamda onay verirse ben kasımda sözlü bir hatun oluyorum.Ekim sonu kasım başı gibide yüzüklerimizi alıyoruz.Allah nasip kısmet ederse.:asigim:

Düğün ne zaman olacak peki söz olursa :)

Düğün ne zaman olacak peki söz olursa :)

Sevdiğime kalırsa yazın düğünümüz olcak.
Ama ben bu konuda kesin konuşmuyorum çünkü iki aile bir araya geldiğinde onların fikirlerinide alır o şekilde karar veririz.Adım attıktan sonra artık ikimiz değil aileler devreye giricek çoğunlukla.Artık hayırlısı diyorum.Ama sevdiğim ve ailesi çok uzatma taraftarı değil onu biliyorum.

Nasıl hazır mısın evliliğe yemek temizlik vsvs
birde evlenince çalışacak mısın
bunlarıda konuşmuşunuzdur muhakkak kaydirigubbakcemile3

Nasıl hazır mısın evliliğe yemek temizlik vsvs
birde evlenince çalışacak mısın
bunlarıda konuşmuşunuzdur muhakkak kaydirigubbakcemile3

:):)

Konuşmaz mıyız.
Evlenince ben çalışmayı düşünüyorum sevdiğimde buna karşı değil saolsun.
17 yaşımdan beri sigortam var benim ve erken emekli olucam allah nasip kısmet ederse.
Sevdiğimin evi orduda var kendilerine ait arazileri filanda var.
Ama biz istanbulda yaşamayı düşünüyoruz.Semt konusundada seçimi bana bıraktı sevdiceğim.İlk zamanlar kira olsada borçsuz evlenip ev almayı planlıyoruz.İkimizinde aklında bu var.

Hem işi hem evi götürmek pek kolay olmicak.Ama sevdiğim bu konularda benden daha dikkatli.Yemek yapmayı,ütü yapmayı biliyor.İnanın ben kalktığımda çoğu zaman yatağıma toplamam o her zaman topluyormuş:)Üniversitede lisede ailesinden ayrı olduğu için herşeye alışmış.O yüzden sıkıntı yaşamayız gibi geliyor.Bakalım yaşayıp görcez.Cicim zamanlarıda olabilir tabi ama gözler yalan söylemez.Gerçekden anlayışlı bu konularda ve aşırı romantik:):asigim:

Bnde toplamam yatağımı kaydirigubbakcemile3 Bence yalan söylemez yapar yani için rahat olsun.Bizim evimiz var ilk yıllar bende çalışıcam kısmetse 2 ci bir ev alıp onu kiraya vermek istiyoruz sositososito

Nekss senin adına çok sevindim senin için en güzeli neyse o olsun zaten aileler tanışınca zaman hızlı bir şekilde akmaya başlayacak maratona gireceksin telaşlar falan filan çok güzel birşey ya darısı bizim başımıza. olayları anlatırsan bize çok seviniriz bari tecrübe konuşuyo der bizde taktik ediniriz. evlenince 1-2 aydan sonra bütün işleriniz yoluna girer ev yemek işleri falan. ev konusundada inşallah kendi eviniz olurda rahat edersiniz...opuyorumnanaktan şimdiden tebrik ediyorum hadi kolay gelsin başlıyorsunuz artık

Çok qüseLişmeler bunlarr tebrik ederim canımmm :1hug:

Darısı başımma kaydirigubbakcemile3

Kızlar hoşbulduk hepinize teşekkürler...

Yaşlarımız, ikimizde şuan 22 yaşımızdayız.

Dün annem hiç görmemesine rağmen sevdiceğim için ARTIK BİR OĞLUM DAHA VAR dedi... Bundan güzel birşey varmı yaa...

aaahhhh aaaahhh !

Bnde toplamam yatağımı kaydirigubbakcemile3 Bence yalan söylemez yapar yani için rahat olsun.Bizim evimiz var ilk yıllar bende çalışıcam kısmetse 2 ci bir ev alıp onu kiraya vermek istiyoruz sositososito

Geleceğiniz için bence süper olur...
Sevdiceğim yanımda olsunda ben razıyım...
Bencede yapar çünkü yapmayacağı şeyi dobra dobra söylüyor.
Mesela düğünde oynamazmış
Ama oynayacak karadenizliyse oynayacakhihoyyyt

Canım ev konusunda orduda var.Orduda çevre de var.
Ama allah razı olsun sevdiğimden hani annesi orduyu düşünmesine rağmen asla orduya gel kira yok orda demedi.He dese napardım giderdim.Sevdiceğim bana nerde istersen orda olsun dedi.Bende teşekkür ederim dedim...

Çok heyecanlı ve farklı bir his.Hani korkularım varduya dün öyle güzel konuştuki sevdiğim sanki aklımdan geçenleri tek tek okududa anlattı.İnanın ona sahip olduğum için gerçekden şanslıyım.

Karşı tarafın sizden daha heyecanlı ve istekli olması size o güveni vermesi ister istemez sizide tetikliyor.Genelde kızlar çok istekli olurlar ama bizde tam tersi.Yani sevdiğin insan sana o güveni verdikden sonra düşünmüyorsun zaten gerisini.

Dediğim gibi ekimin 20'sinde alalım dedi bende ekim sonu gibi alalım dedim tamam dedi.Hani ben uygununa bakarken iyisi olsun fıstığım ben alırım sen düşünme dedi.Düşünmesi söylemesi bile bambaşka heyecan...Bilmiyorum kızlar ya inşallah babamdan yana da sorun çıkmazda hayırlısıyla olur bu iş...:asigim:

Çok qüseLişmeler bunlarr tebrik ederim canımmm :1hug:

Darısı başımma kaydirigubbakcemile3

İnşallah canım ya darısı isteyen herkesin başına...

Sevdiğime iş konusunu senden onay almadan açmadım canım.
Ama bana geçen gün laf arasında söyledi fıstığım tanıdık varsa yönlendir yardımcı olurum dedi haberin olsun.

Bende annem oğlum dediğinde çok sevinmiştim.
Hatta bayramda sevdiceğim annemi aradı anneme sordum ne konuştunuz diye.Oğlum yavrum dedim dedi.Kıyamam ben yaa.Allahım herşeyi gönlümüze göre versin inşallah.

Canım amin... hepimizin mutluluğu kat kat artsın inşallah...
ne güzel yaa, bakim annesi bana nezaman KIZIM diyecek :) daha tanışmadımmmm okadar heyecanlanıyorumki... :)

Canım amin... hepimizin mutluluğu kat kat artsın inşallah...
ne güzel yaa, bakim annesi bana nezaman KIZIM diyecek :) daha tanışmadımmmm okadar heyecanlanıyorumki... :)

Bende tanışmadım canım...
Ama bizim söz tarihi az çok belli olduğu için bayramda her ikimizde telefonda arayıp bayramlaştık...Ben çok çekindim tabi soğuk terler döktüm resmen.Ama sevdiceğim benimde aramam lazım fıstığım yoksa yok ayıp olur dedi.Saolsun pek bir düşüncelidir:asigim:

Kızlar ben çok kararsız kaldım....
Yuvarlak yüzük mü kareli yüzük mü çok kararsız kaldım.
Yüzük seçmek çok zor of off

Amin canımm ,

Söyledim canım benimkine uzakmış avcılar qidemezmiş sen sölyedin yaptın yapacaqını saoLasın aLLAH bin kere razı olsun senden allah qönlüne qöre wersin herşeyi canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…