• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

cok kötüyüm kizlar...

is berbat gecti cikmayi düsünüyorum

eve geldim ayri bi ktöü gecti

ksiin trye gidebilme planlari suya düstü

cok kötüyüm moralim coook bozuk

Canım ev konusunda orduda var.Orduda çevre de var.
Ama allah razı olsun sevdiğimden hani annesi orduyu düşünmesine rağmen asla orduya gel kira yok orda demedi.He dese napardım giderdim.Sevdiceğim bana nerde istersen orda olsun dedi.Bende teşekkür ederim dedim...

Çok heyecanlı ve farklı bir his.Hani korkularım varduya dün öyle güzel konuştuki sevdiğim sanki aklımdan geçenleri tek tek okududa anlattı.İnanın ona sahip olduğum için gerçekden şanslıyım.

Karşı tarafın sizden daha heyecanlı ve istekli olması size o güveni vermesi ister istemez sizide tetikliyor.Genelde kızlar çok istekli olurlar ama bizde tam tersi.Yani sevdiğin insan sana o güveni verdikden sonra düşünmüyorsun zaten gerisini.

Dediğim gibi ekimin 20'sinde alalım dedi bende ekim sonu gibi alalım dedim tamam dedi.Hani ben uygununa bakarken iyisi olsun fıstığım ben alırım sen düşünme dedi.Düşünmesi söylemesi bile bambaşka heyecan...Bilmiyorum kızlar ya inşallah babamdan yana da sorun çıkmazda hayırlısıyla olur bu iş...:asigim:

Bende düğünümün ekimde olmasını istiyorum çok seviyorum ekimi yaaaaaa :dance:

selamm kızlarr ben qeLdimmmm kimse yok muuuu kaydirigubbakcemile4

Sesizlik_cim çok üzüldüm inş bişe olurda qeLebilirsin burayaa :Saruboceq:

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr iyi pazarlarr hepinize... Nasılsınız ? opuyorumnanaktan

almor_umm akşam qörmemişimm özr dilerimm canımmm

Bnde herşey aynı tek deqişen şeyy Staja dewam etme kararı aldımm, bu yüzden çok mutluyumm yhaa

Bide aşkımla daha çok qörüşebilsek konuşabilsek daha mutlu olcam amaa... Hayırlısı artıkk

selam kizlar nasilsiniz ?

kizlar haftasonum cok kötü gecti gercekten

hatta görüsme imkanimiz olmadigi icin

dügünü daha erken yapmayi düsünüyoruz

maddi yönden nasil olur bilmiyorum ama

kizlar ceyiz düzmek icin 10 milyar yetermi ?

hani mutfak esyasi havlular sunlar bunlar vs bi kizin almasi gerektigi seyler?

10 milyar cokmu az gelir?

selam kizlar nasilsiniz ?

kizlar haftasonum cok kötü gecti gercekten

hatta görüsme imkanimiz olmadigi icin

dügünü daha erken yapmayi düsünüyoruz

maddi yönden nasil olur bilmiyorum ama

kizlar ceyiz düzmek icin 10 milyar yetermi ?

hani mutfak esyasi havlular sunlar bunlar vs bi kizin almasi gerektigi seyler?

10 milyar cokmu az gelir?

Selam canımm, Saolasın ben iyiyim şimdi kuldan qeldim işteyim biriken işlerimi toparlamaya çalışıyorumm

Senin adına sewindimm canımm inşş Düqün ne zaman ??

Senin çeyizlerin için bence yeterli bir miktar 10 bin...

Keşke bende de 10 bin olsaydı bütün çeyizimi tamamlardımm en azından benlik kısmını kaydirigubbakcemile3

dügün henüz simdi degil ama bi kac ay daha erken yapmayi düsünüyoruz...
temmuz 2012 demistik ama augsotsta ramazan basliyor ya oda kötü olur
o yüzden mart nisan diye düsünüyoruz hayirlisi insaAllah

canim kolay gelsin sana ne güzel calisabildigin bi isin var
bende az önce cikisimi almak istiyorum diye söyledim patronuma
sok gecirdi... bugün terar konuscaz...
ay sonuna yani persembeye kadar bi degisiklik olmazsa ciksimi alicam...

hmm ama benim hic bi harzirligim yok yani
insaAllah 10 milyar yeter bide benim avantajim 5bin euro toplasam trde iki kati oluyor
o yüzden daha iyi benim acimdan ama müstakbel esim ne kadar biriktirebilecek bilmiyorum

ben internetten bi liste indirdim ceyiz liste : )))
ona göre simdi fiyatlarini bakmaya caliscam
tabi ki %100 su kadar bu kadar tutar diye degil de
göz karari bi miktari gözümde kestireyim diye...

yani bende benlik kisimi diyorum hehe
insaAllah canim Rabbim sanada banada tüm arkadaslarada nasip eylesin insaAllah

a.s.

sende durumlar nasil ne var ne yok?

slm kızlar nasılsınız? sessizlik senin için hayırlısı neyse o olsun. sana kısaca benim aldıklarımı söyleyeyim yemek takımım 1000 tl, çelik tencereler 400, çatal bıçaklar 700 tl, kahvaltı takımım 400tl bunları indirimle aldım şahsen sırf bunlar 2500 tl tuttu bunları aldım. annem daha çok var diyo pike sardırma olayı varmış 1000 tl ona verecekmişiz para topluyorum etti 3500 tl. daha teflon tencere alacağım en fazla 500 tl tutsa 4000 tl oldu ütü sordum o da 400 4400tl oldu bile senin paranın yarısı. geçen sene taçtan 4 tane nevresim takımı aldım 450 tuttu 4850tl oldu bile daha ne mikserler blanderlar havlular pikeler nevresim takımı daha almam lazım yorgan yastıklar süpürgeler dehe BEYAZ EŞYALAR ve YATAK ODASI var bu ikisi 15000 tutar zaten yatak odası göz gezdirmiştim 5000tl o beyaz eşyalarada bakmıştım öyle ankastre siyah (buzdolabı,çamaşır bulaşık makinesi mikro dalgası 10000tl arçelikte daha yazın başında sormuştum)..... bence yetmez 15000 toplasan daha iyi olur senin için küçük şeyleri halledersin ama en sonda dediğim büyük şeyleride toplarsan içine 30000-35000 kesin gider söyliim canım yandık valla he....kısaca kızlar şimdiden baya şeyler almaya başlamamazı lazım anca biter 2 senede

tesekkür meltem yazdigin icin... ama yatak odasini zaten kizin ailesi aliyor sanirim
en azindan bizde hpe öyleydi simdiye kadar
beyaz esyada benim ki yakin bi zamanda taksitle almayi düsünüyo...

iste tabak canak tencereler kasiklar perdeler halilar havlular mutfak esyasi incik cincik seyler
bunlari ben alirim sanirim

oda oturma odasini mutfak dolaplarini filan alir diye düsünüyorum...

yani yine 35binden heseaplasak bir ev dösemesi icin hersey dahil

yari yariya yaparask yine 15 ile 20 bin arasi dyiebiliriz dimi kisi basi

tabi ailelerde yardim edecek yani bizde kesin öyle olacak yardim etmek istiyolarda cünkü

ama meltem seninde dedigin gibi 15bin toplayabilsem cok daha iyi olur...

ben bi liste yazdim iste dedigim gibi eve gidince vaktim olunca fiyatlarini bakicam

peki sen mesela daha cok markali ve pahali olanlarimi aliyosun?

yani ben dedim ya ahim sahim seylerde gözüm yok

iyi olsun ama en pahalisida olmasina gerek yok yani

cok uzattim ya aff edersiniz : )))

bu arada patrona isten cikacagimi söyledim ya beti benzi sarardi
yarina kadar biseyler düzenleyecek yarin konuscaz heralde tekrar

hayirlisi olsun insaAllah

iyi şeyleri alıyorum evlendiğim gibi sorun yaşamak istemiyorum o yüzden biraz iyi olsun diyerek almaya başladım. bizde beyaz eşyaları kız tarafı alıyo o yüzden kattım ben aileme büyük şeyleri aldıracağım yatak odasıyla beyaz eşyaları 15.000tl onlar ödesin .benimde o kadar tutacak çünkü toplam kız tarafı olarak yani benim 30.000-35.000 ortalama tutar kesin canım

ben en pahalısını almıyorum ama ucuzda almam yani çeyizim onlar benim sonuçta bir şekilde ödüyorum ve bi kere bu kadar masraf yapıcam olunca doğal olarak iyi olsun düşüncesindeyim

Back