2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

sadece biz değil ailelerimiz de perişan umut diye bişi kalamdı artık ben de :umursamaz:atanamadım diye annem istemiyor söz nişan.aramız bozulcak diye korkuyorum:çok üzgünüm:

merhabalar iyi bayramlar ayrıca :)
bir şey sormak istiyorum söz falan yapıyorsunuz ya hatun arkadaşlarım eğer okuduysalar okulları bitirip mesleğini eline alınca mı oluyor bu işler sizde?CADIARZU

bu soru benim aklıma da takılıp duruyodu ama zamanı gelince herşey oluveriyor sırasıyla bizim 3 yıl oldu üniversteye başlayınca da yüzük takmıştık aramızda hem koruma amaçlı hemde istiyorduk zaten denk geldi

ben 1. sınıftayken anneme söylemiştim ilişkimi sağolsun hepde yanımda oldu:) o yüzden annenin desteği çok önemli ilk mesajlarımda söylediği gibi babamada daha yeni söyledi babamdan büyük bir itiraz patlaması bekliyordum ama çok şükür umduğum gibi olmadı yoksa bu kuzuların sessizliğimi eyvahedigeldismile sempatiksalakcinni

hatta geçenlerde telefonumu ortada bırakmışım sevgilim aramış ararkende fotoğrafı çıkıyor babam görmüş anneme demiş gördüm diye öldüm güle güle delikafadulden

adsizpsd umarım bir şey cıkmaz babanın bilmesi güzel senin adına sevindim kendi adıma hala üzgünüm çünkü diyemiyorum babama:sinifsinif:
okul bitmeden söyledin yani sen öyle mi?

Esmerr_ senin neyin var cnm a.s.

Benim de annem başından beri biliyor ama babama henüz söylemedim okulumu bitirip işe girmeden önce de söylemeyi düşünmüyorum.

Sana üsüdüm kıss :gitme: Yazamadım öyle kendi apımda anlatmaya çalıştım kendimi... :teselli:

benim annem bilioda bilmemezlikten qelio sanırım hey allahım yhaa babamı zaten hiç ortaya katmıyorumm öqrenirse cinayet çıkarır ölür qiderim wallaa mafoldumben şimdilik bilmemesi en qüseli zamanı deqil dahaa...

dahada anlatamıcam kıslarrr off yha çok doluyum bu qece çokkkkkkkkk senağlama senağlama senağlama

slm kızlar uzun süredir giremiyordum bayram falan derken neler yapıyorsunuz aramıza baya kişi katılmış hepiniz hoşgeldiniz.. Sessizlik neredesin yazmamışsın sende uzun süredir

Esmerr_ teşekkür ederim cnm saol anlaşıldıgımı bilmek bile güzela.s.

almor iyi edersin eline mesleğini almadan söyleme eğer ailen biraz bu konularda önyargılıysa,ama dikkat et erkek arkadaşının ailesi oğullarını evlendirmek için acele etmesin yerimseniben yoksa eline mesleğini almadan nasıl söylücem ben diye ( ben gibi ) düşünüp dururursun kafamçokkarıştı

Ön yargılı filan olduklarında değil de okul bitince işe girince ben kendimi daha güvende hissedeceğimi düşünüyorum. Erkek arkadaşımın da ailesini tanıyorum zaten annesi filan da çalışan bir bayan olduğundan tam tersi önce işe girmemizi hayatımızı düzene soktuktan sonra evliliğin olmasını düşünen biri o açıdan rahatım.kaydirigubbakcemile3

Kıslarrrrrrrrrrrrrrr

Herkese iyi akşamlar dicem ama kimseler yok bu toicte yahuu kafamçokkarıştı nerelerdesiniz ??
Sharma cım dualarım seninle emin olabilirsin tatlım... İnş en yakınn zamnda herşey düzene qircek sen morelini yüksek tut we umudunu kaybetmee yeterki opuyorumnanaktan

Almor um böyle qüsel şeyler yazınca bende mutlu oluyorum inş hep böle uyumlu olursunuz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Şimdilik hepinize iyi qeceler tatlı rüyalar fıstııklarr kaydirigubbakcemile

Selamm kıslarrrrrrrrrrrrrr

Hadi inşş almorummm... Arkadanda bizde qeli0russs kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim Esmerr_ im :1hug:
inş güzel olcak her şey,beklemedeyim boshayallersmile

buarada herkese merhaba a.s.a.s.

kizlarrr cok yogunum son zamanlarda kendime ayiracak hic vaktim yok

sizi ihmal ettigim icin coook özür dilerim

en kisa zamanda araniza dönebilmek ümidi ile : ))))

iyim Esmerr_ cim saol sen nasılsın?

babam geldi her geldiğinde bugün söylücem diyorum ama olmuyor pöfff eyvahedigeldismile
ayrıca haber izlemekten gına geldi hergün farklı bir şey diyorlar sınav için fisfisfis

benden şimdilik bu kadar

sizler napıyosunuz umarım her şey yolundadır yerimseniben

selamlarr kizlarr :) herkese allah gönlüne göre versin insallah aminnn, ben henüz sözlenmedim aslinda bir kac aya düsünüyoruz askimla sözlenmeye bakalim insallah yazin 2011 da da nisani :) opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…