2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Merhaba kızlar, ben geçenlerde buraya yorum yazmıştım ama benimle bu kadar ilgilenmemiştiniz :umursamaz:

neyse alınganlık bi yana ben de kendimden bahsedeyim
üni son sınıfa geçtim, sevgilimle aynı sınıftayız, benden 2 yaş büyük yine de sırnaşık şey
2.5 yıllık bir birlikteliğimiz var onu ailemle tanıştırdım, o da beni ailesiyle tanıştırdı,
hatta bayramda çağırıyorlar ama gider miyim bilmiyorum,
kız kardeşi ile aynı yurtta kalıyorum, benden bir yaş küçük, iyi anlaşıyoruz çok şükür.. olumunekankayizsmile

bu yaz için sevgilimle hep nişan konuşmuştuk ama yaz okulu falan yüzünden nasip olmadı bi türlü mafoldumben
hatta bırak nişanı daha isteme olmadı, ki annem ilk gelişlerinde vermeyeceğini belirtiyor sürekli.. :hulya:

ben de bi oturmaya gelin bari okullar açılmadan dedim ama o da nasip olmadı, aileleri bile tanıştıramadık yani daha..

Bu arada Ankarada okuyoruz ama memleket ege de, aynı şehirdeyiz ama biz il merkezindeyiz onlar ise bi ilçenin bi köyünde, arada 3 saatlik yol var..

Baya yazdım dimi, acısını çıkardım sormadıklarınızın :roflol:

ben de gelip okuyup gidiyordum bu sayfayı, baktım kimsenin bana bişey soracağı yok, kendi kendime maydanoz olayım dedim zemuszemus

Biz de 2 buçuk yıldır beraberiz benim yaşım 21 erkek arkadaşımın ki 24 ama anca 2013'te filan sözleniriz büyük ihtimal o zamana hala kadınlar klübü durursa yazarım buralara-tatlicadiarzu-.

dky we almor kızlar hepimize hayırlısı olsun allah hepimizin gönlüne göre wersin...
bende buqün ilk defa sewqilimin kız kardeşiyle konuştumm :kaydirigubbakcemile3: çokqüzel qeçtii inş hep böyle olur... Beni sewqilimle birlikte ewlerine dawet etti tanışmak için çok mutluu oldum yhaaa

Esmerim, öyle hemen gitme derim, ben vaktinde çağırdıkları gibi gittim nerdeyse, pek yüz göz olma, merak etsinler seni birazcık bayanssulusmile

hani derler ya, biraz ağırdan sat kendini, diye.. Bana diyen olmadıydı işte.. :umursamaz:

Çok doqru söylüosun cnm... bizde zaten daha gitmeyi düşünmüyoruz hazır deqiliz daha, ilk önce kendi içimizde herşeyi yola koyup öyle tanışmayı düşünüyoruzz kısmetse bayanssulusmile

Ben de tam 1 yıl çıktıktan sonra annesiyle tanışmıştım ondan 4 ay sonra da amcasının nikahına gitmiştim bütün sülaleyle tanışmış olduk orda.kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 ne qüsel olmuş bi kerede bitirmişsiniz işi kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 ne qüsel olmuş bi kerede bitirmişsiniz işi kaydirigubbakcemile3

öyle oldu biraz ama baya gergindim yani bir tek annesini ve bir tane kuzenini tanıyordum nikahta bütün sülale olunca amcaları, yengeleri, halası, teyzeleri, babannesi hatta babasının kuzenleri, babannesini kardeşleri filan baya toptan oldu.kaydirigubbakcemile3

ewet insan qerilir yha... Bide ben çok utanqacımdır dilim tutulursa hayy allahımm :roflol::roflol:

ben de bayramın ikinci günü gitmiştim ilk defa, gelen giden bitmiyor, zeka işte, ben bayram yüzünden sanıyorum, meğer beni görmeye geliyorlarmış :roflol:

hiç konuşamadım, kimse yanlış anlamasın küçük falan görmüyorum, aksine hoşuma da gidiyor ama ne dediklerini hiç anlamıyorum sırnaşık şey

köy yeri, aynı şehir ama anca bu kadar farklı bir şive olur yaa delikafadulden

ninesi bir şey diyor bana, ben hemen sevgilime dönüyorum telaşla "ne dedi?" diye, "annen baban nasıl? dedi" falan diyor.. onu bile anlamıyorum kaydirigubbakcemile3

sırnaşık şeysırnaşık şey

kizlaaaaaaaar

bayraminiz mübarek olsun

cok yogunum son günlerde topici takip edemiyorum malesef

iyisiniz insaAllah ?????

Senin ve tüm kk ailesininde bayramı mübarek olsun canım :) bende giremedim kaç gündür okudum şimdik yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz sefa geldiniz hihoyyyt
Bayram nasıl geçiyor bakalım benimki şuanda memleketinde beni söyleyecek ailesine hadi bakalım hayırlısı zemuszemus

Hayırlı bayramlar herkese. Dün akraba ziyaretleriyle geçti bugün evdeyim yarın da sevgilimin ailesiyle bayramlaşmaua gidicem inşallah.

ayy ayyy ne qüseL yha herkesin bayramı iyi qeçiyor kızlar çok sewindimm yhaa allah bozmasınn :Saruboceq:
adsizpsd hoşbulduk canım, inş olumlu sonuçlar alırsınız hayırlı haberlerini ekliyoruzz
almorcum sanda yarın için bol şans diliyorumm inş dahda mutlu olursunuzz :Saruboceq:
wee kızlarrrrrrrrrrrr en önemlii haberrimm
aşkımla en kıymetlimlee buqün itibariyle kendi aramızda sözlenmiş bulunuyoruz aşkım izne qeLdiqinde takcaktık ama takamamıştık askerden qelmesini bekliyordukk we şimdi qeldi we en qüselini aldık taktık bitanemle çok mutu oldumm kızlarr yhaa allah bozmasın hep böyle dewam etsinn hihoyyyt
tekrar herkeze iyi bayramlar herkesin bayramı mübarek olsunn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Sağol tatlım sana da hayırlı olsun diyim. Bilirim o duyguyu tanışmamızın ikinci yıl dönümünde hayatım bana da sürpriz yapmıştı o gün öylesine kendi aramızda yüzük takmıştık mutlu olmuştum baya.opuyorumnanaktan

Teşekkür ederim canımm ewet qerçekten çok mutlu oldum kaydirigubbakcemile2 bunda bu kadar mutlu olduysam qerçekten sözlenirken nasıl mutlu olcaqımı tahmin bile edemiyorumm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayy çok heycanlı yhaa naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…