Esmerim, öyle hemen gitme derim, ben vaktinde çağırdıkları gibi gittim nerdeyse, pek yüz göz olma, merak etsinler seni birazcık bayanssulusmile
hani derler ya, biraz ağırdan sat kendini, diye.. Bana diyen olmadıydı işte.. :umursamaz:
kaydirigubbakcemile3 ne qüsel olmuş bi kerede bitirmişsiniz işi kaydirigubbakcemile3
ben de bayramın ikinci günü gitmiştim ilk defa, gelen giden bitmiyor, zeka işte, ben bayram yüzünden sanıyorum, meğer beni görmeye geliyorlarmış :roflol:
hiç konuşamadım, kimse yanlış anlamasın küçük falan görmüyorum, aksine hoşuma da gidiyor ama ne dediklerini hiç anlamıyorum sırnaşık şey
köy yeri, aynı şehir ama anca bu kadar farklı bir şive olur yaa delikafadulden
ninesi bir şey diyor bana, ben hemen sevgilime dönüyorum telaşla "ne dedi?" diye, "annen baban nasıl? dedi" falan diyor.. onu bile anlamıyorum kaydirigubbakcemile3
kizlaaaaaaaar
bayraminiz mübarek olsun
cok yogunum son günlerde topici takip edemiyorum malesef
iyisiniz insaAllah ?????
ayy ayyy ne qüseL yha herkesin bayramı iyi qeçiyor kızlar çok sewindimm yhaa allah bozmasınn :Saruboceq:
adsizpsd hoşbulduk canım, inş olumlu sonuçlar alırsınız hayırlı haberlerini ekliyoruzz
almorcum sanda yarın için bol şans diliyorumm inş dahda mutlu olursunuzz :Saruboceq:
wee kızlarrrrrrrrrrrr en önemlii haberrimm
aşkımla en kıymetlimlee buqün itibariyle kendi aramızda sözlenmiş bulunuyoruzaşkım izne qeLdiqinde takcaktık ama takamamıştık askerden qelmesini bekliyordukk we şimdi qeldi we en qüselini aldık taktık bitanemle çok mutu oldumm kızlarr yhaa allah bozmasın hep böyle dewam etsinn hihoyyyt
tekrar herkeze iyi bayramlar herkesin bayramı mübarek olsunn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Sağol tatlım sana da hayırlı olsun diyim. Bilirim o duyguyu tanışmamızın ikinci yıl dönümünde hayatım bana da sürpriz yapmıştı o gün öylesine kendi aramızda yüzük takmıştık mutlu olmuştum baya.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?