2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

iyi akşamlar kıslarrrrrr opuyorumnanaktan

Sessizlik en kısa zamanda beklioss bak qeLmezsenn küseriss sana konuşmayıs walla kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana işlerini hallet canım sen ama bizleride unutmaa herşey qönlünce osun tatlımm Şeniz

Sharma_cım bende iyiyim saoL bizde herşey şimdilik süper qidio... Aşkım iş buldu inş yarın qörüşmeye qörüşmeye qidicek inş alnır yhaa :Saruboceq:

buqün işten ewe dönerken otobüste qördümm kaydirigubbakcemile3 10 bin tane öqretmen atanacak yazıodu inş sende onlar arasında warsındırrr canım yha :Saruboceq:

cansubeauty Hoş qeLdin tatlımm a.s. Sende aramıza hoşqeLdin... Seninde herşey qönlünce olsun ALLah hayırlısını wersinn inşş hepimize :1hug:

Ayy ne çok yazdım k.bakmayın kıslarr... Tekrar hoşqeldin canımm cansubeauty

İyi akşamlarr , tatlı rüyalr şekerlerr... Ayy ne çok yazdım diom yine yazıom :roflol: çenem düştü yinee :roflol:

hadi bakalım inş alınır işe hayırlısıyla Esmerr_a.s.

onbin dedikleri ücretli öğretmenlik cnm kpss için acil çözüm planı:olmaz:benim hakkım kadrolu öğretmenlik :bbo:

İnş sharma_cım alnır yhaa :Saruboceq:

inş seninide olcak ben eminim sıkma canını senn :teselli:

demeyim ama öyle değilmi yüzbinlerce kişinin hayatını ilgilendiriyor kimsenin umrunda değil soruşturmanın nezaman sonuclanacagı bile belli değil:delphin:

Canlarım, hakkınızda hayırlısı neyse Allah sizlere onları versin.. mesajlarınıza yorum yazmak isterdim ama misafirim var zemuszemus

2 gün ben erkek arkadaşımın evine gittim, 3-4 saatlik mesafede bize
bugün de kardeşiyle birlikte üçümüz bize geldik,
yarın da gezcez inşallah..

umarım bu da hayırlısıdır..

amin inş hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olsun dky gezin gezin :) bizde yarın gezcez aşkitomla inş. :) kaydirigubbakcemile

iyi geceler kızlarrr benim uykum geldi :1:görüşürz :a015:

bennnnnnnnn warımmmm kaydirigubbakcemile3
dky_cim we sharma_cım size iyi qezmelrr... bizde yarın iş çıkışı aşkımla qezecektik ama ben bütün qün çalışıyorumm :gitme: tam haftasını bulduyaa of of senağlama

ben varım ama bitmiş bi halde eğitim bilimleri iptal oldu bütün hayallerim çöpte şimdi:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ben varım ama bitmiş bi halde eğitim bilimleri iptal oldu bütün hayallerim çöpte şimdi:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Geçmiş olsun canım ya üzüldüm ben de.

selam kızlarrrrrrrr kimse yok muuuu ??zemuszemus

Sharma_cım qeçmiş oLsun yha ben üzüldüm bak şimdi... Herşeyin hayırLısı derler yha belki bunda da wardır bir hayır sıkma canını sen :1hug:

teşekkür ederim Esmerr_ ve almor:1hug:

elde değil ama yapcak bir şey de yok sadece hakkımı helal etmiyorum o insanlarakötükedihüso

ama hayırlsı diyelim ders calışmam lazım eyvahedigeldismile

Back