sharmacım sana da merhaba, iyi bayramlar.. a.s
Ben hala okuyorum, son sınıfa geçtim.. Sözü bu sene içerisinde yaparız inşallah.. ama herhalde nişan mezuniyetten sonraya kalır.. CADIARZU
Sınıf arkadaşlarımdan falan da yok nişanlı olan, gerçi okul bi açılsın, o zaman bi kolaçan edeyim ortalığı, tekrar yazarım kaydirigubbakcemile3
merhabalar iyi bayramlar ayrıca :)
bir şey sormak istiyorum söz falan yapıyorsunuz ya hatun arkadaşlarım eğer okuduysalar okulları bitirip mesleğini eline alınca mı oluyor bu işler sizde?CADIARZU
aNNe babaların isteği bitmez zaten :) atanman yetecek miymiş?
Erkek arkadaşının işi falan var herhalde bir tek senin atanmana kaldıysa..
herhalde sen de KPSS kurbanısın.. :1no2:
Bizimki öylesine ikimizde de ortak bir şey olsun görünce birbirimizi hatırlayalım diye bir şeydi canım aile arasında filan değil şu an son senemiz ikimizin de ama daha okul, onun askerliği bitmeden ve işe girip biraz çalışmadan söz nişan filan düşünmüyoruz biz şimdilik bu arada ben 22 erkek arkadaşım da 25 yaşında.:hulya:
anladım cnm sizin karşılıklı yani birbirnizi bekliyeceksiniz iş güç anlamında..biz de beni bekliyor erkek arkadaşım kaydirigubbakcemile
olur inşaaallah bi okul bitsin gerisi gelir hayırlısıyla yerimseniben
Bu arada yaşlar kaç kızlar kaç yıldır berabersiniz sevdiceğinizle.opuyorumnanaktan
KPSS mağduru olduğum kesin :a015:
Bu arada yaşlar kaç kızlar kaç yıldır berabersiniz sevdiceğinizle.opuyorumnanaktan
Ben 22 yaşımdayım, sevgülüm de 24, 2.5 yıl oldu maşallah
Allah hayırlısıysa tamamına erdirsin inşallah :Saruboceq:
Canım Allah yardımcın olsun, inşallah hakkınızı alırsınız.. Çok büyük rezillikti bu ÖSYM için.. İnşallah hatalarını telafi ederler.. :enbuyukkk:
Evet canım ikimizin de halletmesi gereken şeyler var öncelikli olarak o yüzden acele etmiyoruz şimdilik hayatımızı düzene sokmamız lazım kuru kuru evlelik olmuyor malesef. Sizin iyimiş gene erkek arkadaşının işi de varmış bir senin atanmana kalmış atanırsın inşallah en kısa zamanda.opuyorumnanaktan
inşaallah canım umarım atanırım bu belirisizlik öldürüyor insnaı bekle bekle nereye kadarlmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?