2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

merhabalar iyi bayramlar ayrıca :)
bir şey sormak istiyorum söz falan yapıyorsunuz ya hatun arkadaşlarım eğer okuduysalar okulları bitirip mesleğini eline alınca mı oluyor bu işler sizde?CADIARZU

Esmerrcim, hayırlı olsun tatlım.. Allah tamamına erdirsin inşallah.. :1hug:
Güzel haberlerle geçti bu bayram çok şükür..
Sırbistan ı da devirdi 12 dev adam az önce, hepimize kutlu olsun.. Kupa da bizim olsun inşallah :hooray:

sharmacım sana da merhaba, iyi bayramlar.. a.s
Ben hala okuyorum, son sınıfa geçtim.. Sözü bu sene içerisinde yaparız inşallah.. ama herhalde nişan mezuniyetten sonraya kalır.. CADIARZU

Sınıf arkadaşlarımdan falan da yok nişanlı olan, gerçi okul bi açılsın, o zaman bi kolaçan edeyim ortalığı, tekrar yazarım kaydirigubbakcemile3

sharmacım sana da merhaba, iyi bayramlar.. a.s
Ben hala okuyorum, son sınıfa geçtim.. Sözü bu sene içerisinde yaparız inşallah.. ama herhalde nişan mezuniyetten sonraya kalır.. CADIARZU

Sınıf arkadaşlarımdan falan da yok nişanlı olan, gerçi okul bi açılsın, o zaman bi kolaçan edeyim ortalığı, tekrar yazarım kaydirigubbakcemile3

evet piyasayı bir yoklamak lazım :3:
ben mezun oldum atanacakken atanamadım..hala annemin babamın isteğini yerine getiremedim dolayısıyla söz yapmak istiyoruz ama yüzüm yok :2:

aNNe babaların isteği bitmez zaten :) atanman yetecek miymiş?
Erkek arkadaşının işi falan var herhalde bir tek senin atanmana kaldıysa..
herhalde sen de KPSS kurbanısın.. :1no2:

merhabalar iyi bayramlar ayrıca :)
bir şey sormak istiyorum söz falan yapıyorsunuz ya hatun arkadaşlarım eğer okuduysalar okulları bitirip mesleğini eline alınca mı oluyor bu işler sizde?CADIARZU

Bizimki öylesine ikimizde de ortak bir şey olsun görünce birbirimizi hatırlayalım diye bir şeydi canım aile arasında filan değil şu an son senemiz ikimizin de ama daha okul, onun askerliği bitmeden ve işe girip biraz çalışmadan söz nişan filan düşünmüyoruz biz şimdilik bu arada ben 22 erkek arkadaşım da 25 yaşında.:hulya:

aNNe babaların isteği bitmez zaten :) atanman yetecek miymiş?
Erkek arkadaşının işi falan var herhalde bir tek senin atanmana kaldıysa..
herhalde sen de KPSS kurbanısın.. :1no2:

var O 4 yıllık a.s hemde işi gücü var Allaha şükür:Saruboceq:
bilmiyorum daha babama diyemedim ki annem biraz mesafeli bu konularda belki ilk kız oldugumdandır bilemiyorumfisfisfis anneme göre atanmam yeterli şimdilik:)

KPSS mağduru olduğum kesin :a015:

Bizimki öylesine ikimizde de ortak bir şey olsun görünce birbirimizi hatırlayalım diye bir şeydi canım aile arasında filan değil şu an son senemiz ikimizin de ama daha okul, onun askerliği bitmeden ve işe girip biraz çalışmadan söz nişan filan düşünmüyoruz biz şimdilik bu arada ben 22 erkek arkadaşım da 25 yaşında.:hulya:

anladım cnm sizin karşılıklı yani birbirnizi bekliyeceksiniz iş güç anlamında..biz de beni bekliyor erkek arkadaşım kaydirigubbakcemile

olur inşaaallah bi okul bitsin gerisi gelir hayırlısıyla yerimseniben

Dkyim saoL tatlım, amin inşş :Saruboceq:
Merhaba sharma cım sanda iyi bayramlarr (Bayramda qeçti ama neysemm :roflol: )
benimde okulum war inş bu sene ilk bölümünü bitirince (LİSE) söz yaparız die düşünüyoruz 1 sene sonrada nişan 2 yıl sonrada düqün tabiki herşeyin hayırlısı ...
ben üni kazancam onu işi ws derken zaman akıp qidicek işte böylee buarada ben 17 erkek arkadaşım ise 21 yaşında...

Kızlarr inşş kupa bizimmm :sm_cool: türkiye türkiyee !!!

anladım cnm sizin karşılıklı yani birbirnizi bekliyeceksiniz iş güç anlamında..biz de beni bekliyor erkek arkadaşım kaydirigubbakcemile

olur inşaaallah bi okul bitsin gerisi gelir hayırlısıyla yerimseniben

Evet canım ikimizin de halletmesi gereken şeyler var öncelikli olarak o yüzden acele etmiyoruz şimdilik hayatımızı düzene sokmamız lazım kuru kuru evlelik olmuyor malesef. Sizin iyimiş gene erkek arkadaşının işi de varmış bir senin atanmana kalmış atanırsın inşallah en kısa zamanda.opuyorumnanaktan

dedim yha erkenciyis die acelecilikte wartabiii naniknanik naniknanik
9 uncu ayımıza gircezz bu ayın 17 sinde :nazar: :teytey: :teytey:

Canım Allah yardımcın olsun, inşallah hakkınızı alırsınız.. Çok büyük rezillikti bu ÖSYM için.. İnşallah hatalarını telafi ederler.. :enbuyukkk:

inşaallah yoksa cıldırıcam ben bu gidişle bu sınav hayatımı alt üst etti:delphin:

ben 22 btti 23 girdim ama 22 yaşımdayım diyorum:) O da 24..4.yılımıza girdik biz..
istemeye gelicez diyorlar ama ben babama söyleyemedim daha kapana sıkıştım walla:1shok:

Evet canım ikimizin de halletmesi gereken şeyler var öncelikli olarak o yüzden acele etmiyoruz şimdilik hayatımızı düzene sokmamız lazım kuru kuru evlelik olmuyor malesef. Sizin iyimiş gene erkek arkadaşının işi de varmış bir senin atanmana kalmış atanırsın inşallah en kısa zamanda.opuyorumnanaktan

inşaallah canım umarım atanırım bu belirisizlik öldürüyor insnaı bekle bekle nereye kadar:olmaz:

inşaallah canım umarım atanırım bu belirisizlik öldürüyor insnaı bekle bekle nereye kadar:olmaz:

Haklısın valla kaç bin öğretmen adayı bekliyor öyle atanmak için. ben öğretmen değilim ama çok üzüldüm cidden atanma hevesiyle bekleyen öğretmen adaylarını görünce Allah onları bildiği gibi yapsın insanları bu hallere düşürdükleri için.

Back