- 22 Mart 2009
- 2.353
- 30
canım iştahım yok denicek kadar az..etrafımdakiler senin hamileliğin ya ebru şallı gibi olur yada çağla şikel gibi derler...çatlak için ne kullanmıştın?özel kremi filan varsa ismini alabilirim...tşkler hepimiz mutlu olalım ailemizle eşimizle bebişlerimizle:)).evet cnaım 2010 temmuz annesiyim.canım valla herkezin farklı oluyor hamilelği ama eğer iştahın çok açıksa dikkat et derim.ben 23 kilo aldım.hiç iyi deil o kadar kilo almak geceleri tatlı yerdim kalkıp.kalksanda yeme meyve falan ye yat:)) bide ben çatlak kremini sadece göbegime sürdüm göbekde fazla çatlak olmadı ama bacaklarım mahvoldu.bacaklarnada sür bence.ceviz falan ben çok tükettim.mide bulantısı baş dönmesi vs yaşamadım rahat geçti.inş senin hamilelğinde rahat geçer canım
çok teşekkür ederim emel...tecrübelerinizden yararlanmak isterim..arada sorularım olabilir, tecrübeli anneler olarak cevaplarsanız sevinirim..bende 2010 temmuz annesiyim allah sağlıklı bir bebek dünyaya getirmemi nasip etti,
hamileliğim çok bulantılı,aşırı kilo kaybı ve sürekli serum tedavisiyle geçti ama yınede en güzel duyguydu bebeğimin hareketlerini,tekmelerini hissetmek herşeye değerdi,
bütün hamilelere sağlıklı,bulantısız,hayırlı hamilelik diliyorum,bol bol uyuyun, dinlenin,çevrenizdekilere naz yapınallah sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza almayı kısmet etsin.
limon_kabuğu seninde gözün aydın canım.
Slm kızlar bende dün öğrendim 4 haftalık hamileymişim şu an çok şaşkınım ama sanırım bende temmuz annesi olucam tavsiyelerinizi bekliyorum :)
canım iştahım yok denicek kadar az..etrafımdakiler senin hamileliğin ya ebru şallı gibi olur yada çağla şikel gibi derler...çatlak için ne kullanmıştın?özel kremi filan varsa ismini alabilirim...
çok teşekkür ederim emel...tecrübelerinizden yararlanmak isterim..arada sorularım olabilir, tecrübeli anneler olarak cevaplarsanız sevinirim..
canım hayırlı olsun..inşallah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride görürürüz...
amin canım..Allah razı olsun...rabbim yavrunuza sağlıklı uzun ömür versin..kucağınıza aldığınızda yaşadığınız mutluluğu bizlerde yaşarız inşallah...ben de 2010 temmuz annesiyim.
burası yavaş yavaş dolmaya başlar artık.
ben geçen sene 23 kasımda öğrenmiştim hamile olduğumu.
çok büyük bir mutluluk Allah isteyen herkese nasip etsin...
Allah sizlere de yavrularınızı sağlıkla ve zamanında kucağınıza almayı nasip eder inş...
canım onlar için bütün vücudumuz helal olsun:)))kremi not aldım..3.ayımdan sonra sürmeye başlarım..kasık ve bacaklarıma da senden dolayı tecrübe etmiş oldum mutlaka sürerim..çok teşekkürler bilgiler için...canım ben rocun hamilelik çatlakları için yağını kullanmıştım.lireac yanlış bilmiyormasam çok met ediyolar.ama normal badem yağı kakao yağı falanda işe yarıyr .ben 6.ayımdan sonra başlamıştım.ama mutlaka kasıklarınada sür.benim ki harita gibi oldu.göbegi kurtardık gerisini salldık:))
koşa koşa bende geldim:)))dun gece öğrendim ıdrar testınde,sabahta usg ve kan testıyle destekledik:)üstelik benım mını mını bır oğlum var.inşallah saglıkla mutlulukla tamamlarız bu surecı
merhaba arkadaşlar;
bazı topiclerde okuyorum hamileliğin ilk dönemlerinde kasıklarda ve belde ağrı oluyormuş ama bende hiç kasık ağrısı olmuyor bu normal mi sizce?korkmaya başladım..çok ayakta kalırsam belim ağrıyor ama kasıklarımda hiç ağrı olmuyor..sadece test günümden 1 gece önce çok ağrımıştı birde test günü o kadar....
canım her hamile aynı belirtileri yaşamaz.bazı hamile hiç bir belirti yaşamazken bazısı hertürlü zorluğu yaşar.illa bende şu olsun bu olsun diye bekleme canım.hem kasık bende 4. ayımın ortalarında ve 5.ayımda olmuştu oda azdı:)) herşeyin normaldir sıkma canını