2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

merkezi aradım canım...142 merak etmeyin sonucu doğru duydunuz dedi..1 kez daha aynı mutluluğu tattım..Rabbim 9 ay boyunca hep iyi haberler duyursun tüm anne adaylarına inşallah...

amin cnaım gözün aydınn.ALlah nasip etsin kucağına almayı

amin arkadaşım sağolasın..sanırım sen 2010 temmuz annesisin..yavruna sağlıklı ve mutlu ömür diliyorum..bana tavsiye edeceğin şeyler var mı?nelere dikkat etmeliyim neler yiyip içmeliyim?

tşkler hepimiz mutlu olalım ailemizle eşimizle bebişlerimizle:)).evet cnaım 2010 temmuz annesiyim.canım valla herkezin farklı oluyor hamilelği ama eğer iştahın çok açıksa dikkat et derim.ben 23 kilo aldım.hiç iyi deil o kadar kilo almak geceleri tatlı yerdim kalkıp.kalksanda yeme meyve falan ye yat:)) bide ben çatlak kremini sadece göbegime sürdüm göbekde fazla çatlak olmadı ama bacaklarım mahvoldu.bacaklarnada sür bence.ceviz falan ben çok tükettim.mide bulantısı baş dönmesi vs yaşamadım rahat geçti.inş senin hamilelğinde rahat geçer canım

Son düzenleme:
bende 2010 temmuz annesiyim allah sağlıklı bir bebek dünyaya getirmemi nasip etti,
hamileliğim çok bulantılı,aşırı kilo kaybı ve sürekli serum tedavisiyle geçti ama yınede en güzel duyguydu bebeğimin hareketlerini,tekmelerini hissetmek herşeye değerdi,
bütün hamilelere sağlıklı,bulantısız,hayırlı hamilelik diliyorum,bol bol uyuyun, dinlenin,çevrenizdekilere naz yapın allah sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza almayı kısmet etsin.
limon_kabuğu seninde gözün aydın canım.

Slm kızlar bende dün öğrendim 4 haftalık hamileymişim şu an çok şaşkınım ama sanırım bende temmuz annesi olucam tavsiyelerinizi bekliyorum :)

canım iştahım yok denicek kadar az..etrafımdakiler senin hamileliğin ya ebru şallı gibi olur yada çağla şikel gibi derler...çatlak için ne kullanmıştın?özel kremi filan varsa ismini alabilirim...
çok teşekkür ederim emel...tecrübelerinizden yararlanmak isterim..arada sorularım olabilir, tecrübeli anneler olarak cevaplarsanız sevinirim..
Slm kızlar bende dün öğrendim 4 haftalık hamileymişim şu an çok şaşkınım ama sanırım bende temmuz annesi olucam tavsiyelerinizi bekliyorum :)

canım hayırlı olsun..inşallah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride görürürüz...

ben de 2010 temmuz annesiyim.
burası yavaş yavaş dolmaya başlar artık.
ben geçen sene 23 kasımda öğrenmiştim hamile olduğumu.
çok büyük bir mutluluk Allah isteyen herkese nasip etsin...
Allah sizlere de yavrularınızı sağlıkla ve zamanında kucağınıza almayı nasip eder inş...

canım ben rocun hamilelik çatlakları için yağını kullanmıştım.lireac yanlış bilmiyormasam çok met ediyolar.ama normal badem yağı kakao yağı falanda işe yarıyr .ben 6.ayımdan sonra başlamıştım.ama mutlaka kasıklarınada sür.benim ki harita gibi oldu.göbegi kurtardık gerisini salldık:))

hayirlisi olsun canim. benim de son adet 28 eylul kismetse temmuzda alicam bebigimi kucagima,Allah hepimize saglikli bebekler nasip eylesin:))

amin canım..Allah razı olsun...rabbim yavrunuza sağlıklı uzun ömür versin..kucağınıza aldığınızda yaşadığınız mutluluğu bizlerde yaşarız inşallah...
canım onlar için bütün vücudumuz helal olsun:)))kremi not aldım..3.ayımdan sonra sürmeye başlarım..kasık ve bacaklarıma da senden dolayı tecrübe etmiş oldum mutlaka sürerim..çok teşekkürler bilgiler için...

Son düzenleme:
koşa koşa bende geldim:)))dun gece öğrendim ıdrar testınde,sabahta usg ve kan testıyle destekledik:)üstelik benım mını mını bır oğlum var.inşallah saglıkla mutlulukla tamamlarız bu surecı

koşa koşa bende geldim:)))dun gece öğrendim ıdrar testınde,sabahta usg ve kan testıyle destekledik:)üstelik benım mını mını bır oğlum var.inşallah saglıkla mutlulukla tamamlarız bu surecı

canım çok tebrik ederim..Allah tamamına erdirsin...inşallah 9 ay boyunca hep güzel haberlerimizi paylaşırız burdan...

annişler hepinizi tebrik ederim.bende 2010 temmuzculardan biriyim.sizin eyecenınızı hissetmek çok hoşuma gitti.unutmuştum neler yaşadığımı.tüm sorulara açığız,mümkün olduğunca yardım ederiz size(arkadaşlar adına da konuştum ama hemfikir olduklarına eminim )EN BÜYÜK TAVSİYEM LÜTFEN HERKESİN SÖYLEDİKLERİNE KULAK ASMAYIN.BİRÇOK YERDEN FİKİR ALIN VE İYİ ARAŞTIRIN.EN SON İÇİNİZDEKİ SESE KULAK VERİN.EN DOĞRUSUNU DAİMA SİZ BİLECEKSİNİZ!AYRICA OLABİLDİĞİNCE SAKİN BİR HAMİLELİK GEÇİRMEYE ÇALIŞIN,BEN BEBEĞİN BU SÜREÇTEN ÇOK ETKİLENDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.

selam kızlar bende bugun test yaptım ve iki çizgide çıktı sonuç pozitif henüz doktora gitmedim tabiki ama sonuç ve berlitiler hamile olduğumu gözteriyor ve benim daha 9 aylık bir oğluşum var Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

Selamlar
bende 2010 temmuz annesiyim..ve en samimi arkadaşım sanırım 2011 temmuz annelerinden biri olacak bu siteye üye olmasını önerimcem her ne kadar bende deneyimlerimi hem onla hem sizle paylaşsamda aynı anda başka anne adaylarıyla paylaşmak daha farklı bir duygu umarım sizde oda 2011de bebeklerinize aynen biz 2010 anneleri gibi kavuşursunuz..diğer arkadaşların dediği gibi rahat olun ve kıyaslama yapmadan hamileliğinizle ilgili çok araştırın ve doğumla ilgili negatif hikayelerden düşüncelerden uzak durun herşey çok güzel hamilelik doğum bebeğin gelişi..tadını çıkarın hepsinin..

merhaba arkadaşlar;
bazı topiclerde okuyorum hamileliğin ilk dönemlerinde kasıklarda ve belde ağrı oluyormuş ama bende hiç kasık ağrısı olmuyor bu normal mi sizce?korkmaya başladım..çok ayakta kalırsam belim ağrıyor ama kasıklarımda hiç ağrı olmuyor..sadece test günümden 1 gece önce çok ağrımıştı birde test günü o kadar....

canım her hamile aynı belirtileri yaşamaz.bazı hamile hiç bir belirti yaşamazken bazısı hertürlü zorluğu yaşar.illa bende şu olsun bu olsun diye bekleme canım.hem kasık bende 4. ayımın ortalarında ve 5.ayımda olmuştu oda azdı:)) herşeyin normaldir sıkma canını

hızır gibisin canım,içimi rahatlattın çok teşekkür ederim..ben biraz pimpirikli yapıdayım 9 ayım böyle evhamla geçicek sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…