2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar bende hamileyim ve temmuz annesi olucam inşallah.zemuszemus
daha hamileliğin nasıl bişey olduğunu pek anlayamadım.ama içim kıpır kıpır.rabbim kucağıma almaya nasip eder inşallah.

bende 8 kasımda öğrenmiştim hamiş olduğuğumu 1 temmuzda doğurdumm..
hekeze sağlıklı güzel bir hamilelik diliorumm

yeni hamişleri tebrik ediyorum inş.güzel bi hamilelik geçirir bebeklerinizi kucagınıza alırsınız

merhaba kızlar
bende 2.bebeğime hamileyim 5 gün önce öğrendim
Allah kısmet ederse temmuz 2011e denk geliyor benimde
çok heyecanlıyım inş güzel paylaşımlar yaşarızopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

herkeze selam lar inş.topiğiniz hamislerle dolar taşar bende geçen sene buayın 29nda öğrenmiştim hamileliğimi düşükle sonuçlandı inş.yine buay hamile kalmak nasip olur Rabbim isteyen herkeze yaşatsın bu güzel duyguyu

kızlar bende geçen sene 13 ekimde hamile kalmıştımmm.
rabbim hepinizin kucağına almayı nasip etsin bebeklerinizi..

slm kızlar bende hamileyim ve temmuz annesi olucam inşallah.zemuszemus
daha hamileliğin nasıl bişey olduğunu pek anlayamadım.ama içim kıpır kıpır.rabbim kucağıma almaya nasip eder inşallah.

canım çok sevindim hayırlısı olsun .Allah kucağına almayı nasip etsin.

ayyyy çok duygulandım geçen sene bu zamanlar bizde böyleydik allahım hayırlısıyla kucağınıza aldığınız günleride göstersin :)) bende 11 ekimde hamile kaldım 8 temmuzda doğum yaptım :))

2010 temmuz anneleri basmış bu topiği..kaydirigubbakcemile3
Ben eksik kalmayım diye ben de geldim..kaydirigubbakcemile3

Ne de olsa kardeş topiğimiz sayılır burası..:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Benim de SAT ım 15 ekimdi..20 kasımda hamileliğimi öğrendim ve 8 temmuzda prensesim kollarımdaydı çok şükür..:lepi:

------------------------------

Bu topicte ,çok güzel, çok heyecanlı, hergün yeni ve güzel paylaşımlar sizi bekliyor 2011 temmuz anneleri...a.s

Yolun başında sonuna kadar,:CüvCüv: sonrasından da bebişlerinizin :ecrin_bebek:büyümelerini takip ederken ,burada birbirinize destek olacak ve güzel dostluklar kuracaksınız..:1hug:

Bu topicte çok şey öğreneceksiniz..:1hug:
Biz hamilelik serüvenimizi tamamladık, şimdi yavrularımızın gülücükleriyle hayata daha bir sıkı tutunuyoruz.hihoyyyt
Allah hepinizi hayırlısı ile yavrularınıza kavuştursun..
:Saruboceq:
:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

slm annişler ne güzel duygu bunlar ya bizde bir kaç ay önce böyleydik çift çizgiyi görünce havalara uçmuştum ve şimdi 16 haftalık olduk çok şükür. darısı başınıza

Son düzenleme:
2010 anneleri teşekkür ederiz güzel dilekleriniz içinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yazdıklarınızı okuyunca bende duygulandım
inşallah bizde 2012 temmuz annelerini basabileceğimiz günleri görürüzkaydirigubbakcemile3

Merhaba anne adayları,

Ben de 2010 Temmuz'unda hayatımın aşkına kavuştum. Sizi uzun ama güzel bir yolculuk bekliyor. Muhtemelen birkaç hafta içinde kiminizde bulantı kiminizde halsizlik vs. gibi belirtiler baş gösterecek ve hamile olduğunuzun iyice farkına varacaksınız. Ben hep isterdim ki karnım kocaman olsun, şöyle hamile olduğumu hissedeyim hepten , hakikaten 6. aydan sonra bayagı buyudu karnım ama sadece karnım buyudu..Sizler de bizim yaşadıklarımızı yaşayacaksınız, biran önce yavrularınıza kavuşmak isteyeceksiniz ama unutmayın ki hamilelik süreci de çooook değerli bir süreç, bebeğin tekmeleri vs.. inanılmaz bir deneyim yaşayacaksınız...Tadını doya doya çıkarmanızı dilerim :)

hamilelik çok kısa bir süreç. çok özel, çok farklı.. içinizde size özel bir canlı büyüyor, önce kıpırdanıyor, sonra tekmeliyor.. kucağa almak bambaşka bir duygu, mükemmel ama hamilelik çok farklıydı. kıymetini bilin. keyfini çıkarın, bebeğinizle konuşun, onu dinleyin, bol bol naz yapın çok çabuk geçiyor zaman ve hamileliğinde tadı damağınızda kalıyor. birde tavsiyem bol bol uyuyun, uykusuz gecelere hazırlık.. hepinize sağlıklı ve mutlu hamilelik diliyorum. umarım bebğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız..

günaydın kızlar sanırım bende buranın müdavimlerinden olacağım pazar günü iki test yaptım ikiside çift çizgiydi hala inanamıyorum inşallah topik dolar taşar

öncelikle hepinize hayırlı olsun kızlar. ben de 2010 temmuz annelerindenim. zaman nasıl geçer karnım ne zaman büyür, cinsiyeti ne, kızımı bir an önce kucağıma alsam dediğim günler dün gibi. şimdi 3 aylık oldu. inşallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız kuzularınızı. topic iniz hayırlı olsun. hepinize sağlıklı ve mutlu hamilelik diliyorum.

ben tüpbebekle hamile kaldım..sonucumu bugün öğrendim 142 çıktı..hesaplama yaptım doğumum 6 temmuz çıktı..sanırım bu başlık altında yazmam gerekicek bundan sonra...halen daha hamile olduğuma inanamıyorum..3 ayı atlatmadan da inanamıycam heralde..

Son düzenleme:

canım gözün aydın.Allah kucağına almayı nasip etsin

canım gözün aydın.Allah kucağına almayı nasip etsin

amin arkadaşım.çok teşekkür ederim...halen inanamıyorum..test sonucunu merkezden beni aramışlardı öyle öğrenmiştim..142 olduğuna inanamadığım için yarın merkezi tekrar arayıp sorucam acaba doğru rakam mı duydum diye..hamilelik benim için hayalden öte değildi oyüzden 1 kez daha duymadan sonuca inanamayacağım galiba..:1no2:

iyi haberlerini bekliyoruz canım.inş hamilesindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…