2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kizlarrrrr idrar testi yaptirdimm ve kocaman bir artim varrr hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm galiba yarin kan testi herseyi soyleyecekkkk.... yarin gorusuruz temuz anneciklerii

buradan da tebrik edeyim claramavi..inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirip yavrunu sağlıkla kucağına alırsın....

merhabalar
ben de 28 ekim akşamı yaptığım idrar testiyle hamileliğimi öğrendim SAT 1 ekim 29 ekimde kan değerim 330 çıktı 31 ekimde de 1300 çıktı aradaki yükseliş 2 kat olması gerekirken 4 kat çıktı şaşkınım daha çok erken olduğu için kese görünmezmiş haftasonu doktora görüneceğim belki kese görünür çok merak ediyorum

buradan da tebrik edeyim claramavi..inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirip yavrunu sağlıkla kucağına alırsın....

Tesekkur ederim limon_kabugu.... bugun kan degerini ogrenmeye gittim degerim 27 bana cook dusuk geldi.... doktorda hamile oldugumu ama degerimin henuz dusuk oldugunu soledi..... off yaa... bu arada benim test tarihim 1 kasimde ama ben cook sabirsizlandigim icin gecen cuma yaptirmistim malum burda ayni gun test sonucunu alamiyorsunuz.... yarin tekrar gitmemi istedi ebeyi gorecekmisim ve yapilmasi gerekenler... gerekli kontroller yapilacakmis... persembe gunude tekrar kan vermemi istedi.. eger tamam derlerse ben yarin kan vermeyi istiyecem... ayni zamanda folik asit yazdi bugun basladim... hayirlisi bakalim.

merhaba cici anne adayları ben de bugün idrar testi yaptım 2 cizgi cıktı:))
sürpriz oldu bu bana acıkcası cünkü 16 aylık bir bebegim varr
sükürler olsun ki herkes tatsın bu mucizeyi:) yarın kan tahili yaptırıp sonucu yazarım size:)

son adet tarihim 29 eylüldü erken ögrenmiş gibi oldum cünkü adetlerim hep bir hafta önce geliyordu ben de dayanamayıp yaptım testi ögrenince de agladım sanki hersey belli olmus gibi simdiden
neyse hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin

merhaba canim öncelikle tebrik ediyorum benimde sat 1 ekim, ve 29 ekimde idrar testim pozitif cikti 31 ekimde yine yaptim yine pozitif cikti..... kan testi yapmadim henüz doktorada gitmedim,

sen ne zaman doktora gideceksin ben biraz korkuyorumda olumsuz birsey duyucam diye cünkü 6 ay önce 4 aylik bebegimi düsürdüm ((

arkadaşlar iyi geceler!hepinizi taze kıdemli temmuz annesi olarak tebrik ediyorum!allah bebeklerinizin pırıl pırıl gülüşlerini görmek nasip etsin!

bende bu sabah öğrendimmmmmm. aşılamam tutmuşşş. benide aranıza alın

canım çok tebrik ederim.. kan değerinin 4 katına çıkmasıyla ilgili hiçbir fikrim yok.. ikiz hamileliklerde değer böyle 4 katına çıkar mı acaba ,testi yaptırdığın hastanede bir kadın doğumcuya danışsaydın keşke..bende merak ettim şimdi.
canım cuma günü transferinin kaçıncı günüydü?çok erken yaptırdıysan düşük çıkması normal..daha öncede anlatmıştım bu olayı, bir arkadşımın bethcg değeri transferin 11.günü 11 çıktı ,benimki de 59 çıkmıştı..arkadaşımın şuan dünyalar güzeli bir kızı var ....
benim değerim de 2 gün sonra düşmeye başlamıştı kimyasal gebelikmiş meğersem..oyüzden bu değere çok takılma ve testi tekrar et..dualarım seninle
canım hayırlı olsun,sağlıkla kucağına alırsın inşallah... aramızda tecrübeli bir anne adayının olması bizim için büyük şans olucak..
canım düşük yaşamışsın çok geçmiş olsun,inşallah bu bebeğini 9 ay boyunca sağlıkla taşıyıp kucağına alırsın..
arkadaşlar iyi geceler!hepinizi taze kıdemli temmuz annesi olarak tebrik ediyorum!allah bebeklerinizin pırıl pırıl gülüşlerini görmek nasip etsin!
dualarına yürekten amin gizem...
bende bu sabah öğrendimmmmmm. aşılamam tutmuşşş. benide aranıza alın

hoşgeldin canım...sağlıkla kucağına alırsın inşallah..

ben cumartesi sabahına yani 6 kasım sabahına randevu aldım inşallah ben de olumsuz bir şey duymam kan değerimin böyle anormal yükselişi korkuttu beni çünkü çok zor zamanlar yaşamışsındır düşükle haklı olaraktan korkatak yaklaşıyorsun bu gebeliğine Allah kolaylık, sabır versin, yardımcın olsun Allah kimseye yaşatmasın öyle acı

Son düzenleme:

cnm korkma benimde kan değerim 100 lerdeydi 2 gün sonra 600 lere çıkmıştı kormana gerek yok bence

Allahin izniyle hicbirsey olmaz insallah canim bu ara onu düsünmemeye calis, sanki gebe degilmissin gibi davran, benim esim hacca gidiyor bu hafta baya misafirim geldi hala geliyor, bende onlar sayesinde unutuyorum biraz yoruluyorum ama yinede gün boyu düsünmüyorum... first olmuyor, düsük zordu hala etkisini yasiyorum ve dogal olarakta korkuyorum..... Rabbim kimseye bu acilari yasatmasin, tabi daha kötü durumda olanlari düsünce halime hamdediyorum, en azindan kipirdamasini hissetmedim kucagima alip kokusunu duymadim anne diyisini duymadim, okul hatiralarini paylasmadim yani bunlari yasayip kaybetmek cok daha agir olurdu diye düsünüyorum ve hrzaman hamdediyorum Rabbime, o herseyin en iyisini bilir bu kezde kimseye söylemedim esim biliyor sadece, daha doktora gitmedim..... bakalim doktoradan sonra kesinlesir hersey, Rabbim herkesin gönlüne göre versin insallah

Merhaba arkadaslar.
Bende 29 ekim ögrendim hamile oldugumu degerim 560.
Bugün tekrar kan verdim 2225 yükseldi.

hepinizi tebrik ederim kızlar :)) güzel güzel doğumlar yapın inş.

Merhaba arkadaslar.
Bende 29 ekim ögrendim hamile oldugumu degerim 560.
Bugün tekrar kan verdim 2225 yükseldi.

hayırlı olsun maşallah çok güzel değerlerin Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Limon_kabugu bende testimi 11. gunde yaptim ama normal tarihim 1 kasimdi yani 3 gun sonra yaptirmam lazimdi... persembe yine kan veriyorum bende acikcasi erken test yapmaya bagliyorum... degerim 27 idi..

Butun temmuz aneleri adaylari... umarim sorunsuz... saglikli... bi hamilelik geciri(iz)siniz.... Ben cook bekledim bu sonucu... cok karamsirliga kapildim ..kizdim zaman zaman kendime ... hala korkuyorum ama icten ice coooooook mutluyum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…