buradan da tebrik edeyim claramavi..inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirip yavrunu sağlıkla kucağına alırsın....
merhaba canim öncelikle tebrik ediyorum benimde sat 1 ekim, ve 29 ekimde idrar testim pozitif cikti 31 ekimde yine yaptim yine pozitif cikti..... kan testi yapmadim henüz doktorada gitmedim,merhabalar
ben de 28 ekim akşamı yaptığım idrar testiyle hamileliğimi öğrendim SAT 1 ekim29 ekimde kan değerim 330 çıktı 31 ekimde de 1300 çıktı aradaki yükseliş 2 kat olması gerekirken 4 kat çıktı şaşkınım daha çok erken olduğu için kese görünmezmiş haftasonu doktora görüneceğim belki kese görünür çok merak ediyorum
arkadaşlar iyi geceler!hepinizi taze kıdemli temmuz annesi olarak tebrik ediyorum!allah bebeklerinizin pırıl pırıl gülüşlerini görmek nasip etsin!
canım çok tebrik ederim..merhabalar
ben de 28 ekim akşamı yaptığım idrar testiyle hamileliğimi öğrendim SAT 1 ekim29 ekimde kan değerim 330 çıktı 31 ekimde de 1300 çıktı aradaki yükseliş 2 kat olması gerekirken 4 kat çıktı şaşkınım daha çok erken olduğu için kese görünmezmiş haftasonu doktora görüneceğim belki kese görünür çok merak ediyorum
canım cuma günü transferinin kaçıncı günüydü?çok erken yaptırdıysan düşük çıkması normal..daha öncede anlatmıştım bu olayı, bir arkadşımın bethcg değeri transferin 11.günü 11 çıktı ,benimki de 59 çıkmıştı..arkadaşımın şuan dünyalar güzeli bir kızı var ....Tesekkur ederim limon_kabugu.... bugun kan degerini ogrenmeye gittim degerim 27 bana cook dusuk geldi.... doktorda hamile oldugumu ama degerimin henuz dusuk oldugunu soledi..... off yaa... bu arada benim test tarihim 1 kasimde ama ben cook sabirsizlandigim icin gecen cuma yaptirmistim malum burda ayni gun test sonucunu alamiyorsunuz.... yarin tekrar gitmemi istedi ebeyi gorecekmisim ve yapilmasi gerekenler... gerekli kontroller yapilacakmis... persembe gunude tekrar kan vermemi istedi.. eger tamam derlerse ben yarin kan vermeyi istiyecem... ayni zamanda folik asit yazdi bugun basladim... hayirlisi bakalim.
canım hayırlı olsun,sağlıkla kucağına alırsın inşallah...merhaba cici anne adayları ben de bugün idrar testi yaptım 2 cizgi cıktı:))
sürpriz oldu bu bana acıkcası cünkü 16 aylık bir bebegim varr
sükürler olsun ki herkes tatsın bu mucizeyi:) yarın kan tahili yaptırıp sonucu yazarım size:)
son adet tarihim 29 eylüldü erken ögrenmiş gibi oldum cünkü adetlerim hep bir hafta önce geliyordu ben de dayanamayıp yaptım testi ögrenince de agladım sanki hersey belli olmus gibi simdiden
neyse hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin
canım düşük yaşamışsın çok geçmiş olsun,inşallah bu bebeğini 9 ay boyunca sağlıkla taşıyıp kucağına alırsın..merhaba canim öncelikle tebrik ediyorum benimde sat 1 ekim, ve 29 ekimde idrar testim pozitif cikti 31 ekimde yine yaptim yine pozitif cikti..... kan testi yapmadim henüz doktorada gitmedim,
sen ne zaman doktora gideceksin ben biraz korkuyorumda olumsuz birsey duyucam diye cünkü 6 ay önce 4 aylik bebegimi düsürdüm((
dualarına yürekten amin gizem...arkadaşlar iyi geceler!hepinizi taze kıdemli temmuz annesi olarak tebrik ediyorum!allah bebeklerinizin pırıl pırıl gülüşlerini görmek nasip etsin!
bende bu sabah öğrendimmmmmm. aşılamam tutmuşşş. benide aranıza alın
merhaba canim öncelikle tebrik ediyorum benimde sat 1 ekim, ve 29 ekimde idrar testim pozitif cikti 31 ekimde yine yaptim yine pozitif cikti..... kan testi yapmadim henüz doktorada gitmedim,
sen ne zaman doktora gideceksin ben biraz korkuyorumda olumsuz birsey duyucam diye cünkü 6 ay önce 4 aylik bebegimi düsürdüm((
ben cumartesi sabahına yani 6 kasım sabahına randevu aldım inşallah ben de olumsuz bir şey duymam kan değerimin böyle anormal yükselişi korkuttu beni çünküçok zor zamanlar yaşamışsındır düşükle haklı olaraktan korkatak yaklaşıyorsun bu gebeliğine Allah kolaylık, sabır versin, yardımcın olsun Allah kimseye yaşatmasın öyle acı
ben cumartesi sabahına yani 6 kasım sabahına randevu aldım inşallah ben de olumsuz bir şey duymam kan değerimin böyle anormal yükselişi korkuttu beni çünküçok zor zamanlar yaşamışsındır düşükle haklı olaraktan korkatak yaklaşıyorsun bu gebeliğine Allah kolaylık, sabır versin, yardımcın olsun Allah kimseye yaşatmasın öyle acı
cnm korkma benimde kan değerim 100 lerdeydi 2 gün sonra 600 lere çıkmıştı kormana gerek yok bence
Merhaba arkadaslar.
Bende 29 ekim ögrendim hamile oldugumu degerim 560.
Bugün tekrar kan verdim 2225 yükseldi.