2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldinnn minecimmmmm sefalar getirdinnnnnn
ayyy sorma canım yaa en mutlu anımızı burda paylaşmıştıkkk insan bi garip oluyo düşündükçe yaaaa

okulda her fırsatta bu sayfayı açıyodum sonra yasaklamışlardı açamıyordum smile kullanmayı özlemişim keşke facede de olsa bunlar

burda yazdığına cevap yazılana kadar forum takip te takılırmıydın sen de

naber kızlar))) topİğİmİzİ zİyaret zamanıymuş ))))

hoşgeldinnnn bitanemmmm
ayy canım yaa çok yalnız bırakmışız bide okudum bazı arkadaslar hala face.e gelemiyomus burayıda ihmal etmeyelim dedim
naber nasılsın bebişler nasılllll
bende banyı yaptırdım emir kaanı hasta ama napim dayanamıomm temzilik imanıma işlemişşş inşş daha beter hasta olmaz kuzucum
şimdi uyuttum bakalım

ayy unutmuşum buraya yazmayı gerçekten... face var yaaa burayı boşladık amma konuşurduk burdan gerçi şimdi face de muhabbetin dibine vuruyoruz ama burası da ilk göz ağrımız....

ayy unutmuşum buraya yazmayı gerçekten... face var yaaa burayı boşladık amma konuşurduk burdan gerçi şimdi face de muhabbetin dibine vuruyoruz ama burası da ilk göz ağrımız....

evet canımm yaaa sanki hala hamişimm gibi buraya yazınca bi garip oluyo insan((

aaaay bende bi tuhaf oldum şimdiii...çoooooookk zaman olmuşş buraya gelmeyeliii

ne kadar yalnız kalmış topiğimiz.bir ben varım şu an.burda yazışmak da güzeldi kızlar,face e ara verin biraz.

ben de özlemişim burayı, hamileliğim geldi aklıma. hepinizi çok seviyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…