benim üzerimden tır geçmiş gibi nerem ağrıyor onu bile anlamıomm bazen bide sürekli ıslaklık hissi var gibi oluyo sürekli wcdeyim paronayak oldum çıktım zaten
ben yaptıktan sonra pudra sürüyorum genelde..ama yapmadan pudra sürmek nasıl olur bilmiorum ki..:44:hiç denemedim..her halükarda acıyo gerçi..hatta benim o kadar acıdı kii kızardı baya..bi de sıcaktan orası tahriş oldu iice pişik oldu çok finaa ne sürsem fayda etmio bebeğin pişik kremlerini kullanorum napüm aslında ağdadan sonra bepanten sürmek lazımmış..bi dahakine öle yapıcam artık..geç oldu biraz amaa..:44:
heya ver tabi anam nolcak.. ben su da vericem zaten annem ne derse onu yapıcam kadın 4 tane büyütmüş hepimiz sağlıklı ve normal ölçülerde insanlarız ben ilk defa doktora 7 yaşında kabakulak olunca gitmişim.. düşün o yüzden eskileri dinlemekte fayda var bana göre
evet ya bende her wc ye gittiğimde kontrol ediorum bi anormallik var mı die..ama henüz bişi yok bebişin pek gelmeye niyeti yok sanırsamki..:26:
heya ver tabi anam nolcak.. ben su da vericem zaten annem ne derse onu yapıcam kadın 4 tane büyütmüş hepimiz sağlıklı ve normal ölçülerde insanlarız ben ilk defa doktora 7 yaşında kabakulak olunca gitmişim.. düşün o yüzden eskileri dinlemekte fayda var bana göre
kimisi su verilmez diyo kimisi ver diyo benimde kafamı karıştırdılar
ha birde güneşli bir odada durması lazım bebeğin dediler
bende verdiririm o zaman nasılsa 5 lt içmeyecek ya
kızlar ya beslenme demişken ben nuk un 0-6 ay biberonunu aldım deliği iğne kadar öyleymi, oluyo bu nda bi anormallikmi var anlamadım
kızlar ya beslenme demişken ben nuk un 0-6 ay biberonunu aldım deliği iğne kadar öyleymi, oluyo bu nda bi anormallikmi var anlamadım
canım geçenlerdede sordu biri odamı sendin kıs yoksaben hiç dikkat etmedim ama sırf merakımı gidermek için eve gidince bakacam o zaman yazarım sana
birrdeee gaz yapmayan biberon alın derim..
canım geçenlerdede sordu biri odamı sendin kıs yoksaben hiç dikkat etmedim ama sırf merakımı gidermek için eve gidince bakacam o zaman yazarım sana
gaz yapanı yapmayanıda mı varmış daha neler duyacazsen aldınmı canım markası ne :44:
evet bendim cevabı göremedim galiba
ya bide süt pompası konusunsa ç.oooook kararsızım bir al diyo biri alma biri diyo elektirikli daha iyi biri manuel anlamadım yaaaa hangisi hangisi
gaz yapanı yapmayanıda mı varmış daha neler duyacazsen aldınmı canım markası ne :44:
çevremde kullananlardanda elektirikli olanının daha iyi olduğunu duydum bende almadım daha kararsızım :44:
kızlar kaç kilo aldınız toplamda? benim 13-14. 54le başlamıştım. 67-68 arasında gidip geliyor, bir aydır pek kilo almıyorum. karnım da patlayacak gibi, çok gergin. ayaklarım da 1 numara büyümüş, eskiden 37 giyerdim, yeni ayak numaram 38 olmuş. bunu 3 ayakkabı alarak kutladım hemen. sizde durumlar nasıl?
aldım tabiisi dr browns diye bir marka bir de yurtdışından gelen playtex diye biberon var bende
nasıl duymadın kıs amma muhabbetini yaptık burda gaz gidericili felan diye
dr browns aldım bende