2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

benim üzerimden tır geçmiş gibi nerem ağrıyor onu bile anlamıomm bazen bide sürekli ıslaklık hissi var gibi oluyo sürekli wcdeyim paronayak oldum çıktım zaten

evet ya bende her wc ye gittiğimde kontrol ediorum bi anormallik var mı die..ama henüz bişi yok bebişin pek gelmeye niyeti yok sanırsamki..:26:

ben geçen gittim ya canım ağdacıya
kadın ilk once pudraladı sonra aldı süper oldu , hiçte katlanılmıycak gibi değildi birde düşün hamilelikte ne kadar hassas
eve gelincede serbulo arkadaşımız bepanten sür demişti sürdüm
ne acıma ne sivilce çok iyi oldu sıcak olmasına rağmen....

kuzenin kayınvalidesi 1 yaş ara ile 4 tane torun büyüttü kadın , hepsi maşallah turp gibi bende ona sorucam
benim anadan fayda yok , ilk torunuyla meşgul

evet ya bende her wc ye gittiğimde kontrol ediorum bi anormallik var mı die..ama henüz bişi yok bebişin pek gelmeye niyeti yok sanırsamki..:26:

bende ya aynen beklicez gibi görünüyo baya gelmeye niyetleri yokgelsede sevsek yesek

kızlar ya beslenme demişken ben nuk un 0-6 ay biberonunu aldım deliği iğne kadar öyleymi, oluyo bu nda bi anormallikmi var anlamadım

birde sağlıkla alakası yok ama zemzem suyu verin diyorlar.şekerli su vermem de bir iki damla zem zem şeyttiririm.

kimisi su verilmez diyo kimisi ver diyo benimde kafamı karıştırdılar
ha birde güneşli bir odada durması lazım bebeğin dediler
bende verdiririm o zaman nasılsa 5 lt içmeyecek ya

kızlar ya beslenme demişken ben nuk un 0-6 ay biberonunu aldım deliği iğne kadar öyleymi, oluyo bu nda bi anormallikmi var anlamadım

chicconun kide öyle canım

canım geçenlerdede sordu biri odamı sendin kıs yoksa ben hiç dikkat etmedim ama sırf merakımı gidermek için eve gidince bakacam o zaman yazarım sana

canım geçenlerdede sordu biri odamı sendin kıs yoksa ben hiç dikkat etmedim ama sırf merakımı gidermek için eve gidince bakacam o zaman yazarım sana

evet bendim cevabı göremedim galiba

ya bide süt pompası konusunsa ç.oooook kararsızım bir al diyo biri alma biri diyo elektirikli daha iyi biri manuel anlamadım yaaaa hangisi hangisi

evet bendim cevabı göremedim galiba

ya bide süt pompası konusunsa ç.oooook kararsızım bir al diyo biri alma biri diyo elektirikli daha iyi biri manuel anlamadım yaaaa hangisi hangisi

çevremde kullananlardanda elektirikli olanının daha iyi olduğunu duydum bende almadım daha kararsızım :44:

mesai bitti kızlar ben kaçıyom akşama 2 aylık bi bebiş görmeye gitcezz iyi akşamlarr

kızlar kaç kilo aldınız toplamda? benim 13-14. 54le başlamıştım. 67-68 arasında gidip geliyor, bir aydır pek kilo almıyorum. karnım da patlayacak gibi, çok gergin. ayaklarım da 1 numara büyümüş, eskiden 37 giyerdim, yeni ayak numaram 38 olmuş. bunu 3 ayakkabı alarak kutladım hemen. sizde durumlar nasıl?

çevremde kullananlardanda elektirikli olanının daha iyi olduğunu duydum bende almadım daha kararsızım :44:

bence şuan pompa için erken yaa..hele bi sağımlık duruma gelelim ozman alırızzz :)))) belke allahkorusun az süt gelecek filan... ama alırsam elektirikli alırım bende

16 kilo aldım toplamda artık son ayda bi 4 alırım 20 ile biter bu iş
19kg lik damacana gibi tipim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…