2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar
son haftalarda garip garip ağrılarım başladı sizde de oluyor mu?
hani arada kasık ağrısı, sırt,bel ağrısı normal de
benim son iki haftadır sabah uyandığımda ellerim hatta parmaklarım ağrıyor, baya yoğun bir şekilde, böyle parmaklarımı açıp kaparken zorlanıyorum
şimdide yeni bir ağrı başladı; iki bacağımda da kaval kemiğim ağrıyor:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
şaka gibi bu hamilelik:KK53:

ayy aynı ben benim diz kapağımla ayak bileğim arasında sanki sinirler çekiliyo gibi oluyor...böle kramp desen değil ağrı desen değil ne oluyo bende bilmiyorum....ellerde seninle aynı durumda...miğde desen bel desen hiç sorma...ama ne diyelim az kaldı be şeker yeterki bıcırıklar sağlıklı olsun

Allah kolaylık versin canım ya ben 33+4 te bırakmıştım okulu..iyiki bırakmışım meğer ne çok yoruluyormuşum bırakınca farkettim ..hele uykusuz bi geceden sonra sabah işe gitmek işte en kötüsüde buydu...sabırrr artık hepimizin az kaldı..

tam anlamıyla öyle tır geçmiş gibi..bugünde kaburga altım ağrıyo töbe töbeee...aradada kalbim sıkışıyor sanki...
geçen wc mi saydım sabahtan yatana kadar 14 kere wc yw taşındım 1 günde..tam 14....

aaa bak kaburgayı eklmeyi unutmuşum az önce listeye:KK60: 14 demek acaba benim kaç yarın bende sayayım:KK60:

slm kızlaaaar tugcal yaptı mı dogum ya daha yeni girebildim
bebegin kontrolu vardı malesef biraz sarılık cıktı oglumda:KK50:

slm fıstık yapmış facede paylaşmış bazı bebekler doğar doğmaz geçiriyor canım hastanede falan tutuolar sağlığı yerindeyse başka sıkıntısı yoksa sarılık falan gelip geçer

[

selam canım hoşgeldin ... evet doğurdu sağlıkla geldi miniğimiz ama kilosu 2900 felandı galiba tam hatırlamıyorum..
canım istersen kaşıkla az az mama yedir seninkinede sarılığı artmasın yoksa çok zor olur...biz ablamın bebeğine öle yaptık hemen düşmüştü sarılığı bol bol yedir

aaa bak kaburgayı eklmeyi unutmuşum az önce listeye:KK60: 14 demek acaba benim kaç yarın bende sayayım:KK60:
bekliyorum say bakalım kaç olcak...:KK52:

pelincim üzülme canım sarılık olsun tek sorun..oda geçer..

Allah kolaylık versin canım ya ben 33+4 te bırakmıştım okulu..iyiki bırakmışım meğer ne çok yoruluyormuşum bırakınca farkettim ..hele uykusuz bi geceden sonra sabah işe gitmek işte en kötüsüde buydu...sabırrr artık hepimizin az kaldı..

tam anlamıyla öyle tır geçmiş gibi..bugünde kaburga altım ağrıyo töbe töbeee...aradada kalbim sıkışıyor sanki...
geçen wc mi saydım sabahtan yatana kadar 14 kere wc yw taşındım 1 günde..tam 14....
Ben gece de uyanıyorum 2 saatte bir tuvalet için.Benim kesin 30 oluyodur yarın ben de bi sayayım..:KK1: Bebişlerimiz sağlıklı olsun da aman tuvalette de yatarız nolucak...:KK1::KK1::KK1:

Üzülme canım emzir bol bol geçer azsa sorun olmuyor biliyorsun..

kızlar dün hafif şiddette bir adet sancısı girdi,annem garibim telaşlandı doktora gidelim diye,ben de son ay normaldir dedim ama baktım da hiç özlememişim adet sancılarını,böyle iyiydik biz,diyorum son ana kadar kalsa içerde ben memnunum halimden

adet sancıları yakında hepimisin kapısında

:KK31:

kızlar bu sarılık hepimiz derdi olucak ilk haftalar
şekerli su ve sık sık bebeği doyurmak gerek diyolar...:44:
doyurmak tamamda şu şekerli su olayına giricek olan var mı?

kizlar nasilsiniz.... uzun süreli bir hastane serüveninden stresten sonra cok sükür kuzumu kucagima alabildim... yüksek tansiyon ve preeklampsiden dolayi bebegim yeterince gelismini tamamlayamadigi icin sanci verilerek doguma hazirlandim.... ama o gün o vrilen sancilardan sonra bebegimin kalp atislari tehlikeye griince direk sezeryana alindim cok acil oldu... ben hala soktayim kizim biraz minik ama sükür saglikli vücut isisinda problem var sadece isisi cok düsük o yüzden 1 gün küvezde kaldi... 5 gün hastanede kaldik... bugün evimize geldik sükür simdilik hersey yolunda bende kuzumda iyiyiz.... darisi difer bekleyen annelerin basina, o kadar güzel bir duyguki kokusu rengi teni herseyi bambaska... kizim 36+3 te 2100 gr 44 cm olarak dogdu.... anne karninda daha cok bekletmek daha cok riske gireceginden erkenden alinmasi benimde icimi rahatlatti... simidlik sizlere haber vermek icin kisada olsa durumumuzu anatim ama dogum hikayemi detayli olarak yazicam.... sagolsun mecik arkadasimiz haber vermis dogumyaptigimi....
herkese kucak dolusu sevgiler, kizimda teyzelerini kucakliyor :)) :emir_bebek::emir_bebek:

ay hayırlı olsun canım allah analı babalı buyutmeyi nasip etsin
ay bu temmuz annelerinin hali ne olacak minik minik dogururyoruz
bebişleri benimkide 2400 du canım :emir_bebek:

ben vericem canım şekerli su sarılık ilerlerse mor ışına felan yatırıyolar ve 7 gün hastanede kalabiliyo o yüzden vermekte bi sakınca görmüyorum... hepimize öle yapılmış ilk doğduğumuzda zararlı olduğunu düşünmüyorum.

İlk kızımda ben de çektim bu sarılıktan.Ama öyle 7 gün filan yatılmıyor canım yaa
1 gün yattı hoş sezeryanlı halimle 10 güne bedeldi 1 gün de ....Şimdi de hamileyim
ve ödüm kopuyor yine aynı şeyleri yaşamaktan

ben vericem canım şekerli su sarılık ilerlerse mor ışına felan yatırıyolar ve 7 gün hastanede kalabiliyo o yüzden vermekte bi sakınca görmüyorum... hepimize öle yapılmış ilk doğduğumuzda zararlı olduğunu düşünmüyorum.

kimisi su verilmez diyo kimisi ver diyo benimde kafamı karıştırdılar
ha birde güneşli bir odada durması lazım bebeğin dediler
bende verdiririm o zaman nasılsa 5 lt içmeyecek ya :KK1:

Nasıl Canım..?Ağda yapmadan önce bölgeyi pudralamak mı gerek...?hiç denemedim...acıyı azaltıyor demek..çook güzell..mutlaka denemeliyiz...ama hassas bölgelere pudralı ağda kullanılıyor.yine de pudra mı döktürdün ...Nasıl uyguladın..?

ben yaptıktan sonra pudra sürüyorum genelde..ama yapmadan pudra sürmek nasıl olur bilmiorum ki..:44:hiç denemedim..her halükarda acıyo gerçi..hatta benim o kadar acıdı kii kızardı baya..:KK52:bi de sıcaktan orası tahriş oldu iice pişik oldu çok finaa:KK17: ne sürsem fayda etmio bebeğin pişik kremlerini kullanorum napüm:kk77: aslında ağdadan sonra bepanten sürmek lazımmış..bi dahakine öle yapıcam artık..geç oldu biraz amaa..:44:

İlk kızımda ben de çektim bu sarılıktan.Ama öyle 7 gün filan yatılmıyor canım yaa
1 gün yattı hoş sezeryanlı halimle 10 güne bedeldi 1 gün de ....Şimdi de hamileyim
ve ödüm kopuyor yine aynı şeyleri yaşamaktan

canım benim yeğenim yattığı için biliyorum demekki seninki hafifmiş....ya kimseyi korkutmak değil amacım ama çocuğu aç bırakmayın arkadaşlar...gerekirse mama verin ilk günden... sonrası çok çileli oluyo

ben varım iki kızı olan bi ark mutlaka yap bebek ilk saatlerinde ac kalmamalı dedi bakalım ayık olursam ya yapcam yada anneme dicem o yapsın

ay hayırlı olsun canım allah analı babalı buyutmeyi nasip etsin
ay bu temmuz annelerinin hali ne olacak minik minik dogururyoruz
bebişleri benimkide 2400 du canım :emir_bebek:

canım şimdi kaç oldu bebiş bide ticker ını yenile bebişimzin haftasını görelim artık:KK49:

kimisi su verilmez diyo kimisi ver diyo benimde kafamı karıştırdılar
ha birde güneşli bir odada durması lazım bebeğin dediler
bende verdiririm o zaman nasılsa 5 lt içmeyecek ya :KK1:

heya ver tabi anam nolcak.. ben su da vericem zaten annem ne derse onu yapıcam kadın 4 tane büyütmüş hepimiz sağlıklı ve normal ölçülerde insanlarız ben ilk defa doktora 7 yaşında kabakulak olunca gitmişim.. düşün o yüzden eskileri dinlemekte fayda var bana göre

X