2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar kaç kilo aldınız toplamda? benim 13-14. 54le başlamıştım. 67-68 arasında gidip geliyor, bir aydır pek kilo almıyorum. karnım da patlayacak gibi, çok gergin. ayaklarım da 1 numara büyümüş, eskiden 37 giyerdim, yeni ayak numaram 38 olmuş. bunu 3 ayakkabı alarak kutladım hemen. sizde durumlar nasıl?

bende 8.5 kilo aldım..son aylarda pek kilo almadm ,benim bebiş uyanık yediklerimi direk kapıo bana bişi kalmıo :KK53:

kızlar kaç kilo aldınız toplamda? benim 13-14. 54le başlamıştım. 67-68 arasında gidip geliyor, bir aydır pek kilo almıyorum. karnım da patlayacak gibi, çok gergin. ayaklarım da 1 numara büyümüş, eskiden 37 giyerdim, yeni ayak numaram 38 olmuş. bunu 3 ayakkabı alarak kutladım hemen. sizde durumlar nasıl?

ben 10 kilo aldım canım...ama eleviti bıraktım içmiyorum artık sadece demir ve calsiyum içiyorum

ben de eleviti bıraktım. magnezyuma başladım. özellikle sabahları bacaklarıma çok kramp giriyor, bir de kasıklarıma gün içinde. bel ağrılarım yüzünden de rahat araba kullanamıyorum artık. :KK43:
bi de bgn gittim bi sürü kıyafet aldım yine, hiçbir şeyin içine giremiyorum, girdiklerim de yazlık değil. kocam da son 1 ay için masraf yapma, evdesin nasılsa, havlu dolan gez, yok sana havlu da olmaz çarşafa dolan diyor. :KK70:

Son düzenleme:
ben de eleviti bıraktım. magnezyuma başladım. özellikle sabahları bacaklarıma çok kramp giriyor, bir de kasıklarıma gün içinde. bel ağrılarım yüzünden de rahat araba kullanamıyorum artık. :KK43:
bi de bgn gittim bi sürü kıyafet aldım yine, hiçbir şeyin içine giremiyorum, girdiklerim de yazlık değil. kocam da son 1 ay için masraf yapma, evdesin nasılsa, havlu dolan gez, yok sana havlu da olmaz çarşafa dolan diyor. :KK70:

:KK60::KK60::KK60:
o zaman canım sende benim gibi yap eşinin kıyafetlere salça ol :KK1:
ben tişörtlerini giyiyodum şimdi caprilerine salça oldum

off gerçekten problem bende dışarı çıkmak için 1 tsirt bir gömlek aldım fuzuli masraf gibi geliyo banada:KK12:

Süngerini almadık daha canım ortopedik mi olsun normal bi sünger olur mu onu düşünüyorz daha.Uyku setini english home dan aldım 50 liraya uygun geldi fiyatı çok da hoşuma gitti.Yani şimdilik 300e maloldu yatağımız.Beşik de alabilirsin ama çocuk çok çabuk hareketleniyor diyorlar küçük beşikler için de.Düşme tehlikesi olabiliyormuş 4-5 ay sonra.Ama sen oda almıştın bi süre sonra ayırırım diyorsan o da olabilir canım.

Çok sağol canım,her yazılanla önüm biraz daha aydınlanıyor. Bakalım önümüzdeki günlerde zaman azaldığı için iyi ya da kötü bi karar vermek zorunda kalacağım zaten :KK53:

:KK60::KK60::KK60:
o zaman canım sende benim gibi yap eşinin kıyafetlere salça ol :KK1:
ben tişörtlerini giyiyodum şimdi caprilerine salça oldum

Eşim geldiğinde mesajlarınızı göstereyim de adamcağız yalnız olmadığını anlasın. Sadece kendisini paylaşımcı bellemesin ayrıca :KK37:

Güle güle giy ayakkabılarını :KK6:

Ben 55 kilo ile hamile kaldım. Mide bulantım vb. olmadı diyebilirim, kusmadım da. Bir de " yemem lazım, ben hamileyim, bebeğimmm :KK56: " moduna ayarlamışım kendimi, ilk zamanlar çok hızlı kilo aldım, doktorum kızıyordu hep :KK33:. Son 2 aydır 69-71 arası gidip geliyorum, 1-2 kilo oynuyor, sabitlendi kilom anlayacağın. Zaten iştahım da azaldı. Bakalım doğuma kaç ile gideceğiz :KK8:

Bu arada, 35+0 'dayım, 15 kilo almışım şuana kadar :KK53: :nazar:

ben 10 kilo aldım canım...ama eleviti bıraktım içmiyorum artık sadece demir ve calsiyum içiyorum

Elevit nedir ? :KK53: Ben bu zamana kadar kalsiyum da hiç içmedim. Doktorum sadece kan ilacı ve multivitamin verdi. Onları da arada sırada içiyorum. Her doktor farklı uygulamaya sahip demek ki :KK50:

Bi an bişey mi kaçırdım diye korktum, yoksa ilaç içmekten nefret ederim normalde :KK1:

Elevit nedir ? :KK53: Ben bu zamana kadar kalsiyum da hiç içmedim. Doktorum sadece kan ilacı ve multivitamin verdi. Onları da arada sırada içiyorum. Her doktor farklı uygulamaya sahip demek ki :KK50:

Bi an bişey mi kaçırdım diye korktum, yoksa ilaç içmekten nefret ederim normalde :KK1:

eğer düzenli süt, ayran, yoğurt gibi gıdalar almışsan kalsiyuma gerek yok zaten. elevit de multivitamin.

Son düzenleme:
Hımmm, sağol canım. Ben de başka bir şey mi acaba diye merak etmiştim :KK1:

Süt ve süt ürünlerini de düzenli aldığımı söyleyemem, aklıma eserse diyeyim :KK36:. Doktorum neden gerek duymamış ya da sizinkiler neden ayrıca gerek duymuş onu anlamadım. Can sıkıntısı nelere kadir değil mi? Acaba, birazdan neye kafa yorup, canımı sıksam acaba? :KK60::KK52:

canım elevit multivitamin arkadaşında dediği gibi... ama sanada vermiş ya multivitamin ismi başka ama fonksiyonu aynıdır merak etme

Hımmm, sağol canım. Ben de başka bir şey mi acaba diye merak etmiştim :KK1:

Süt ve süt ürünlerini de düzenli aldığımı söyleyemem, aklıma eserse diyeyim :KK36:. Doktorum neden gerek duymamış ya da sizinkiler neden ayrıca gerek duymuş onu anlamadım. Can sıkıntısı nelere kadir değil mi? Acaba, birazdan neye kafa yorup, canımı sıksam acaba? :KK60::KK52:

kız ilahi bi alemsin yanii :KK60:

akşamınız ggüzel olsun kızlar....
tuğçeyi merak ettim bir bakayım dedim.
Hayırlısıyla doğumunu yapmış.
Tuğçem taze annem gözün aydın tatlım. Mis kokulu yavrunu bizim içinde kokla. Allah bahtını açık etsin.

Sezeryana gün alanlar olmuş hadi bakalım geri sayımınız başladı kızlar. günler geçmez şimdi size

Bizim kızda neredeyse gününü doldurdu ama gelmeye niyeti yok bakalım daha herhalde

Selam fıstıklar nasılsınız? göbişler yerinde mi bakim:KK49:

Tuğçe doğum yapmış hayırlısıyla facete gördüm, burdanda tebrik edeyim. Allah analı babalı büyütsün canım. mis gibidir sıpa şimdi :)

kızım pek hareketli şu ara kasılıp duruyorum. bi de kasıklarıma ve vajinal bölgeye sancımsı bi saplanma oluyor sanırım yalancı sancı, kociş seni yalancı seni diyo :KK60: bizden haberler böyle hepinizi mıncırdım...

X