2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben baya geç kaldım ama hiç vaktim olmadı bugün..bişe soracağım gebelikte yüz temizleyici tonik krem kullanılıyor mu ben neutrogena kullanıorum ama aklımageldi bi zararı var mıdır acaba.zaten kaç gündür kullanmadım ağzımın kenarında kırmızı leke gibi bişiler oluştu var mı hiç yüzünüzde leke?yarın bana cevap verirseniz ço ksevinirim
cnm benimde alnımda minik minik isilik tarzı sivilce tarzı bişeyler çıkıp çıkıp geçiyo ama ben niveanın nemlendiricisini kullanıyorum bide benim cildim çok kuru egzamada var kaplan derisi gibi kalır bu soğuklarda muhafazanallah

toniği ve jelim hamile kaldığımdan beri kullanmadım ama bir zararı olabilir diye

Son düzenleme:
Tum hamis arkadaslara gunaydin:KK3:
Surekli takip edemiyorum, sayfalar cogalip gidiyor ne kadar merak etsem de hepsini okuyamiyorum.
Ben 6+1 gunluk hamileyim:KK69: Abd'deyim ben ve burda ilk kontrol 8.haftada(belki de benim sigortam bu sekilde ilk gebeligim oldugu icin bilmemiyorum) Ilk kontrolumuz 13 aralikta insallah, vajinal ultrason olucakmis biraz tedirginim ama gozumu kapatim oturacagim:KK30:artik..
Kalp atislarini duyan bircok arkadasimiz olmus, insallah bende duyabilirm..

günaydın kızlar..
ben bugün dr. gidecektim..
dr. ameliyatı varmış yarın gidicektik..
yarında koçişin toplantısı varmış..
yani perşembeye kaldı kızlar..
merak etmeyin diye yazayım dedim..
balpresi canım inşallah sende bebişin kalp atışlarını duyarsın sakın vajinalden korkma cünki en garanti ultrason o şekil bazen karından bakıldığı zaman görünmüyo..allahım hepimize nasip etsin bebişlerimizin kalp atışlarını görmeyi..

günaydın kızlar...herkeslere merhaba...rabbim kısmet ederse bende temmmuz annesi olacağım...hamileliğimi öğrendiğim günden beri sizleri takip ediyordum...yazdıklarınızı okuyup kendime göre yorumlar yapıyordum....

hep yazayım sizlerle paylaşayım istiyordum...ama kalp atışını duymadan yazmak istemedim....rabbime şükürler olsun dün kalp atışını duyduk minik meleğimin...7 hafta 4 günlük olduk....

eğer bulut arkadaşınızıda aranıza kabul ederseniz...bende sizlerle yaşadıklarımı mutluluklarımı paylaşmak isterim....nedersiniz...beni ve minik meleğimi içeri alırmısınız......:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

birde kızlar çizelge yapabilen varsa bana yardımcı olursa sevinirim....

günaydın kızlar biraz sonra okula gidicem
size merhaba demek istedim
bulut83 hoşgeldin canım aramıza

zazez canım hoş bulduk...hayırdır okulda ne iş yapıyorsun....kolay gelsin....

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21 bulut83 oranje+ zazez

herkese günaydın tatlı annişler...:nazar::nazar::KK19::KK19:

kızlar bende bebişimin çizelgesini istiyorummmmmmmmmmmmmm:92::92::92::92:

günaydın kızlar...herkeslere merhaba...rabbim kısmet ederse bende temmmuz annesi olacağım...hamileliğimi öğrendiğim günden beri sizleri takip ediyordum...yazdıklarınızı okuyup kendime göre yorumlar yapıyordum....

hep yazayım sizlerle paylaşayım istiyordum...ama kalp atışını duymadan yazmak istemedim....rabbime şükürler olsun dün kalp atışını duyduk minik meleğimin...7 hafta 4 günlük olduk....

eğer bulut arkadaşınızıda aranıza kabul ederseniz...bende sizlerle yaşadıklarımı mutluluklarımı paylaşmak isterim....nedersiniz...beni ve minik meleğimi içeri alırmısınız......:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:
maşallah canım...aramıza hg...biz daha duyamadık ama inşallah bizde duyarız minik pıtpıtları....:nazar::nazar::KK34:
günaydın kızlar..
ben bugün dr. gidecektim..
dr. ameliyatı varmış yarın gidicektik..
yarında koçişin toplantısı varmış..
yani perşembeye kaldı kızlar..
merak etmeyin diye yazayım dedim..
balpresi canım inşallah sende bebişin kalp atışlarını duyarsın sakın vajinalden korkma cünki en garanti ultrason o şekil bazen karından bakıldığı zaman görünmüyo..allahım hepimize nasip etsin bebişlerimizin kalp atışlarını görmeyi..
günaydın canım..hayırlısı olsun...belkide böylesi hayırlıdır...herşeyde bir hayır vardır demişler dimi....:nazar::nazar::KK16:
günaydın kızlar biraz sonra okula gidicem
size merhaba demek istedim
bulut83 hoşgeldin canım aramıza

günaydın zazezcimm....nasılsın tatlım?:nazar::KK16:

günaydın kızlar nasılsınız....aramızda çalışan arkadaşlar kahvaltı olayınızı nasıl hallediyorsunuz..ben nasıl düzene sokcacağım bilmiyorum bulantılarım olmasa sabah eşim hazırlarım diyo ama şimdi ben istemiyom ardından çıkarınca bi kıymeti kalmıyo...iş yerinede peynir zeytin getirdim bugün simitle yedim ama yumurta olayı kaynıyo arada...pek yiyemiyom...:KK25::KK28:

birde dün e bebekten bende o günlükten sipariş edeyim dedim.birde dagi nin hamile çorabından ekledim siparişte i sorun oluştu sanırsam banka kartı geçmedi akşam kredi kartımla alayım dedim eşim bir kaç bişi daha alalım o zman madem kargo parası verecez dedi...birde kızlar avea ı olanlara da %20 indirim oluyo ..ben ekledim avea şifremi alışverişte düşüyo %20 ...o da çok iyi oldu.. çorapla defter 8,90 mı ne oldu..çorap 10,50 idi..

birde kızlar çizelge yapabilen varsa bana yardımcı olursa sevinirim....

canım son adet tarihini, beklenen doğum tarihini ve yazmak istediğin notunu yaz..ben sana hazırlayayaım istersen...kendim yapabilriim dersen lilypie yaz google a çıkan sayfanın türkçesinden de yapabilirsin kolaylıkla...

kızlar kahvaltımızı yapıp gelelim..meleğimle ..acıktık....sonra görüşürüz....byyyyyyyyyyyyyyy:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

zazez canım hoş bulduk...hayırdır okulda ne iş yapıyorsun....kolay gelsin....

canım matematik öğretmeniyim ben
salı günleri 2 saat geç başlıo dersim
çizelgeni yapabilirim canım
son adet tarhni ve tahmini doğm tarihini ver bide
ne renk istersin yapiim ona göre

canımm yapiim dedim ama sen kahvaltı yapıosun galiba
benimde çıkmam lasım
arkadaşlar yardımcı olur sana
afiyet olsun tatlım

X