:) senin alışverişte güzel başlamış canım ya bizim yataklar beşikler hep ablamdan gelecek o konudan rahatım sen havuzlu han'a gidiceksin galiba cumartesi bende başlıyorum inş.bakalım alışverişe
günaydın cnm hoşgeldin
çok saol ya bizmkilerde bahçelievlerde zaten biliyom kadirhası bi baksınlar olmazsa cibinliğide varmı buarada bnm olmazsa olmazım cibinlik:)
teşekkürler cnm iiz çok şükür muz yedik çoştu erkekim:)
bende iyi diyeyim iyi olayım bu güne şükür...
evet canım sorunlar hallolmasada biraz çektim kendimi.. eşimde yavaştan anlıyo sanırım artık... annemle uğraşıyorum tümör ciğerine sıçramış onun şokundayım belkide ondan eşim biraz daha anlayışlı gibi bilmiyorum canım Allah hepimiz için en hayırlı olanını versin...
kızlar doğum için neler hazırlamak gerek o takıldı aklıma son günlerde doğum çantası şeklinde bebeğimize bize neler gerekir... ve gün yaklaştıkça korkuyorumda....
evet canım sorunlar hallolmasada biraz çektim kendimi.. eşimde yavaştan anlıyo sanırım artık... annemle uğraşıyorum tümör ciğerine sıçramış onun şokundayım belkide ondan eşim biraz daha anlayışlı gibi bilmiyorum canım Allah hepimiz için en hayırlı olanını versin...
öğlenmi olmuşşşş:kedi: çok uykucu oldum doğru çağlayancım ama geçmişide okudummm anca yazabildimmopuyorumnanaktan
günaydın cnm hoşgeldin
çok saol ya bizmkilerde bahçelievlerde zaten biliyom kadirhası bi baksınlar olmazsa cibinliğide varmı buarada bnm olmazsa olmazım cibinlik:)
teşekkürler cnm iiz çok şükür muz yedik çoştu erkekim:)
aa evet canım orası annem biliyormuş ordan alıcaz bakalım.yatağını annemler alıcak benimde daha bebişin odası boyancak çok iş varrr...
benim bi suçum yokk oğluş uyutuyor benii şimdide gözlerim kapannıyorr sempatiksalakcinniAyyüzlüm çok geçmiş olsun canım anne'ne inş.bir an önce sağlığına kavuşur canım.
Eşin inş.bu sebepten sonra aranızda çok daha iyi olur sen yinede dualarını eksik etme bol bol dua et herşeyin hayırlısı olması için
Evet kızçe öğlen oldu bizler bak taaaa sabahın 7sinde kalkıp işe geliyoruz uykucu sen birde bize günaydın diyorsun :)))
Ohhh tepiklesin annesini tepiklesin :))
Muz'u benim kızçemde çok seviyor. :))
Herşey yavaş yavaş olur canım kendini bu telaşa kaptırıp fazla yorma daha 3 ay gibi bir zamanımız var artık cicilerini alınca resimlerini ekle bizde görelim canım bebişinin
benim bi suçum yokk oğluş uyutuyor benii şimdide gözlerim kapannıyorr sempatiksalakcinni
O kadar uyursan olacağı bu güzelim git bir temiz hava al gel terasta kendine gel :)))
Böyle bizimde uykumuzu getiriyorsun kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk canım cibinliği var canım yatağı tamamen kapatan lastikli yani havada asılı duranlardan değil ben öyle istemedimm
merhabalar kızlar dün akşam oğluşumu gördüm maşşallah hiç yerinde duramıyordu doktorum bile bu ne böle dedi hep hareketlimi evet dedim özellikle geceleri...öle güzel büyümüşki 33 cm 891 gr olmuş çok sağlıklıymış allaha şükür ....yüzünü yandan gösterdi bize tam dönmedi ama olsun oda yetti bize çok özlemişiz bi daha bayramdan sonra gitçekmişimmakannehir daha önce gelsem dedim olmazmış şeker yüklemesi yapılcak cuma günü inş iyi çıkar bizden bu kadar ...
hamile destek yastığını soran arkadaşlar olmuş ben 15tl ye aldım çok rahat ettim markası BABYJEM..nette civciv bebedende bakabilirsiniz..
sevimcim resimi avarsa eğer gönderebilirmisin bi bakiim cnm yaa
merak ettim
Ayyüzlüm çok geçmiş olsun canım anne'ne inş.bir an önce sağlığına kavuşur canım.
Eşin inş.bu sebepten sonra aranızda çok daha iyi olur sen yinede dualarını eksik etme bol bol dua et herşeyin hayırlısı olması için
Evet kızçe öğlen oldu bizler bak taaaa sabahın 7sinde kalkıp işe geliyoruz uykucu sen birde bize günaydın diyorsun :)))
Ohhh tepiklesin annesini tepiklesin :))
Muz'u benim kızçemde çok seviyor. :))
Herşey yavaş yavaş olur canım kendini bu telaşa kaptırıp fazla yorma daha 3 ay gibi bir zamanımız var artık cicilerini alınca resimlerini ekle bizde görelim canım bebişinin
slm kızlar yardımlarınıza ihtiyacım var ayrıntılı ultrason nedir anlatırmısınız ben bugün girdim ama tetkik sonucu obstetrik us yazıyor adı bu mudur
bebeğin organlarını tek tek kontrol ediyorlar canım.. ayrıntılı o diye biliyorum.. kalp böbrek hep bakmıştı doktorum.. sağlıklı herhangi bir sorun görünmüyo demişti... inşallah iyi çıkar sonuçlarımız...
merhabalar kızlar dün akşam oğluşumu gördüm maşşallah hiç yerinde duramıyordu doktorum bile bu ne böle dedi hep hareketlimi evet dedim özellikle geceleri...öle güzel büyümüşki 33 cm 891 gr olmuş çok sağlıklıymış allaha şükür ....yüzünü yandan gösterdi bize tam dönmedi ama olsun oda yetti bize çok özlemişiz bi daha bayramdan sonra gitçekmişimmakannehir daha önce gelsem dedim olmazmış şeker yüklemesi yapılcak cuma günü inş iyi çıkar bizden bu kadar ...
hamile destek yastığını soran arkadaşlar olmuş ben 15tl ye aldım çok rahat ettim markası BABYJEM..nette civciv bebedende bakabilirsiniz..
lülülülülülülülülülülülü gitmicem işte sonra sayfaları kaçırıyorummmm
tamam canım eklerim resimleri ben.buarada geçen hafta doktora gittiğimde doktor yaa koca ayak bir kızın olucak yada uzun boylu
dedi:):CüvCüv:
slm kızlar yardımlarınıza ihtiyacım var ayrıntılı ultrason nedir anlatırmısınız ben bugün girdim ama tetkik sonucu obstetrik us yazıyor adı bu mudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?