2011 Şubat Anneleri

selam kızlar nasılsınız

hoşgeldin kızçe ıhlamur içtin mi bakıyım:1ninca:

bu hafta sonu bende gidicem inş.beğenirde alırım

Mrb arkadaşlar.
Tosuncukla mamamızı yiyip geldik.
Nasılsınız?

Mrb canım ohh afiyet olsun bizde kızçemle yiyip geldik

afiyet olsun yarasın tosununa ben daha yemedim canım bişi istemio

Sakın aç bırakma kendini ve oğluşumuzu lütfen azda olsa birşeyler ye hasta olma bak çok kızarım ona göre klava:

selam arkadaşlar
mısra çağlayan afiyet olsun kızlar bebişlerede yarasın
esracım geçmiş olsun cnm çağlayanında dedği gibi azda olsa yemeye çalış
mapuci nesli nhlhsn sevimli shark hepinize merhaba güzeller

Civilim den alışveriş yapan arkadaşlar ,hangi markaların ürünlerini çok beğendiniz?

Ben civilimden sadece 2 parça birşey aldım onlarda bady tarzında şeylerdi ama inş.hafta sonu yakından görüp alıcam birşeyler bebişime

Selam canım saol nasılsın bebişin nasıl

yicem yicem canımın çektiği bişi bulsam yicem sırnaşık şey

Ben sana burdan sopa gönderiyim onu ye istersen aç aç gezipte bitkin düşme lütfen

canım ben stork marka aldım dışı yıkanabilenlerden birdefa beklediğimden geniş çok kullanışlı ya benziyor kampanya vardı uyku seti yatağı park yatak hepsi 250 lira kalitesi çok iyi ben tavsiye ederim bide bahçelievlerde medikalparkın karşısında kadirhas center var orda indirimli alabilirsiniz

Evet sen baya bir unuttun bizi gittin.Hepimiz iyiyiz canım bebişlerle geçiriyoruz günlerimizi sen nasılsın

bende iyi diyeyim iyi olayım bu güne şükür...

evet bayadır yoktun.. hoşgeldin tekrar ...iyi misin..en son benim hatırladığım eşinle ve ailesiyle sorunlar yaşıyordun.. (yanlışım varsa düzelt).. umarım sorun kalmamıştır artık:Saruboceq:

evet canım sorunlar hallolmasada biraz çektim kendimi.. eşimde yavaştan anlıyo sanırım artık... annemle uğraşıyorum tümör ciğerine sıçramış onun şokundayım belkide ondan eşim biraz daha anlayışlı gibi bilmiyorum canım Allah hepimiz için en hayırlı olanını versin...

kızlar doğum için neler hazırlamak gerek o takıldı aklıma son günlerde doğum çantası şeklinde bebeğimize bize neler gerekir... ve gün yaklaştıkça korkuyorumda....

günaydın cnm hoşgeldin
çok saol ya bizmkilerde bahçelievlerde zaten biliyom kadirhası bi baksınlar olmazsa cibinliğide varmı buarada bnm olmazsa olmazım cibinlik:)

teşekkürler cnm iiz çok şükür muz yedik çoştu erkekim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…