2011 Şubat Anneleri

kova burcu kızları babaya çok düşkün oluyorlarmış canım.senin bebişin şimdiden belli etmişalkisalkisalkis ben hala yatak filan bakmadım.bidahaki haftasonu annemle eminönüne gidicez bebek çarşısı varmış bir han ın içinde ordan alışverişini yapıcaz.arkadaiım oraya gitmiş çok güzel şeyler varmış.bakalım artık bir yavaş yavaş almanın zamanı geldi.kızımın bir yatağı henüz yok ama 40 ın da giyeceği mevlüt takımı hazır.sanırım biraz tersten alışveriş yapıyoruz:1rolleyes:

Nesli gidip yerinde gördün mü canım battaniyeleri nasıl

benim mickey takıntım var anladım ben,çağlayancım ben o mickeyliye bayıldım ya pembiş pembiş çok şekerkaydirigubbakcemile2

:) senin alışverişte güzel başlamış canım ya bizim yataklar beşikler hep ablamdan gelecek o konudan rahatım sen havuzlu han'a gidiceksin galiba cumartesi bende başlıyorum inş.bakalım alışverişe

canım bizim aldığımız 2.linktekine çok benzio ama bulamadımm şimdi link olarak pembe üzerinde göbüşlü bi ayıcık ve tatlı bi arıcık varkaydirigubbakcemile2

artık canımı sıkmıyorum canım.. ilk duyduğumda etkilendim baya anlayamadım nedeninide şimdi iyiyim çok şükür... tam gaz hazırlıklara devam zemuszemus

geçmiş olsun canım krampalar için kullanıyormusun ilaç...yorulmanda etkiliyordur seni dikkat etmeye çalış...cnm bizim yeleğimiz acaip basit haroşeden ördüm eklediğime deymez seninkiler gibi modelli örnekli falan değil inş üzerinin nakışı olsun belki o zaman daha güzel görünür eklerim:roflol:

evet bayadır yoktun.. hoşgeldin tekrar ...iyi misin..en son benim hatırladığım eşinle ve ailesiyle sorunlar yaşıyordun.. (yanlışım varsa düzelt).. umarım sorun kalmamıştır artık:Saruboceq:

hoşbulduk çiçekim... bayağıdır giremiyorum... nasılsınız hepiniz herşey yolundamı...

canım bizim aldığımız 2.linktekine çok benzio ama bulamadımm şimdi link olarak pembe üzerinde göbüşlü bi ayıcık ve tatlı bi arıcık varkaydirigubbakcemile2

Anladım canım buda güzel ama dimi.Ben daha karar veremedim bakalım hangisi alıyım diye yerinde görmek en iyisi galiba

olsun cnm el emeği hepsi güzel olur yavaş yavaş modelede başlarsın bnm iki gündür elim değmior örmeye ama bitirir bitrmez eklicem hemen

Anladım canım buda güzel ama dimi.Ben daha karar veremedim bakalım hangisi alıyım diye yerinde görmek en iyisi galiba

evet canım güzel bizimkini babamız beğendiopuyorumnanaktan ama yerleri çok güzel yumuşacık benim kayınvalidem kumaştan anlar o da beğendi desenine karar verirsinn artıkk çok güzell bebişlerin herşeyi yakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…