• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

:) senin alışverişte güzel başlamış canım ya bizim yataklar beşikler hep ablamdan gelecek o konudan rahatım sen havuzlu han'a gidiceksin galiba cumartesi bende başlıyorum inş.bakalım alışverişe

aa evet canım orası annem biliyormuş ordan alıcaz bakalım.yatağını annemler alıcak benimde daha bebişin odası boyancak çok iş varrr...

günaydın cnm hoşgeldin
çok saol ya bizmkilerde bahçelievlerde zaten biliyom kadirhası bi baksınlar olmazsa cibinliğide varmı buarada bnm olmazsa olmazım cibinlik:)

teşekkürler cnm iiz çok şükür muz yedik çoştu erkekim:)

hoşbulduk canım cibinliği var canım yatağı tamamen kapatan lastikli yani havada asılı duranlardan değil ben öyle istemedimm

bende iyi diyeyim iyi olayım bu güne şükür...

evet canım sorunlar hallolmasada biraz çektim kendimi.. eşimde yavaştan anlıyo sanırım artık... annemle uğraşıyorum tümör ciğerine sıçramış onun şokundayım belkide ondan eşim biraz daha anlayışlı gibi bilmiyorum canım Allah hepimiz için en hayırlı olanını versin...

geçmiş olsun allah acil şifalar versin:Saruboceq:

kızlar doğum için neler hazırlamak gerek o takıldı aklıma son günlerde doğum çantası şeklinde bebeğimize bize neler gerekir... ve gün yaklaştıkça korkuyorumda....

cnm şimdilik çok erken gibi ben Allah nasip eylerse 30.haftadan itibaren düşünüyorum inş hazırlamayı ühühüüüüü daha çok var bana ama inş hayırlı sağlıklı büyüsünlerde geçer vakit napalım bu konuda çok bilgim yok cnm bende doğumdan korkuyorum ve düşünmek istemiyorum eyvahedigeldismile

evet canım sorunlar hallolmasada biraz çektim kendimi.. eşimde yavaştan anlıyo sanırım artık... annemle uğraşıyorum tümör ciğerine sıçramış onun şokundayım belkide ondan eşim biraz daha anlayışlı gibi bilmiyorum canım Allah hepimiz için en hayırlı olanını versin...

çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin

selam güzel ennişşlerrr ben yeni geldim eve bugün kursa gittim ilk dersti gayet zevkli ve akıcı bir kurs olacak sanırım.düşündüğümden daha ayrıntılı ve zormuş.meğerse ne kadarda yanlış konuşuyormuşuz.

akşamada kuzenim gelecek misafirliğe ama yoruldum biraz dinleyim

sizler nasılsınız bakalım

Ayyüzlüm çok geçmiş olsun canım anne'ne inş.bir an önce sağlığına kavuşur canım.
Eşin inş.bu sebepten sonra aranızda çok daha iyi olur sen yinede dualarını eksik etme bol bol dua et herşeyin hayırlısı olması için

öğlenmi olmuşşşş:kedi: çok uykucu oldum doğru çağlayancım ama geçmişide okudummm anca yazabildimmopuyorumnanaktan

Evet kızçe öğlen oldu bizler bak taaaa sabahın 7sinde kalkıp işe geliyoruz uykucu sen birde bize günaydın diyorsun :)))

günaydın cnm hoşgeldin
çok saol ya bizmkilerde bahçelievlerde zaten biliyom kadirhası bi baksınlar olmazsa cibinliğide varmı buarada bnm olmazsa olmazım cibinlik:)

teşekkürler cnm iiz çok şükür muz yedik çoştu erkekim:)

Ohhh tepiklesin annesini tepiklesin :))
Muz'u benim kızçemde çok seviyor. :))
aa evet canım orası annem biliyormuş ordan alıcaz bakalım.yatağını annemler alıcak benimde daha bebişin odası boyancak çok iş varrr...

Herşey yavaş yavaş olur canım kendini bu telaşa kaptırıp fazla yorma daha 3 ay gibi bir zamanımız var artık cicilerini alınca resimlerini ekle bizde görelim canım bebişinin

Ayyüzlüm çok geçmiş olsun canım anne'ne inş.bir an önce sağlığına kavuşur canım.
Eşin inş.bu sebepten sonra aranızda çok daha iyi olur sen yinede dualarını eksik etme bol bol dua et herşeyin hayırlısı olması için

Evet kızçe öğlen oldu bizler bak taaaa sabahın 7sinde kalkıp işe geliyoruz uykucu sen birde bize günaydın diyorsun :)))

Herşey yavaş yavaş olur canım kendini bu telaşa kaptırıp fazla yorma daha 3 ay gibi bir zamanımız var artık cicilerini alınca resimlerini ekle bizde görelim canım bebişinin
benim bi suçum yokk oğluş uyutuyor benii şimdide gözlerim kapannıyorr sempatiksalakcinni

merhabalar kızlar dün akşam oğluşumu gördüm maşşallah hiç yerinde duramıyordu doktorum bile bu ne böle dedi hep hareketlimi evet dedim özellikle geceleri...öle güzel büyümüşki 33 cm 891 gr olmuş çok sağlıklıymış allaha şükür ....yüzünü yandan gösterdi bize tam dönmedi ama olsun oda yetti bize çok özlemişiz bi daha bayramdan sonra gitçekmişimmakannehir daha önce gelsem dedim olmazmış şeker yüklemesi yapılcak cuma günü inş iyi çıkar bizden bu kadar ...
hamile destek yastığını soran arkadaşlar olmuş ben 15tl ye aldım çok rahat ettim markası BABYJEM..nette civciv bebedende bakabilirsiniz..

merhabalar kızlar dün akşam oğluşumu gördüm maşşallah hiç yerinde duramıyordu doktorum bile bu ne böle dedi hep hareketlimi evet dedim özellikle geceleri...öle güzel büyümüşki 33 cm 891 gr olmuş çok sağlıklıymış allaha şükür ....yüzünü yandan gösterdi bize tam dönmedi ama olsun oda yetti bize çok özlemişiz bi daha bayramdan sonra gitçekmişimmakannehir daha önce gelsem dedim olmazmış şeker yüklemesi yapılcak cuma günü inş iyi çıkar bizden bu kadar ...
hamile destek yastığını soran arkadaşlar olmuş ben 15tl ye aldım çok rahat ettim markası BABYJEM..nette civciv bebedende bakabilirsiniz..

maşallah canı oğluşunaa kocaman olmuşşşş artık :nazar::nazar:

tamam canım eklerim resimleri ben.buarada geçen hafta doktora gittiğimde doktor yaa koca ayak bir kızın olucak yada uzun boylu dedi:):CüvCüv:

slm kızlar yardımlarınıza ihtiyacım var ayrıntılı ultrason nedir anlatırmısınız ben bugün girdim ama tetkik sonucu obstetrik us yazıyor adı bu mudur

geçmiş olsun canım.. allah acil şifa versin... :Saruboceq: hamile duası geçer derler... anneciğine bol bol dua et...

slm kızlar yardımlarınıza ihtiyacım var ayrıntılı ultrason nedir anlatırmısınız ben bugün girdim ama tetkik sonucu obstetrik us yazıyor adı bu mudur

bebeğin organlarını tek tek kontrol ediyorlar canım.. ayrıntılı o diye biliyorum.. kalp böbrek hep bakmıştı doktorum.. sağlıklı herhangi bir sorun görünmüyo demişti... inşallah iyi çıkar sonuçlarımız...

bebeğin organlarını tek tek kontrol ediyorlar canım.. ayrıntılı o diye biliyorum.. kalp böbrek hep bakmıştı doktorum.. sağlıklı herhangi bir sorun görünmüyo demişti... inşallah iyi çıkar sonuçlarımız...

inşalahh canımm yaa tetkik sonuç kağıdı verdimi drun bana hiç bi bilgi verilmedi organları hakkında sinir oldum ya
kağıtta obstetrik us yazıyor

Maşallah canım kocaman olmuş bebişin benim bebişimin boyu ne kadar oldu çok merak ediyorum ya bende bu hafta sonu gidicem inş.

lülülülülülülülülülülülü gitmicem işte sonra sayfaları kaçırıyorummmm

Ben sana özet geçerim merak etme sen

tamam canım eklerim resimleri ben.buarada geçen hafta doktora gittiğimde doktor yaa koca ayak bir kızın olucak yada uzun boylu
dedi:):CüvCüv:

Bu yeni nesil bebişlerin hepsi böyle uzun boylu mu olacak ne maşallah canım

Ayrıntılı ultrasonda organ taraması yapılıyor,bebeğin herhangi bir organında zarar varmı yokmu diye bakılıyor canım kalbini dinliyor beynine bakıyor,ellerine ayaklarına gelişimine daha detaylı bakıyor açıkçası

obstetrik us bunu ilk defa senden duydum açıkçası

Back
X