günaydın güsel annişler tatlı bebişler
ben gece tuvalete kalktım çok az kahverengi kanamam olmuş,yatarken yoktu çünkü bişey,bütün gece doğru dürüst uyumadım,bebeğim kıpır kıpırdı ama işgillendim bi kere,eşimde uyuyamadı yazık,sbhta kalkıp hemen dra gittik,bebeğimize baktık,herşey yolundaydı ama bebekim yan dönmüş yere paralel yani şuanda,geçen hafta kafası soldaydı bugün sağda nasıl yer bulup dolanıo okdr pes valla!dr eğilip kalma,uzun yol yürüme dedi,enine genişlemek ister burdayken bebek beline çok baskı yapar oturup kalkarken ağrın olur dinlen dedi,bizimde içimiz rahatladı o ii olsunda ben hep dinlenirim nolcek,sbh sbh hastane yollarındaydık yani bugün
hoşbulduk canım cibinliği var canım yatağı tamamen kapatan lastikli yani havada asılı duranlardan değil ben öyle istemedimm
merhabalar kızlar dün akşam oğluşumu gördüm maşşallah hiç yerinde duramıyordu doktorum bile bu ne böle dedi hep hareketlimi evet dedim özellikle geceleri...öle güzel büyümüşki 33 cm 891 gr olmuş çok sağlıklıymış allaha şükür ....yüzünü yandan gösterdi bize tam dönmedi ama olsun oda yetti bize çok özlemişiz bi daha bayramdan sonra gitçekmişimmakannehir daha önce gelsem dedim olmazmış şeker yüklemesi yapılcak cuma günü inş iyi çıkar bizden bu kadar ...
hamile destek yastığını soran arkadaşlar olmuş ben 15tl ye aldım çok rahat ettim markası BABYJEM..nette civciv bebedende bakabilirsiniz..
geçmiş olsun canım.. allah acil şifa versin... :Saruboceq: hamile duası geçer derler... anneciğine bol bol dua et...
inşalahh canımm yaa tetkik sonuç kağıdı verdimi drun bana hiç bi bilgi verilmedi organları hakkında sinir oldum ya
kağıtta obstetrik us yazıyor
Maşallah canım kocaman olmuş bebişin benim bebişimin boyu ne kadar oldu çok merak ediyorum ya bende bu hafta sonu gidicem inş.
Ben sana özet geçerim merak etme sen
Bu yeni nesil bebişlerin hepsi böyle uzun boylu mu olacak ne maşallah canım
Ayrıntılı ultrasonda organ taraması yapılıyor,bebeğin herhangi bir organında zarar varmı yokmu diye bakılıyor canım kalbini dinliyor beynine bakıyor,ellerine ayaklarına gelişimine daha detaylı bakıyor açıkçası
obstetrik us bunu ilk defa senden duydum açıkçası
kızlar kağıdın üzerinde obstetrik yazıo evet ama usg dr unun sana ayrıntılı bi şekilde göstermesi lazımdı ayrıca rapor kağıdı vermeliydi
selamlar kızlar
selamlar kızlar
merhabalar kızlar dün akşam oğluşumu gördüm maşşallah hiç yerinde duramıyordu doktorum bile bu ne böle dedi hep hareketlimi evet dedim özellikle geceleri...öle güzel büyümüşki 33 cm 891 gr olmuş çok sağlıklıymış allaha şükür ....yüzünü yandan gösterdi bize tam dönmedi ama olsun oda yetti bize çok özlemişiz bi daha bayramdan sonra gitçekmişimmakannehir daha önce gelsem dedim olmazmış şeker yüklemesi yapılcak cuma günü inş iyi çıkar bizden bu kadar ...
hamile destek yastığını soran arkadaşlar olmuş ben 15tl ye aldım çok rahat ettim markası BABYJEM..nette civciv bebedende bakabilirsiniz..
çok geçmiş olsun aman dikkat et doktorunu dinle canım.
sevimcim resimi avarsa eğer gönderebilirmisin bi bakiim cnm yaa
merak ettim
ciciler topiğine ekledim canım
http://ressim.net/a/upload/8cd8c7dc.jpg
kılzar bu park yatak nasıl sizce fikrinizi almak istedim ya kafam karışıyoo
canım önemli olan kumaşı ve özelliği mesela benim aldığım yerde 3 markanınki vardı aralarında en iisi baby max ın ki geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?