2011 Şubat Anneleri

mrb arkadaşlar nasılsınızz ben geldim sonunda...umarım keyifler yerindedir 2 günde dünyaaaaa sayfa birikmişş oku oku bitmedi bende bi mrb diyeyim dedim....a.s.

hoşgeldşn canım. Aldinmı bebişe bişeyler. Artık bana tüyolar verirsin. Dünde ben kızımın bwebklik şeylerini ayırdım.Epey bişey çıktı. En az 6 ay yeter. annemde izmirden alacak bişeyler.. Ben sadece 2 takım almıştım. Sanırım yetecek. Beşik ve anakucağı alacağız. Annem beşiğide biz alalım dedi. İstediğin modeli tarif et alsın baban dedi çok mutlu oldum. Annemle aramız iyi değildi birkaç ay önce öyle diyince çok mutlu oldum. Düşünmesi yeter.

sen keçiörende oturuyodun dimi orda dilara bebe diye mağaza varmış dün int. gördüm.Pieere cardin araba ve anakucağında indiirm vardı. Anakucağı 84 TL. Ben onu almayı düşünüyorum. Sende bi bak istersen.

h.g cnm nasılsın

hoşbulduk canım iyiyim çok şükür iki gündür malum misafirlerim vardı bugün sabah gittiler...bende bu gün yayılıyorum....kızımın yeleğini bitirdim bu arada arkadaşımda üzerine kurdele nakışı yapıcak :hulya:şimdi senin verdiğin örneğe başlıcamm inşş...sen nasılsın?

buket111, CaglayanCicek, izmirliigulsah, MELEKSENA, meloni84, moonsun82, nesli81, nhlhsn, nurberra, nur_45, yasese
kızlar selaaaam... Bende çoğu gün okumaktan yazmaya vakit bulamıyorum :))
ya ya benim oğluşum miniğim az az oynuyo teyzeleri kibat kibar acaba daha erken mi ondan mı yoksa kafamı bozsammı karar veremedim. Bende öyle tekme filan istiyorum ama :çok üzgünüm: sadece minik kıpırtıları var minişimin :)) çok şükür. Fikirlerinizi alabilirmiyim?

mrb buketcim...2 gündür kayınvalidem burdaydı işte bebişimizin ilk zaman giyeceği tüm ihtiyaçlarını aldık ulustan şirinler bebeden... yerleri falan çok güzell çok beğerek aldık büyük parçalar kaldı sadece(uyku seti,havlu takımı,anakucağı,biberon,emzik ve bakım seti)
bayramdan öncede manisaya gidicem annemlerle ordada alışveriş yapıcazkaydirigubbakcemile3ne güzel anneanneniz alcakmış beşiğinizi....onlarda heyecanlanıyo tabi...dilara bebe nerdeymişş ki....bi de dün biz ulusta anafartalar çarşısına gitmiştik oranın üst katında bi yer görmüş eşim kraft,p,cardin anakucakları arabaları vs.. varmış yanlış hatırlamıyorsam 55den başlıyormuş fiytlar orayada bakıcam inş...

Benimde ilk zamanlarda öyle hafif hafif çarpıyordu sadece canım ama haftalar gittikçe daha da güçleniyorlar bence sen çok kafana takıyorsun birazcık daha rahat ol bak ne güzel azda olsa hissediyorsun hareketlerini arada tatlı birşeyler yiyip sol tarafına yat ev bak gör o zaman nasılda peşpeşe geliyor minik tepikler :))

mrb çağlayancım...iyiyiz çok şükür kızıma bissürü ciciler aldı babaannesi...kızçeminde tepikleri bu ara o kadar şiddetlendi ki kıpır kıpır maşallah...sen ve prensesin nasılsınız bakalımkaydirigubbakcemile2

eşim gelsinönce bi onunla gidip bakıcaz zaten ulusa sonra bakarız dilara bebeye. eşim dönüşte istanbula uğruyacak bisikletçiler çarşısı diye bir yer var. Orda fiyatlar çok uygun.

günaydın canım.benim bebişimde geçen haftadır artık tekmelere başladı.bazen geç hareket edebiliyormuş.biraz daha bekle bazen içinde miden kazınıyor gibi hissediyosun ama bebişin seninle oynuyor:) benim kızım geceleri hiç uyutmuyor tekmelerinden.ben işe geliyorum bu sefer o uyuyor:1rolleyes: artık alışıcaz böyle uykusuz gecelere.şimdiden alıştırıyorlar bizi:)

Güzel günlerde kullanın canım bebişinin cicilerini.Bizde iyiyiz kızımızla işte nevresim takımı ve uyku seti bakıyorum netten ama bir türlü bulamadığım istediğim gibi

Güzel günlerde kullanın canım bebişinin cicilerini.Bizde iyiyiz kızımızla işte nevresim takımı ve uyku seti bakıyorum netten ama bir türlü bulamadığım istediğim gibi

hmm canım bizde dün aldık nevresim takımımızı taç ın organik kumaştan olan bi takımını aldık 50 liraya ama uyku setinini alamadıkbeğenemedim birde içinde o kadar gereksiz şey vardı ki alt açma,cibinlik vs...ben sadece korumalıkları ve yorganı ysatığı olsun istiyorum...tüm uyku setleri öyle çok parçalı mı oluyo bilginiz var mı?

herkese günaydın fıstıklarr

nhlhsn geçmiş olsun cnm çok şükür bebişler ii olsunda ama ister istemz panik oluyoruz işte sağlıkla bi dosğsalarda yanımızda olsalar inş

Nhlhsn çok geşmiş olsun canımm panikliyoruzz dimi.

teşekkürler kızlar,valla paranoyak olduk,kuşun kanadından nem kapar haldeyimlmaz:

İiyi dielim iyi olalım ama gece hiç rahat deiilde üçkere kramp girdi ayağıma uyuyamadım işleimiz cok yoğun bugünlerde bende cok yoruluyorum dün eve gittiğim gibi duş alıp yattım cnm yelek bittiyse örneğini koy bakalım nasıl olmuş banada fikir olsun

Taç'ın dimi bende şimdi netten onlara bakıyorum fiyatları çok uygun geldi bana sen nasıl bir model aldın netten gösterebilirmisin.Hepsi çok güzel ben birtürlü karar veremedim.
Uyku setleri evet pahalı ama ben almıycam uyku seti onun yerine sadece nevresim alıyım diyorum ama tamda karar veremedim

günaydın bayanlar...

Günaydın canım hoşgeldin

Benim kızçemde öyle kıpır kıpır hele karnı acıktımı yada sağ tarafıma yatıyım rahatsız oluyor birde akşamları babaya oyun yapıyoruz onunla konuştuğu zamanlar bana bu kadar yapmıor ama tam bir babacı olacağız galiba

günaydınlar,bugün keyfim yerinde babamız evde yardım edicek etrafı toparlamaya,herkes iyidir inşallah.

günaydın kızlarrr anca yazabildimm hepiniz iyisinizdir inş..

nihalcim sanada geçmiş olsun arada bizede oluyor öyle kanamalar dikkat et kendine canımmm

birde a101 kağıtlarında gördümm bebek battaniyeleri 6,95 bakmak isteyen olabilir diye yazıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…