mrb arkadaşlar nasılsınızz ben geldim sonunda...umarım keyifler yerindedir 2 günde dünyaaaaa sayfa birikmişş oku oku bitmedi bende bi mrb diyeyim dedim....a.s.
h.g cnm nasılsın
hoşgeldşn canım. Aldinmı bebişe bişeyler. Artık bana tüyolar verirsin. Dünde ben kızımın bwebklik şeylerini ayırdım.Epey bişey çıktı. En az 6 ay yeter. annemde izmirden alacak bişeyler.. Ben sadece 2 takım almıştım. Sanırım yetecek. Beşik ve anakucağı alacağız. Annem beşiğide biz alalım dedi. İstediğin modeli tarif et alsın baban dedi çok mutlu oldum. Annemle aramız iyi değildi birkaç ay önce öyle diyince çok mutlu oldum. Düşünmesi yeter.
sen keçiörende oturuyodun dimi orda dilara bebe diye mağaza varmış dün int. gördüm.Pieere cardin araba ve anakucağında indiirm vardı. Anakucağı 84 TL. Ben onu almayı düşünüyorum. Sende bi bak istersen.
Günaydın canım aramıza hoşgeldin yeniden nasılsın bebişinin cinsiyeti belli oldu mu bebişinin
hoşbulduk canım.evet sonunda öğrendim canım cinsiyetini.minik prensesim geliyor:CüvCüv: senin cinsiyeti belli mi?sen nasılsın?ben daha şimdiden 8 kilo aldım ne yapıcam bilmiyorum......
Ayyy çok sevindim canım benimkide kız olacak inş.Bizde kızımızla iyiyiz teyzesi alıştık artık tepiklerine gittikçe daha sert oluyor :)) Sorma o kg bende'de benimde senden farkım yok bakalım doğuma nasıl giricez bu halimizle :))
buket111, CaglayanCicek, izmirliigulsah, MELEKSENA, meloni84, moonsun82, nesli81, nhlhsn, nurberra, nur_45, yasese
kızlar selaaaam... Bende çoğu gün okumaktan yazmaya vakit bulamıyorum :))
ya ya benim oğluşum miniğim az az oynuyo teyzeleri kibat kibar acaba daha erken mi ondan mı yoksa kafamı bozsammı karar veremedim. Bende öyle tekme filan istiyorum ama :çok üzgünüm: sadece minik kıpırtıları var minişimin :)) çok şükür. Fikirlerinizi alabilirmiyim?
Vişne suyunu yeni duydum bak akşama bende onu deniyim.
Çilokatayı biliyorum kızçem çok seviyor onu :))
Günaydın canım,güzel haberlerle gelmene sevindim.Bebişinde iyiymiş dr.dediklerini dinle çok yorma artık kendini
hmm tamam o zaman canım ama sen genede günde bir madensuyu ve bir adet muz yemeye çalış çok faydası var ben öyle yapıyorum biraz da olsun iyi geliyor
Hoşgeldin canım nasılsın bebişin nasıl görüşemedik ne zamandır :))
mrb buketcim...2 gündür kayınvalidem burdaydı işte bebişimizin ilk zaman giyeceği tüm ihtiyaçlarını aldık ulustan şirinler bebeden... yerleri falan çok güzell çok beğerek aldık büyük parçalar kaldı sadece(uyku seti,havlu takımı,anakucağı,biberon,emzik ve bakım seti)
bayramdan öncede manisaya gidicem annemlerle ordada alışveriş yapıcazkaydirigubbakcemile3ne güzel anneanneniz alcakmış beşiğinizi....onlarda heyecanlanıyo tabi...dilara bebe nerdeymişş ki....bi de dün biz ulusta anafartalar çarşısına gitmiştik oranın üst katında bi yer görmüş eşim kraft,p,cardin anakucakları arabaları vs.. varmış yanlış hatırlamıyorsam 55den başlıyormuş fiytlar orayada bakıcam inş...
buket111, CaglayanCicek, izmirliigulsah, MELEKSENA, meloni84, moonsun82, nesli81, nhlhsn, nurberra, nur_45, yasese
kızlar selaaaam... Bende çoğu gün okumaktan yazmaya vakit bulamıyorum :))
ya ya benim oğluşum miniğim az az oynuyo teyzeleri kibat kibar acaba daha erken mi ondan mı yoksa kafamı bozsammı karar veremedim. Bende öyle tekme filan istiyorum ama :çok üzgünüm: sadece minik kıpırtıları var minişimin :)) çok şükür. Fikirlerinizi alabilirmiyim?
mrb çağlayancım...iyiyiz çok şükür kızıma bissürü ciciler aldı babaannesi...kızçeminde tepikleri bu ara o kadar şiddetlendi ki kıpır kıpır maşallah...sen ve prensesin nasılsınız bakalımkaydirigubbakcemile2
Güzel günlerde kullanın canım bebişinin cicilerini.Bizde iyiyiz kızımızla işte nevresim takımı ve uyku seti bakıyorum netten ama bir türlü bulamadığım istediğim gibi
herkese günaydın fıstıklarr
nhlhsn geçmiş olsun cnm çok şükür bebişler ii olsunda ama ister istemz panik oluyoruz işte sağlıkla bi dosğsalarda yanımızda olsalar inş
Nhlhsn çok geşmiş olsun canımm panikliyoruzz dimi.
Ayyy çok sevindim canım benimkide kız olacak inş.Bizde kızımızla iyiyiz teyzesi alıştık artık tepiklerine gittikçe daha sert oluyor :)) Sorma o kg bende'de benimde senden farkım yok bakalım doğuma nasıl giricez bu halimizle :))
hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına.önce sağlıklı olsun bebişlerimiz tabiki.benim kızımda sol tarafıma yattığım zaman çıldırıyor yerinde duramıyormüziğin sesini çok açtığımda yine aynı şeyleri yapıyor dans ediyor sanırımhihoyyyt
hoşbulduk canım iyiyim çok şükür iki gündür malum misafirlerim vardı bugün sabah gittiler...bende bu gün yayılıyorum....kızımın yeleğini bitirdim bu arada arkadaşımda üzerine kurdele nakışı yapıcak :hulya:şimdi senin verdiğin örneğe başlıcamm inşş...sen nasılsın?
hmm canım bizde dün aldık nevresim takımımızı taç ın organik kumaştan olan bi takımını aldık 50 liraya ama uyku setinini alamadıkbeğenemedim birde içinde o kadar gereksiz şey vardı ki alt açma,cibinlik vs...ben sadece korumalıkları ve yorganı ysatığı olsun istiyorum...tüm uyku setleri öyle çok parçalı mı oluyo bilginiz var mı?
günaydın bayanlar...
hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına.önce sağlıklı olsun bebişlerimiz tabiki.benim kızımda sol tarafıma yattığım zaman çıldırıyor yerinde duramıyormüziğin sesini çok açtığımda yine aynı şeyleri yapıyor dans ediyor sanırımhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?