2011 Şubat Anneleri

slm güzel şubat anneleri ben uzuzn zamandır yoktum.Çanakkalede annemdeydim orada girme olanağım olmadı.Bir hafta diye gittik ben grip olunca 15 gün filan kaldık Anneannemiz bize çok iyi baktı sağolsun.Kızçeme çok güzel ciciler aldı.msj hakkım dolsunda hepsini ekliycem kızlar.biz hepinizi çok özledik teyzelerimiz.Sağolsun Çağlayancım bugün aradı beni sohbet ettik biraz çok mutlu olduk kızımla.Hepinizi öpüyoruz kızlar artık görüşürüz bolbol....

hay allah kaydirigubbakcemile3 senin isinde zor valla 17 aylik cocogun bakimida kolay degildir...bende iyiyim canim bugün gec geldim ise saatimin dolmasini bekliyorum

Evet öyl cnm çok hareketli bir oğlum var ama şu an neyseki annemlerdeyiz ve bana çok yardımcı oluyorlar

Kocaman bir aminnnn diyorum canım çok zor oluyor çünkü

Hoşgeldin canım.Msj hakkını hemen doldur cicileri görmeyi bekliyoruz hepimiz. Ben dr konusunda karar verdim sayılır ya figen hanımı yada ercan beyi rahatsız edicem peşpeşe galiba,bir deniyim diyorum ikisinide zaten fazlada seçeneceğim kalmadı artık yalova için

Geçmiş olsun cnm neyseki annenin yanında hasta olmuşsun cicilerini güle güle kullansın bebişin

Son düzenleme:

hoşgeldin geçmiş olmuş msj hakkını çabuk doldurda cicilerinizi görelim

bu arada göbüşimin fotosunu koydum kızlar ....

güzel annişlerrr ben ve oğluşumdan kocaman selam sizlere
nasılsınız bakalım yine giremedim nete bir sürü sayfa birikmiş herkes iyidir inşallah

Hoşgeldin canım.Msj hakkını hemen doldur cicileri görmeyi bekliyoruz hepimiz. Ben dr konusunda karar verdim sayılır ya figen hanımı yada ercan beyi rahatsız edicem peşpeşe galiba,bir deniyim diyorum ikisinide zaten fazlada seçeneceğim kalmadı artık yalova için[/QUOTE]

Ben de denerim olmazsa ercan beyin bilgilerine baktım canım görev yaptığı yerler iyi aslında.deneyelim olmazsa benimde seçeneğim kalmadı...Hayırlısı olsun bakalım...

Ben de denerim olmazsa ercan beyin bilgilerine baktım canım görev yaptığı yerler iyi aslında.deneyelim olmazsa benimde seçeneğim kalmadı...Hayırlısı olsun bakalım...[/QUOTE]

Zeytin tıp diyor sizin orda yapmış aslında biraz görev yokmu senin oralarda hiç giden ercan bey'e figen hanım daha yeni gelmiş ama onu tercih etmek istemiyorum ben bakalım randevu günümden önce bir deniyim diyorum ercan bey'i

kızlar ben geldim nasılsınız görüşmeyeli bugünlerde işlerim cok yoğun kafamı kaşıcak zaman bulamıyorum iki gündür bakalım neler kaynatmıssınız frsat bulmuşken okuyayım bari

güzel annişlerrr ben ve oğluşumdan kocaman selam sizlere
nasılsınız bakalım yine giremedim nete bir sürü sayfa birikmiş herkes iyidir inşallah

Hoşgeldin canım,bizim anneler artık gündüz devriyesini bıraktı gece devriyesini aldı bende sabahları oku oku biteremiyorum bir türlü sayfaları

Hoşgeldin cnm iyiyiz sen nasılsın

iyiyim canım ama biraz uykusuzum bebişim sabaha kadar uyutmadı karnımdan artık dönemiyorum valla yatakta saat 06.00 da uyumuşum birde bebiş pek hareketli değildi dün akşam onuda kafama taktım sabah 05,30 da kalkıp üzüntümden buzdolabı karıştırdım valla boshayallersmile
neyse sonra hareketlendide rahatladım

Kızlar teşekkür butonunu kullanmaya başladım güzel bi olay
kızlar ben geldim nasılsınız görüşmeyeli bugünlerde işlerim cok yoğun kafamı kaşıcak zaman bulamıyorum iki gündür bakalım neler kaynatmıssınız frsat bulmuşken okuyayım bari

Hoşgeldin cnm kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…