hay allah kaydirigubbakcemile3 senin isinde zor valla 17 aylik cocogun bakimida kolay degildir...bende iyiyim canim bugün gec geldim ise saatimin dolmasini bekliyorum
Kocaman bir aminnnn diyorum canım çok zor oluyor çünküCnm benide uyandıran büyük oğlum :) 17 aylık şu an normalde sabah 5:50 civarı fln uyanır engeç 7gibi, ama bugün bir ilk yaşatarak ilk efa bu kadar uzun uyudu :)) tabi bende
Uyurken tekme hissetmiyorum ama gündüz farkediyorum minik oğlumu cnm
Sen nasılsın
Hay Allahım hakikaten gavazlık yapıyo ama... Allah sabır versin sana ne diyim
slm güzel şubat anneleri ben uzuzn zamandır yoktum.Çanakkalede annemdeydim orada girme olanağım olmadı.Bir hafta diye gittik ben grip olunca 15 gün filan kaldık Anneannemiz bize çok iyi baktı sağolsun.Kızçeme çok güzel ciciler aldı.msj hakkım dolsunda hepsini ekliycem kızlar.biz hepinizi çok özledik teyzelerimiz.Sağolsun Çağlayancım bugün aradı beni sohbet ettik biraz çok mutlu olduk kızımla.Hepinizi öpüyoruz kızlar artık görüşürüz bolbol....
ben niye görmüyom teşekkür butonu
slm güzel şubat anneleri ben uzuzn zamandır yoktum.Çanakkalede annemdeydim orada girme olanağım olmadı.Bir hafta diye gittik ben grip olunca 15 gün filan kaldık Anneannemiz bize çok iyi baktı sağolsun.Kızçeme çok güzel ciciler aldı.msj hakkım dolsunda hepsini ekliycem kızlar.biz hepinizi çok özledik teyzelerimiz.Sağolsun Çağlayancım bugün aradı beni sohbet ettik biraz çok mutlu olduk kızımla.Hepinizi öpüyoruz kızlar artık görüşürüz bolbol....
güzel annişlerrr ben ve oğluşumdan kocaman selam sizlere
nasılsınız bakalım yine giremedim nete bir sürü sayfa birikmiş herkes iyidir inşallah
Geçmiş olsun cnm neyseki annenin yanında hasta olmuşsun cicilerini güle güle kullansın bebişin
Hoşgeldin canım.Msj hakkını hemen doldur cicileri görmeyi bekliyoruz hepimiz. Ben dr konusunda karar verdim sayılır ya figen hanımı yada ercan beyi rahatsız edicem peşpeşe galiba,bir deniyim diyorum ikisinide zaten fazlada seçeneceğim kalmadı artık yalova için
güzel annişlerrr ben ve oğluşumdan kocaman selam sizlere
nasılsınız bakalım yine giremedim nete bir sürü sayfa birikmiş herkes iyidir inşallah
Hoşgeldin cnm iyiyiz sen nasılsın
kızlar ben geldim nasılsınız görüşmeyeli bugünlerde işlerim cok yoğun kafamı kaşıcak zaman bulamıyorum iki gündür bakalım neler kaynatmıssınız frsat bulmuşken okuyayım bari
hoşgeldin geçmiş olmuş msj hakkını çabuk doldurda cicilerinizi görelim
bu arada göbüşimin fotosunu koydum kızlar ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?