selam kızlar,
bir yandan geçmişi okuyup bir yandan yemek yapmaya çalışırken tencerenin dibi tutmuş
) takdir ettim kendimi doğrusu.hala bir 10 sf var okunacak.
nasılsınız bugün, keyifler yerindedir umarım.
yarın sabah dr.a gidiyorum, görüş günüm. güzel haberler getiririm inş.
ben 180 verdim canım, galiba en çok farkı bizimki alıyor diğer arkadaşlarınkiyle kıyaslayınca;((((((((
paylaştığın için sağol canım, acaba şişli memorial'de de var mıdır? bir tel. açıp sorayım en iyisi
güzel haberlerini bekliyoruz yeşim
hoşgeldin, sağlıklı hamilelikler dilerim
bir yandan geçmişi okuyup bir yandan yemek yapmaya çalışırken tencerenin dibi tutmuş

nasılsınız bugün, keyifler yerindedir umarım.
yarın sabah dr.a gidiyorum, görüş günüm. güzel haberler getiririm inş.
Gaünaydın kızlarr opuyorumnanaktan Nasılsınız bakayım dün dr a gittik Bebişimiz 570 gr olmuş .Hep gttiğimizde ters oluyor bebek :))) Ayrıntılı ultrason yaptıracağız 90 tl dediler siz ne kadara yaptırdınız ?
ben 180 verdim canım, galiba en çok farkı bizimki alıyor diğer arkadaşlarınkiyle kıyaslayınca;((((((((
Çağlayan Çiçek Günaydın canım.Sen basın sözcümüzsün diye sana sölim sen kızlara duyur:)))İstanbulda Anadolu yakasında oturan arkadaşlara özellikle tavsiyem;Ben Ataşehir Memorıal Hastanesinde 3 hafta önce Hamilelik yogasına başladım sadece cumartesi sabahları saat 10-11 arası çok keyifli oluyor ve normal doğum düşünen herkese çok faydası varmış.Ayrıca Yoga ücretsiz.Ben inan iple çekiyorum cumartesiyi ruhum bedenim dinleniyor bebeğim rahatlıyor çok faydalı anlayacağın.
İlgilenen arkadaslar memorıal hastanesi ataşehiri arayı ücretsiz kayıt olabilirler.
sevgiler:))))
paylaştığın için sağol canım, acaba şişli memorial'de de var mıdır? bir tel. açıp sorayım en iyisi
merhabalar kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah ben bugün çok heyecanlıyım 1 ay sonra oğluşumu görmeye gidicem kimbilir ne kadar büyümüştür ....kalbim yerinden çıkıcak ....
güzel haberlerini bekliyoruz yeşim
merhaba kızlar ben topinizi daha öncede görüp okumuştum ama yazmak bu gün kısmet oldu ben de inş şubatta oğullarıma kavuşucam benide aranıza alırsanız sevinirim
hoşgeldin, sağlıklı hamilelikler dilerim