• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

selam kızlar,
bir yandan geçmişi okuyup bir yandan yemek yapmaya çalışırken tencerenin dibi tutmuş;)) takdir ettim kendimi doğrusu.hala bir 10 sf var okunacak.
nasılsınız bugün, keyifler yerindedir umarım.
yarın sabah dr.a gidiyorum, görüş günüm. güzel haberler getiririm inş.

Gaünaydın kızlarr opuyorumnanaktan Nasılsınız bakayım dün dr a gittik Bebişimiz 570 gr olmuş .Hep gttiğimizde ters oluyor bebek :))) Ayrıntılı ultrason yaptıracağız 90 tl dediler siz ne kadara yaptırdınız ?

ben 180 verdim canım, galiba en çok farkı bizimki alıyor diğer arkadaşlarınkiyle kıyaslayınca;((((((((

Çağlayan Çiçek Günaydın canım.Sen basın sözcümüzsün diye sana sölim sen kızlara duyur:)))İstanbulda Anadolu yakasında oturan arkadaşlara özellikle tavsiyem;Ben Ataşehir Memorıal Hastanesinde 3 hafta önce Hamilelik yogasına başladım sadece cumartesi sabahları saat 10-11 arası çok keyifli oluyor ve normal doğum düşünen herkese çok faydası varmış.Ayrıca Yoga ücretsiz.Ben inan iple çekiyorum cumartesiyi ruhum bedenim dinleniyor bebeğim rahatlıyor çok faydalı anlayacağın.
İlgilenen arkadaslar memorıal hastanesi ataşehiri arayı ücretsiz kayıt olabilirler.
sevgiler:))))

paylaştığın için sağol canım, acaba şişli memorial'de de var mıdır? bir tel. açıp sorayım en iyisi

merhabalar kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah ben bugün çok heyecanlıyım 1 ay sonra oğluşumu görmeye gidicem kimbilir ne kadar büyümüştür ....kalbim yerinden çıkıcak ....

güzel haberlerini bekliyoruz yeşim

merhaba kızlar ben topinizi daha öncede görüp okumuştum ama yazmak bu gün kısmet oldu ben de inş şubatta oğullarıma kavuşucam benide aranıza alırsanız sevinirim

hoşgeldin, sağlıklı hamilelikler dilerim

Ben de denerim olmazsa ercan beyin bilgilerine baktım canım görev yaptığı yerler iyi aslında.deneyelim olmazsa benimde seçeneğim kalmadı...Hayırlısı olsun bakalım...

Zeytin tıp diyor sizin orda yapmış aslında biraz görev yokmu senin oralarda hiç giden ercan bey'e figen hanım daha yeni gelmiş ama onu tercih etmek istemiyorum ben bakalım randevu günümden önce bir deniyim diyorum ercan bey'i[/QUOTE]

Evet canım ben gördüklerime tanıdıklarıma sorup araştırıcam.Buradakiler genelde yalovaya gidiyorlar canım zeytin tıp ta doğum servisi olmadığı için sadece muayene olabiliyorsun.ama sanıırım yakın zamanda açılacakmış bende tam bilemiyorum burada yeni olduğum için....Ama bana da Ercan bey mantıklı geliyor...

iyiyim canım ama biraz uykusuzum bebişim sabaha kadar uyutmadı karnımdan artık dönemiyorum valla yatakta saat 06.00 da uyumuşum birde bebiş pek hareketli değildi dün akşam onuda kafama taktım sabah 05,30 da kalkıp üzüntümden buzdolabı karıştırdım valla boshayallersmile
neyse sonra hareketlendide rahatladım:emir_bebek:

Cnm bende gece rahat uyku pozisyonumu almakta zorlanıyorum her yerim yastık oldu, şükür ki kocaman bir yatakta yatıyorum yoksa mümkün değil yere fln atarım bi yorgan orda yatarım,sıcak basıyo daral geliyo gece... son aylardada aynen böyle devam edecek neyseki çoğu bitti..
Bebek hareketleri bazen düzenli olmayabilir cnm ama eğer azalma olursa dr una haber ver mutlaka ama stres olmadan vişne suyu ve çikolatasüper oynatıyo :)) bebiş iyidir annesi merak etme sen

selam kızlar,
bir yandan geçmişi okuyup bir yandan yemek yapmaya çalışırken tencerenin dibi tutmuş;)) takdir ettim kendimi doğrusu.hala bir 10 sf var okunacak.

ben 180 verdim canım, galiba en çok farkı bizimki alıyor diğer arkadaşlarınkiyle kıyaslayınca;((((((((

paylaştığın için sağol canım, acaba şişli memorial'de de var mıdır? bir tel. açıp sorayım en iyisi

güzel haberlerini bekliyoruz yeşim

hoşgeldin, sağlıklı hamilelikler dilerim

Hoşgeldin cnm :)) aman boşver sen geyik yaptık kız yemekten önemli değil akşam eşin gelince kızmasın sonra bize

Cnm bende gece rahat uyku pozisyonumu almakta zorlanıyorum her yerim yastık oldu, şükür ki kocaman bir yatakta yatıyorum yoksa mümkün değil yere fln atarım bi yorgan orda yatarım,sıcak basıyo daral geliyo gece... son aylardada aynen böyle devam edecek neyseki çoğu bitti..
Bebek hareketleri bazen düzenli olmayabilir cnm ama eğer azalma olursa dr una haber ver mutlaka ama stres olmadan vişne suyu ve çikolatasüper oynatıyo :)) bebiş iyidir annesi merak etme sen

gece o yüzden dolabı karıştırdım yaaakaydirigubbakcemile3
sorma benimde heryerim yastık dolu Allahtan son aylarımız yazın göbeğine denk gelmedide gece bir nebze rahat uyuyoruzkaydirigubbakcemile4

Evet canım ben gördüklerime tanıdıklarıma sorup araştırıcam.Buradakiler genelde yalovaya gidiyorlar canım zeytin tıp ta doğum servisi olmadığı için sadece muayene olabiliyorsun.ama sanıırım yakın zamanda açılacakmış bende tam bilemiyorum burada yeni olduğum için....Ama bana da Ercan bey mantıklı geliyor...

Evet benim ordaki arkadaşlarımda sürekli muayene için yalovaya geliyorlardı uzmanlardaki dr.la bir naile hanım var ama onu kimse önermiyor en iyisi bir ercan bey'i denemek galiba,hale'ninde aklını çelmek lazım oda arıyordu dr.toplu geçiş yaparız :))

Evet benim ordaki arkadaşlarımda sürekli muayene için yalovaya geliyorlardı uzmanlardaki dr.la bir naile hanım var ama onu kimse önermiyor en iyisi bir ercan bey'i denemek galiba,hale'ninde aklını çelmek lazım oda arıyordu dr.toplu geçiş yaparız :))

Evet geçelim bence de görüşelim Hale ile de :))) Psikolojimiz bozulacak iyice böyle giderse :)

merhaba kızlar
ders saatim 30 a çıktı her günüm dolu nöbetten düştüm ama çok yoruluyorum 3 gündür siteye ugrayacak halim kalmıyor
merak etmeyin sizi unutmadım
aşırı derecede gribim kızımda öyle
hediyemi yarın göndermeyi düşünüyorum
geçmişi okuyamadım umarım herkes ve bebişleri iyidir
şimdi uyumaya gidiyorum
öptümm

şu gripten kurtulamadın canım ya yazık. ben ve oğlum iyiyiz, sen iyice uyu dinlen belki iyi gelir.

İki gündür hep böyle aramızı bozmaya çalışıyor bu bizm

Şenay nasılsın canım ne zamandır görüşemiyoruz oğluş nasıl.

ben yazana kadar sen işten çıkmış oluyorsun canım. oğlum kıpır kıpır artık dışardan görüyorum çok hoş. yarın da açık görüş var bakalım dr. ne diyecek. sen nasılsın, sevilimiz nasıl?

slm güzel şubat anneleri ben uzuzn zamandır yoktum.Çanakkalede annemdeydim orada girme olanağım olmadı.Bir hafta diye gittik ben grip olunca 15 gün filan kaldık Anneannemiz bize çok iyi baktı sağolsun.Kızçeme çok güzel ciciler aldı.msj hakkım dolsunda hepsini ekliycem kızlar.biz hepinizi çok özledik teyzelerimiz.Sağolsun Çağlayancım bugün aradı beni sohbet ettik biraz çok mutlu olduk kızımla.Hepinizi öpüyoruz kızlar artık görüşürüz bolbol....

hoşgeldin geçmiş olsun hazel, neyse ki annenin yanında hasta olmuşsun bir güzel bakmıştır sana. cicileri güzel günlerde kullanın.

Hoşgeldin cnm :)) aman boşver sen geyik yaptık kız yemekten önemli değil akşam eşin gelince kızmasın sonra bize

kızmaz da yazık aç kalacak;)) yeniden koydum, ama hala bilgisayar başındayım:1:

merhaba kızlar
ders saatim 30 a çıktı her günüm dolu nöbetten düştüm ama çok yoruluyorum 3 gündür siteye ugrayacak halim kalmıyor
merak etmeyin sizi unutmadım
aşırı derecede gribim kızımda öyle
hediyemi yarın göndermeyi düşünüyorum
geçmişi okuyamadım umarım herkes ve bebişleri iyidir
şimdi uyumaya gidiyorum
öptümm
canım dikka et .zor gerçekten 30 saat okul tam gün mü peki
Evet öyl cnm çok hareketli bir oğlum var ama şu an neyseki annemlerdeyiz ve bana çok yardımcı oluyorlar
maşallah maşallah
O butonu bende göremedim canım arıyorum ama bulamıyorum şakkıdı
alıntı yapın yanında kııı
hoşgeldin geçmiş olmuş msj hakkını çabuk doldurda cicilerinizi görelim

bu arada göbüşimin fotosunu koydum kızlar ....
bakıcam şu mesajları yazayım
güzel annişlerrr ben ve oğluşumdan kocaman selam sizlere:emir_bebek:
nasılsınız bakalım yine giremedim nete bir sürü sayfa birikmiş herkes iyidir inşallah:3:
iyiyiz canım sen nasılsın
Yoo burdaaaa gitmemişş

iyiyim canım ama biraz uykusuzum bebişim sabaha kadar uyutmadı karnımdan artık dönemiyorum valla yatakta saat 06.00 da uyumuşum birde bebiş pek hareketli değildi dün akşam onuda kafama taktım sabah 05,30 da kalkıp üzüntümden buzdolabı karıştırdım valla boshayallersmile
neyse sonra hareketlendide rahatladım:emir_bebek:
ara ara olması normalmiş uyku dönemlerinden geçermiş
selam kızlar,
aayyyyyy...hadi bakalım bekliyoruzz...ben de cumzrtesi gidicem
ben hamile destek yastığı aldım rahat ettim kızlar koca yastıklarla dönmek zor oluoyrdu ..

nası bişey o yeşim

kız senayyy yaktınmı yemeğiii bu kk yüzünden ilk yakan sensin bakalım liste nasıl gidicek :)))))))))))99

ben dün ayrıntılı yaptırdım ama hiç bir ek ücret istenmediler. doktorum her şey yolunda sağlıklı dedi :nazar: ama şimdi içime kurt düştü acaba önemsemedi mi ? kalp atışlarını falan dinledi hiç bir sorun yok dedi :nazar: ben mi abartıyorum ve 10 dk sürmedi bakması. bilmiyorumkismile

senaysn hadi seninde bebeğini görmene az kalmış güzel haberlerle gel inş.. bende ayrıntılı ultrasona 180tl verdim yalnız değilsin:1:

miss_teacher canım doktoruna gidince söylersinn mrk etmee.ama bişi görse söylerdi muhakkak.

Son düzenleme:
bugün lcw den hamile kotu aldım.birde lalin beyaz gri çizgili kazağının aynısından

ve en önemlisi
kızıma ilk zıbınlarını aldık ceylendan 3 tane ..pembe,beyaz ve çizgili.birde bebek battaniyesi aldık şapkalı penye.

ben dün ayrıntılı yaptırdım ama hiç bir ek ücret istenmediler. doktorum her şey yolunda sağlıklı dedi :nazar: ama şimdi içime kurt düştü acaba önemsemedi mi ? kalp atışlarını falan dinledi hiç bir sorun yok dedi :nazar: ben mi abartıyorum ve 10 dk sürmedi bakması. bilmiyorumkismile

bu ayrıntılı ultrason dediğimizi kadın doğumcular yapmıyor bilgin olsun...bi doktoruna sor istersen

Back
X