• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

selam güzel annelerrr nassınız bakalım biz tembellik yaptık anca kalktık.sabah 7de babamızla kahvaltı yapınaca tok karna böyle öyleye kadar uyuyoruz.bebişim tepiklemeseydi belki daha uyurdum acıktı galiba ya kızlar bu bebikler böyle acıkınca susayınca tepki verirmi bak tepinip duruyodu kalktım bişiler yedim duruldu.banamı öyle geliyorki

ilaç konusuna gelince benim birtek vitamin hapım var bende öyle işte birkaç günde bir aklıma geldikçe içiyorum

şimdi böyleyim ===>mmirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir benneyaptımki :1closedeyes:
ama böyle olmak istiyorumm===> hihoyyyt sırnaşık şey :sm_cool:
lütfen bana ===> :teselli: verinnn

dur bende sana enerji fışkırtayımm ===:sm_cool::lepi:

gel ben seni dere tepe bi dolaştırayımda enercin yerine gelsin laelaelaelaelae

anam burdada dün akşamdan beri bir yağmur yağıyoki sorma durur inşallah bir ara pazara gidim diyodum iki dolanmış olurdum hem

şimdi böyleyim ===>mmirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir benneyaptımki :1closedeyes:

kıs enerji fırlattım ya alamadın mı daha aaaaaa:lepi:

yasese cim sen bi gel bakimmm kaydirigubbakcemile

canın sıkılıyor galiba bilmiyorumkismile

sana azcık sevgi göstereyimm :teselli:

düzelmedi dersenn :oklava:

:1hug:

kaydirigubbakcemile5 aklinialirimsmile
hatta şimdi fışkırttıklarınızdan dolayı fazla yükleme oldu kaydirigubbakcemile4 um.

sevim_li canım iyiyiz çok şükür arada kaynamadın mrk etme biraz geç gördüm yazınıı :))

geçen hafta belediyenin ücretsiz kursuna yazılmıştım.diksiyon kursuna :1:

yarın ilk dersim var büyüyünce spiker olucam inşallah sempatiksalakcinni

napıyolar ne öğretecekkler çok merak ediyorum.en kısa süren kurs buymuş 3 ay tam bana denk geliyor o yüzden bunu seçtim bide yer olursa ingilizceye gidicem.maksat bu son 3 ayımı evde geçirmeyeyim yeni insanlar tanıyayım.insan evde yata yata uyuşuyor.

arkadaşlar dr fito krem(çatlak için)azdı ayrıca calcımax ve magnorm yazdı aranızda bu ilaçları kullanan varmı ayrıca ferrum fort kan ilacı yazdı 21 haftalık hamileyim sizde bu kadar ilaç içiyormusunuz....

kızlar herkes cevap yazmış tek tek yanıtlamak istedim ama olmadı hepinize teşekkür ederim oğlumun odasını beyenmişsiniz daha iyileri sizinkilerin olsun çok sevindim öpüyorum hepiniziii

violina ikimizin çizelgeside aynı sen kendinmi yaptın çizelgeni :dance:

arkadaşlar dr fito krem(çatlak için)azdı ayrıca calcımax ve magnorm yazdı aranızda bu ilaçları kullanan varmı ayrıca ferrum fort kan ilacı yazdı 21 haftalık hamileyim sizde bu kadar ilaç içiyormusunuz....

sadece ferrum fort kullanıyorum ben canımmmmm

merhabalar kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah ben bugün çok heyecanlıyım 1 ay sonra oğluşumu görmeye gidicem kimbilir ne kadar büyümüştür ....kalbim yerinden çıkıcak ....

ben henüz çatlak kremi kullanmıyorum.kullanmıcam sanırım yaa henüz bir sıkıntı olmadı.bebe yağı ve nemlendirici kullanıyorum ama benim nemlendiricim kozmatik olanlardan değil.daha önceki cildiye oktorum sürekli kullanmam için vermişti onu kullanıyorum daha bi çatlama çarpmadı gözüme

bana doktor henüz bir ilaç vermedi ama demir hapı vereceğini söylemişti belki bu gidişte biişiler yaapar

merhabalar kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah ben bugün çok heyecanlıyım 1 ay sonra oğluşumu görmeye gidicem kimbilir ne kadar büyümüştür ....kalbim yerinden çıkıcak ....

gözün aydın tadını çıkar doya doya bak oğluşuna yine 1 aylık hasret çekicezzz bende cuma günü gidiyorum kendimi şanslı hissediyorum ben nerdeyse 2 haftada bir görüyorum oğlumu inş oğluşun annesini minicik hareketleriyle karşılar

Back
X