merhaba kızlar ben topinizi daha öncede görüp okumuştum ama yazmak bu gün kısmet oldu ben de inş şubatta oğullarıma kavuşucam benide aranıza alırsanız sevinirim
allahın hikmeti işte eşimle hep konuşuruz allaha inanmayan bi insan şu karnımızda gelişen bebekleri bi görmeli...benim rüyam çok ilginçti
sokakta bir karmaşa vardı herkes kaçışıyodu.küçük bir kız çocuğu ortada ağlıyodu.bende onu görünce kucağıma alıyorum annesi nerde diye arıyorum.annesi çıkyo alsana çocuğunu niye ortada bırakıyosun diyorum oda olmaz o senin diyo olurmu öyle şey diyorum kadın ısrar ediyo hayır o senin al diyo bende annesi sensin olmaz al çocuğunu diyorum kadın kayboluyo ortadan bende çocuğu bırakamıyorum ortada alıyorum
rüyalar çok ilginç benim rüyalarımda çıkar bakalım seninki doğru çıkıcakmı?*
bu riyayı gördüğümde hamile değildim bir süre sonra hamile olduğumu öğrendim bana çok ilginç gelmişti
hoşgeldin aramıza oğluşuma arkadaş olarak allah kucağına almayı nasip etsin inşallahmerhaba kızlar ben topinizi daha öncede görüp okumuştum ama yazmak bu gün kısmet oldu ben de inş şubatta oğullarıma kavuşucam benide aranıza alırsanız sevinirim
kızlar nerdesinizzz
merhaba kızlar ben topinizi daha öncede görüp okumuştum ama yazmak bu gün kısmet oldu ben de inş şubatta oğullarıma kavuşucam benide aranıza alırsanız sevinirim
canım;
sabah 10 da başlıyor yaklaşık 18-20 kişi oluyoruz herkes hamile göbişler kocaman olan da var daha 2 aylık 3 aylık olanda var zaten toplamda 20 hafta sürüyor.Gayet nezih ve huzurlu bir ortak hocamız Dr.zaten kendisi çok iyi sesi muhteşem zaten daha önce yoga ya giden arkadaşlar bilirler genelde gözler kapalı hocanın sölediği hareketleri yapıyoruz ama inanki o 1 saatte dünyanı unutuyorsun hepimiz illaki bir şeylere kafamızı takıyoruz inan orda herşey kapının dışında kalıyor yani acaip huzur veren bir spor.normal doğuma faydası çok mesela doğum esnasındaki nefes alma teknıklerını öğretiyor bir sürü bacak,popo hareketi yapıyoruz aşağıdaki fetus kaslarını çalıştıran hareketler yapıyoruz en çok.kesinlikle her anneye tavsiye ediyorum.
Ayrıca ücretsiz olmasına rağmen çok nezih bir ortam var.Genelde hamilelik yogası pahalı oluyor mesela benim hastanem kadıköy şifa orada yoga ücretli (her seans 50 tl)ama memorıal ücretsiz.Hadi anneler kaldırın totoları gelin valla:)))
acıların smillerı ikinci bölüm
:1no2: smilerın terk ettiği ismailer üzüntüsünden yataklara düşmüştür
:Saruboceq: fakat kendini toparlayıp smilerden intikam almak için yemin etmiştir
:gitme: bu esnada smiler çok mutsuzdur
mafoldumben talihsiz bir evlilik yapmıştır
:mymeka: sürekli kavga etmekte
alsanaalsanasmile Çok üzgünüm çoook hatta hatta şiddet görmektedir
:CüvCüv: bu esnada coşkun ve smilerin bir bebekleri olur
:ecrin_bebek: adına smilercik koyarlar
:smiley-cool: smilercik olmasına rağmen coşkun hiç değişmemiştir
:teytey: geceleri dolaşmakta ::içelim:gönlünü eğlendirmektedir
gamyoncuiremsu smilercik okula başlar
:tomato: birgün yolda yürürken araba çarpar
:uhm: yoldan geçen ismailer tesadüfen görür ve onu hastaneye kaldırır
olumunekankayizsmile ismailer ve smilercik çok iyi arkadaş olurlar
alkisalkisalkis smilercik bir gün ismailkere şöyle der : size kanım çok kaynadı amca size baba diyebiliirmiyimm der...
senağlama ismailer çok duygulanır
gamyoncuiremsu birgün smiler smilercik i parka götürür
:lepi: ismaileri gören smilercik ona doğru koşar
:bbo: ismaileri gören smiler çok şaşırır
fisfisfis smilercik ne olduğunu anlayamamıştır
naniknanik annesine ismailerı çok sevdiğini söyler
fisfisfisyerimseniben smiler daha fazla dayanamaz ve gerçeği söyler
opuyorumnanaktan o senin baban oğlum der
:lepi:hihoyyyt smilercik ve ismailer çok sevinirler
olumunekankayizsmileŞeniz hep birlikte mutlu mesut ve bahtiyar bişekide hayatlarına devam ederler ve hiç ayrılmazlar :asigim:
yeşimpk35 ne zamandır yoktun kıss hadi gözün aydın görüş günün varmışş.bak naz arkadaşımızda izmirli çıktı şu anda bildiğim 6-7 kişiyiz inşallah yapabilirsem bi gün hepinizi toplucamm
dillerim_lal döktürmüşsün yinee.ama mutlu bitmişş çok güzell.
biraz önce bi ağırlık bastırdıı valla masa başında şekerleme yaptımm boshayallersmile
kızlar nerdesinizzz
yeşimpk35 ne zamandır yoktun kıss hadi gözün aydın görüş günün varmışş.bak naz arkadaşımızda izmirli çıktı şu anda bildiğim 6-7 kişiyiz inşallah yapabilirsem bi gün hepinizi toplucamm
dillerim_lal döktürmüşsün yinee.ama mutlu bitmişş çok güzell.
biraz önce bi ağırlık bastırdıı valla masa başında şekerleme yaptımm boshayallersmile
acıların smillerı ikinci bölüm
:1no2: smilerın terk ettiği ismailer üzüntüsünden yataklara düşmüştür
:Saruboceq: fakat kendini toparlayıp smilerden intikam almak için yemin etmiştir
:gitme: bu esnada smiler çok mutsuzdur
mafoldumben talihsiz bir evlilik yapmıştır
:mymeka: sürekli kavga etmekte
alsanaalsanasmile Çok üzgünüm çoook hatta hatta şiddet görmektedir
:CüvCüv: bu esnada coşkun ve smilerin bir bebekleri olur
:ecrin_bebek: adına smilercik koyarlar
:smiley-cool: smilercik olmasına rağmen coşkun hiç değişmemiştir
:teytey: geceleri dolaşmakta ::içelim:gönlünü eğlendirmektedir
gamyoncuiremsu smilercik okula başlar
:tomato: birgün yolda yürürken araba çarpar
:uhm: yoldan geçen ismailer tesadüfen görür ve onu hastaneye kaldırır
olumunekankayizsmile ismailer ve smilercik çok iyi arkadaş olurlar
alkisalkisalkis smilercik bir gün ismailkere şöyle der : size kanım çok kaynadı amca size baba diyebiliirmiyimm der...
senağlama ismailer çok duygulanır
gamyoncuiremsu birgün smiler smilercik i parka götürür
:lepi: ismaileri gören smilercik ona doğru koşar
:bbo: ismaileri gören smiler çok şaşırır
fisfisfis smilercik ne olduğunu anlayamamıştır
naniknanik annesine ismailerı çok sevdiğini söyler
fisfisfisyerimseniben smiler daha fazla dayanamaz ve gerçeği söyler
opuyorumnanaktan o senin baban oğlum der
:lepi:hihoyyyt smilercik ve ismailer çok sevinirler
olumunekankayizsmileŞeniz hep birlikte mutlu mesut ve bahtiyar bişekide hayatlarına devam ederler ve hiç ayrılmazlar :asigim:
Hadi nesli sanada iyi şekerlemelerr olur inşallahh
teşekkür ederim arkadaşlar arada işte havamız değişsin diye esprili şeyler yapmaya çalışıyorum...
çağlayancım sende pek az görünür oldun hayırdır işlermi yoğun yeni elemanına hızlandırılmış kursmu veriyosun napıyosunn?
bende bebişimin hırkası az kaldı onu öreyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?