arkadaşlar dr fito krem(çatlak için)azdı ayrıca calcımax ve magnorm yazdı aranızda bu ilaçları kullanan varmı ayrıca ferrum fort kan ilacı yazdı 21 haftalık hamileyim sizde bu kadar ilaç içiyormusunuz....
merhabalar kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah ben bugün çok heyecanlıyım 1 ay sonra oğluşumu görmeye gidicem kimbilir ne kadar büyümüştür ....kalbim yerinden çıkıcak ....
arkadaşlar dr fito krem(çatlak için)azdı ayrıca calcımax ve magnorm yazdı aranızda bu ilaçları kullanan varmı ayrıca ferrum fort kan ilacı yazdı 21 haftalık hamileyim sizde bu kadar ilaç içiyormusunuz....
ayy gözde gel birde benimkini as barikaydirigubbakcemile3
gözde benimde çamaşırlarım kurudu toplanacak banada bi el atsannnn :)))
gözün aydın tadını çıkar doya doya bak oğluşuna yine 1 aylık hasret çekicezzz bende cuma günü gidiyorum kendimi şanslı hissediyorum ben nerdeyse 2 haftada bir görüyorum oğlumu inş oğluşun annesini minicik hareketleriyle karşılar
saol canım senin ne güzelmiş 2 haftada bir umarım bi sorun yoktur 2 haftada 1 gitmeni gerektircek
geri sayım yine başladı deseneee
bende çoközledim bebişimiii
pazartesi gidecektik ama eşimin seyahati var bende peşine takılıcam hafta sonu ve pazartesi eskişehirde olabilriz artık salıya kaldı olsun geç olsun güç olmasınnn bende acayip heyecanlıyım ayrıntılıya giricez çok merak ediyorum
eh cinsiyetinide öğreniriz ozaman inşallah
yok canım bi sorunumuz çok şükür ben 2 doktor gidiyorum gerçi bu aydan sonra artık teke inicem sadece doğum yapacağım doktora gidicem diğeride tüp bebeği yapan doktorum onunla 8 kasımda vedalaşıcaz sonra bende ayda 1kez gidicem
ayy sen daha öğrenemedinmi cinsiyetini uzun zamandır takip edemiyorum bendende heyecanlı olmalısın ama muhakkak artık içine bişey doğuyordur şu yüzük falını yap belki doğru çıkar ..:dance:
hımm olsun bebeğin iyi olsun bende ilk zamanlarda haftada bir kontrole gidiyorum sonra 1 aya düştü şimdi 28 haftadan sonra tekrar 2 haftada bir görmek isticekmiş doktorumuz
benim doğum yapacağım doktorda 30dan sonra 2haftada bir çağıracakmış onlar sağlıklı olsunlarda biz meraktan çatlayalım bişeycik olmas
ben ilk bebeğimi kaybetmiştim ilk zamanlar ağlayarak gidiyordum kontrollere ya bişey olmussa diye beklemek çok zor geliyordu ama şimdi hareketlerini çok net hissettiimden biraz daha içim rahat insan hergün görse doymaz öyle tatlılar ...
yüzük falını ablam yapardı bekarkenden beri önce kız sonra erkek çıkıyodu.çin takvimide kız diyor
valla anti tıbbi yöntemler kız diyor eşimde kız diyor bende hamile kalmadan önce kız görmüştüm rüyamda ama son gittiğimzde doktur erkek gibi sanki demişti valla sersem oldum sempatiksalakcinni bi öğrensekte şu işi netleştirsekkk
bende 3 farklı rüya görmüştüm birinde bıçak birinde tüfek diğerinde at vardı hiç bebeğimi görmedim rüya tabirlerinde hepsi erkek çocuğuna işaret ediyor diyordu ki öle oldu rüyalar çıkarmış allah hayırlısını versin gönlünden geçen olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?