2011 Şubat Anneleri

ben ferrum fort elevit kullanıyorum seninde magnorm elevit yerine veriyor bazı doktorlar diğeride kalsiyuma benziyor kramplar için veriliyomuş ilaçların normal doktorun verdiyse ihmal etme tabiki

merhabalar kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah ben bugün çok heyecanlıyım 1 ay sonra oğluşumu görmeye gidicem kimbilir ne kadar büyümüştür ....kalbim yerinden çıkıcak ....

geri sayım yine başladı deseneee

bende çoközledim bebişimiii

pazartesi gidecektik ama eşimin seyahati var bende peşine takılıcam hafta sonu ve pazartesi eskişehirde olabilriz artık salıya kaldı olsun geç olsun güç olmasınnn bende acayip heyecanlıyım ayrıntılıya giricez çok merak ediyorum

eh cinsiyetinide öğreniriz ozaman inşallah

ben de ferrum fort, elevit ve magnesium diesporal kullanıyorum.. çatlak için de sadece bebe yağı kullanıyorum.. doktorum de bu çatlamalrın genlere bağlı olduğunu söylemişti. yani çatlayacağı varsa çatlar demişti..o yüzden çatlak kremi kullanır mıyım bilmiorum. şimdiye kadar bi şey çarpmadı gözüme.

Son düzenleme:

saol canım senin ne güzelmiş 2 haftada bir umarım bi sorun yoktur 2 haftada 1 gitmeni gerektircek

saol canım senin ne güzelmiş 2 haftada bir umarım bi sorun yoktur 2 haftada 1 gitmeni gerektircek

yok canım bi sorunumuz çok şükür ben 2 doktor gidiyorum gerçi bu aydan sonra artık teke inicem sadece doğum yapacağım doktora gidicem diğeride tüp bebeği yapan doktorum onunla 8 kasımda vedalaşıcaz sonra bende ayda 1kez gidicem

ayy sen daha öğrenemedinmi cinsiyetini uzun zamandır takip edemiyorum bendende heyecanlı olmalısın ama muhakkak artık içine bişey doğuyordur şu yüzük falını yap belki doğru çıkar ..:dance:

hımm olsun bebeğin iyi olsun bende ilk zamanlarda haftada bir kontrole gidiyorum sonra 1 aya düştü şimdi 28 haftadan sonra tekrar 2 haftada bir görmek isticekmiş doktorumuz

ayy sen daha öğrenemedinmi cinsiyetini uzun zamandır takip edemiyorum bendende heyecanlı olmalısın ama muhakkak artık içine bişey doğuyordur şu yüzük falını yap belki doğru çıkar ..:dance:

yüzük falını ablam yapardı bekarkenden beri önce kız sonra erkek çıkıyodu.çin takvimide kız diyor

valla anti tıbbi yöntemler kız diyor eşimde kız diyor bende hamile kalmadan önce kız görmüştüm rüyamda ama son gittiğimzde doktur erkek gibi sanki demişti valla sersem oldum sempatiksalakcinni bi öğrensekte şu işi netleştirsekkk

hımm olsun bebeğin iyi olsun bende ilk zamanlarda haftada bir kontrole gidiyorum sonra 1 aya düştü şimdi 28 haftadan sonra tekrar 2 haftada bir görmek isticekmiş doktorumuz

benim doğum yapacağım doktorda 30dan sonra 2haftada bir çağıracakmış onlar sağlıklı olsunlarda biz meraktan çatlayalım bişeycik olmas

benim doğum yapacağım doktorda 30dan sonra 2haftada bir çağıracakmış onlar sağlıklı olsunlarda biz meraktan çatlayalım bişeycik olmas

ben ilk bebeğimi kaybetmiştim ilk zamanlar ağlayarak gidiyordum kontrollere ya bişey olmussa diye beklemek çok zor geliyordu ama şimdi hareketlerini çok net hissettiimden biraz daha içim rahat insan hergün görse doymaz öyle tatlılar ...

arkadaşlar nur_45iin hepinize selamı var giremedim foruma dedi kayınvalidesiyle bebik alışverişindeler hepinize selamlar söyledi

banada fito krem yazmıştı canım çatlak için ama benim eczacı bi arakadaşım bunu kullnma bebe yağı kimyasal içermiyo demişti bebe yağı kullandım.bende 2 günde 1 calciday kullanıyorum ferrom fort ve elevit kullanıyorum normal bunlar

çok tatlılar çooook bende öyleydim bende ilk bebeğimi kaybettim çok korkuyordum her kontrolde ama gün geçtikçe okadar sert tepikler yiyorumki her seferinde şükürler olsun diyorum

bende 3 farklı rüya görmüştüm birinde bıçak birinde tüfek diğerinde at vardı hiç bebeğimi görmedim rüya tabirlerinde hepsi erkek çocuğuna işaret ediyor diyordu ki öle oldu rüyalar çıkarmış allah hayırlısını versin gönlünden geçen olsun inşallah

benim rüyam çok ilginçti

sokakta bir karmaşa vardı herkes kaçışıyodu.küçük bir kız çocuğu ortada ağlıyodu.bende onu görünce kucağıma alıyorum annesi nerde diye arıyorum.annesi çıkyo alsana çocuğunu niye ortada bırakıyosun diyorum oda olmaz o senin diyo olurmu öyle şey diyorum kadın ısrar ediyo hayır o senin al diyo bende annesi sensin olmaz al çocuğunu diyorum kadın kayboluyo ortadan bende çocuğu bırakamıyorum ortada alıyorum

bu riyayı gördüğümde hamile değildim bir süre sonra hamile olduğumu öğrendim bana çok ilginç gelmişti

ben rüyamda rahmetli babanemi gördüm bana pembe taşlı bir yüzük verdi. sabah kalktığımda kendi kendime demiştim ki yani korunmasam babanem hamilelik haberi verdi derdim ama iyiki korunuyorum dedim. 1 hafta sonra hamile olduumu öğrendim. Canım babanem haber verdi yani kızımı

kızlar rüyalarınız hayırlara gelmiş hepinizin Allah sonunu da hayr etsin.......
gözdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nerdesin kız

merhaba kızlar ben topinizi daha öncede görüp okumuştum ama yazmak bu gün kısmet oldu ben de inş şubatta oğullarıma kavuşucam benide aranıza alırsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…