2011 Şubat Anneleri

Çok sevindim canımm
Maşallah prensesine zemuszemus

saol canım işte bştan beri kötü gidince ister istemez kötü şeyler geliyor insanın aklına inşallah dedikleri gibidir.sizde ne var ne yok ağrılarım var diyordun değilmi sen iyimisin

Karın ağrılarım devam ediyor canım,arada baya keskin bir ağrı giriyor ama genede iyiyim,sanırım sürekli oturmaktan oluyor benim bu ağrılarım.
Kendine çok fazla stres yapma tamam mı.herşeyin üstesinden burda beraberce geliriz biz

Yakalayamadım seni görüyormusun.:))
Çok sevindim canım hemde çok ohhh bir prensesimiz oluyor dünya tatlısı kaydirigubbakcemile2 bugün hep güzel haberler geliyor inş.bende öğrenirim çarşamba günü.

kızlar bişey sorucam sizde hiç burun kanaması oldumu benm dün ve bugün azar azar kanıyor başına gelen varmı

Ocak annelerinde burnu kanıyanları okumuştum canım,normalmiş bu haftalarda bunların olması.

saol canım eşim merkezi aramış doktorumda olur demiş içim rahatladı insanın aklına kırk şey geliyor

gözün aydın bir oğlan bir kız ooo h ne ideal allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

saol canım eşim merkezi aramış doktorumda olur demiş içim rahatladı insanın aklına kırk şey geliyor

Daha çok şey görücez yeni yeni başlıyor.Hepsi ama panik yapma ne olursa olsun.Canım ben seni listemizde göremiyorum ama bilgilerini vermedin galiba sen bana.Verde oğluşunu ekliyelim listemize görsün teyzeleri :))

Tebrikler evridikii hadi bakalım bizimkine arkidiş geldii :) valla bizde kıza alıştık değilmezse tabi :))

selam kızlar 30 dk dır geçmişi okuyorum nasıl gidio ben hala hastayım bugün kbb uzm. kontrolüm var inş daha iyisin der gece ağrı kesiciyle uyuyorum mecbur yoksa 1 haftadır uyku uyuyamıyordum

kızlar bende hala cinsiyet konusunda şüpheliyim o yüzden bi aileme söledim 4 eylülde de erkek derse duyurumu yapcam tanıdıklara

yok canım hiç birşey söylemedi bana ama ben akşamları eşim destek olmadan kalkamıyorum,oturamıyorum,bacaklarım kilitleniyor şiştiği için.Ama tahliller temiz çıkmış bak
herşeyi kafamıza takıyoruz birşey olacak diye

selam kızlar 30 dk dır geçmişi okuyorum nasıl gidio ben hala hastayım bugün kbb uzm. kontrolüm var inş daha iyisin der gece ağrı kesiciyle uyuyorum mecbur yoksa 1 haftadır uyku uyuyamıyordum

Geçmiş olsun canım,sen çok fena yakalanmışsın bu gribe atlatamadın bir türlü

Kızlar elimi kestim bu arada durduramıyorum kanı kimsede yok burda cumada herkes ne yapmalıyım sizce (

haklısın bebek doğana kadar panik atak olmam inşlllh tedbir alıp tevekkül etmek lazım bliyorm inşllh bundan sonra raht geçiririz bu arada kızlar dün dr. sordu ikili üçlü testleri ben yaptırmıycam dedim gerçektende aldırma düşüncesi yoksa yaptırmaya hiç gerek yok bence birde olur olmaz onun streesini yaşamayım diye yaptırmıycam dedim

herkesee selam.. nasılsınız bugün arkadaşlar? yaa bakıyorum da bi çok kişi cinsiyeti öğrenmiş biz neden öğrenemedik ki .. geçen gün gittik yazmıştım hatta,valla benim bebişin herşeyi belliydi üstelik ısrarla da sordum ama söylemedi.valla ben onu bunu bilmem doktor çok önemli.birde bizim dr. umuz prof olduğundan mı nedir çok ağır canlı oluyorlar.şöyle bi heyecanlandırmıyolar.bizimki 1 ay sonraya kaldı artık ama ben size bişe söylicem.yani kendi aramızda bi oyun gibi olucak; şimdi cinsiyetini öğrenen arkadaşlar yazsınlar ne gibi şeyler yiyebiliyolar,vücutlarında ne gibi değişiklikler oldu? ben nette araştırmıştım biçok şey var üstelik birbirini tutmuyo mesela bi yerde tatlı yiyenin erkek derken bi yerde kız diyor.hem bunun analizi için iyi olacak hemde bizler öğrenene kadar kendimizi yatıştırıp oyun yapmış olacaz ne dersiniz? :)

Geçmiş olsun canım,sen çok fena yakalanmışsın bu gribe atlatamadın bir türlü

Kızlar elimi kestim bu arada durduramıyorum kanı kimsede yok burda cumada herkes ne yapmalıyım sizce (

zeytinyağı falan yok muuu
hiç birşey yoksa çok da kanıyorsa biraz garip ama üstüne çişini yap
valla durduruyor kanamayı

Bende baştan senin gibi düşünüyordum canım ama oraya gidince fikrim değişiyor,Tabiki en kötüyü düşünmüyorum ama genede yaptırıcam ben,eşimde sen bilirsin için nasıl rahat edecekse diyor,Dr.da anlatıyor zaten baştan sonra sen bilirsin diyor,ama herkesin kendi fikri tabii

Ben bugün ikili test sonucumu aldım ancak nöbetten çıktığım için dr a götüremedim.Sağlık ocağındaki ebeyle randevum vardı,hazır elimdeyken baktı problem yok dedi.

zeytinyağı falan yok muuu
hiç birşey yoksa çok da kanıyorsa biraz garip ama üstüne çişini yap
valla durduruyor kanamayı

kaydirigubbakcemile3 yok canım burda mutfak denen hiçbirşey yok.Suyun altına tutuyorum ama bakalım ne olacak,ayy o dediğini yapamam kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…