Merhabaaaaaaaaaaa :)
Doktordan geldik. :) Saat 4.00'de tekrar ayrıntılı ultrasona girecegim ve 3'lü test için kan verecegim.
Doktor teyzemiz cinsiyeti görmek için çok ugraştı. En az yarım saat ultrasonla baktı. Bebiş uyuyordu, uyandırdık :)
166. gr olmuş epey büyümüş. Yine 10 gün ileriden gidiyoruz :)
Ne olur görün cinsiyetini meraktan çatlayacagım dedim. Ve sonunda o kadar ugraştan sonra 30. dakikada cinsiyetimizi ögrendik :)
O o birrrrrrrrrr kızzzzzzzzzz :) Prensesimiz geliyor. Allah'ıma şükürler olsun :)[/Q
hayırlı olsun canımm gözünüz aydın bi prenses daha geliyor çok şükür şubat prenslerin ayı olacaktı yoksa
Doktordan geldik. :) Saat 4.00'de tekrar ayrıntılı ultrasona girecegim ve 3'lü test için kan verecegim.
Doktor teyzemiz cinsiyeti görmek için çok ugraştı. En az yarım saat ultrasonla baktı. Bebiş uyuyordu, uyandırdık :)
Ne olur görün cinsiyetini meraktan çatlayacagım dedim. Ve sonunda o kadar ugraştan sonra 30. dakikada cinsiyetimizi ögrendik :)
O birrrrrr o birrrrrrrrrr kızzzzzzzzzz :) Prensesimiz geliyor. Allah'ıma şükürler olsun :)
saol canım işte bştan beri kötü gidince ister istemez kötü şeyler geliyor insanın aklına inşallah dedikleri gibidir.sizde ne var ne yok ağrılarım var diyordun değilmi sen iyimisin
O birrrrrr o birrrrrrrrrr kızzzzzzzzzz :) Prensesimiz geliyor. Allah'ıma şükürler olsun :)
kızlar bişey sorucam sizde hiç burun kanaması oldumu benm dün ve bugün azar azar kanıyor başına gelen varmı
Karın ağrılarım devam ediyor canım,arada baya keskin bir ağrı giriyor ama genede iyiyim,sanırım sürekli oturmaktan oluyor benim bu ağrılarım.
Kendine çok fazla stres yapma tamam mı.herşeyin üstesinden burda beraberce geliriz biz
Yakalayamadım seni görüyormusun.:))
Çok sevindim canım hemde çok ohhh bir prensesimiz oluyor dünya tatlısı kaydirigubbakcemile2 bugün hep güzel haberler geliyor inş.bende öğrenirim çarşamba günü.
Ocak annelerinde burnu kanıyanları okumuştum canım,normalmiş bu haftalarda bunların olması.
saol canım eşim merkezi aramış doktorumda olur demiş içim rahatladı insanın aklına kırk şey geliyor
Karın ağrılarım devam ediyor canım,arada baya keskin bir ağrı giriyor ama genede iyiyim,sanırım sürekli oturmaktan oluyor benim bu ağrılarım.
Kendine çok fazla stres yapma tamam mı.herşeyin üstesinden burda beraberce geliriz biz
solasın arkadaşım bu arada bnm de sağ kasığımda ağrı var hatta öylekiii bacak baka üstüne atacakken kaldıramıyorum sağ bacağımı elimle destek alarak kaldırıp koyuyorum normal dedi bide bana dr. dün ultrasyonda bakarken rahimde sancı görünüyor dedi tahlil yapalım bir dedi yaptık bişey çıkmadııı size böyle bişey dendi mi hiç
solasın arkadaşım bu arada bnm de sağ kasığımda ağrı var hatta öylekiii bacak baka üstüne atacakken kaldıramıyorum sağ bacağımı elimle destek alarak kaldırıp koyuyorum normal dedi bide bana dr. dün ultrasyonda bakarken rahimde sancı görünüyor dedi tahlil yapalım bir dedi yaptık bişey çıkmadııı size böyle bişey dendi mi hiç
selam kızlar 30 dk dır geçmişi okuyorum nasıl gidio ben hala hastayım bugün kbb uzm. kontrolüm var inş daha iyisin der gece ağrı kesiciyle uyuyorum mecbur yoksa 1 haftadır uyku uyuyamıyordum
yok canım hiç birşey söylemedi bana ama ben akşamları eşim destek olmadan kalkamıyorum,oturamıyorum,bacaklarım kilitleniyor şiştiği için.Ama tahliller temiz çıkmış bak
herşeyi kafamıza takıyoruz birşey olacak diye
Geçmiş olsun canım,sen çok fena yakalanmışsın bu gribe atlatamadın bir türlü
Kızlar elimi kestim bu arada durduramıyorum kanı kimsede yok burda cumada herkes ne yapmalıyım sizce(
haklısın bebek doğana kadar panik atak olmam inşlllh tedbir alıp tevekkül etmek lazım bliyorm inşllh bundan sonra raht geçiririz bu arada kızlar dün dr. sordu ikili üçlü testleri ben yaptırmıycam dedim gerçektende aldırma düşüncesi yoksa yaptırmaya hiç gerek yok bence birde olur olmaz onun streesini yaşamayım diye yaptırmıycam dedim
zeytinyağı falan yok muuu
hiç birşey yoksa çok da kanıyorsa biraz garip ama üstüne çişini yap
valla durduruyor kanamayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?